|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prosim povejte...
17.3.2007 6:59:24   
mmajaa
Pozdravcek!

Zadnjo menstruacijo sem imela 6.2. in zaradi bolecih in povečanih prsi naredila test nosečnosti 12.2. in je pokazalouser posted image . Naredila sem se tri testev razmaku tri dni, za vsak slučaj in vsi so takoj pokazali, da sem noseča.user posted image Sedaj pa me prsi vec nic ne bolijo, niti nimam tako velikih kot prej. Pa vas prosim ali je to normalno, ker je ravno to bil znak, da sem noseča, sedaj pa sem panična, da je kaj narobe oziroma, da je nosečnost brez ploda,... Kaksne občutke ste imele ve? Je to normalno? Vem, da je vsaka nosečnica poglavje za sebe, toda vseeno me ful skrbi.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prosim povejte...
17.3.2007 7:23:25   
Dejča
Ne skrbi - to je dokaj pogost pojav. Tudi mene so v prvi nosečnosti prsi močno bolele - vsaj na začetku, zdaj, v drugi, pa teh težavic skorajda nimam. Ne obremenjuj se preveč in uživaj nosečnost - pa ne želi si vseh nosečniških težav user posted image  - jaz bi vsakodnevne slabosti in bruhanje mirne duše zamenjala s katero user posted image , če bi se dalo. Lepo in mirno nosečnost ti želim!!

(odgovor članu mmajaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.3.2007 7:40:12   
karin412
Sigurno si noseča, ker če bi bilo kaj narobe, bi imela kak izcedek ali krvavitev. Znaki pa še pridejo, če ti bo slabo, recimo že čez kak teden.

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.3.2007 7:49:07   
mmajaa
Hvala, toda mene skrbi to, da sem tri dni imela tako boleče in povečane prsi, zdaj pa naenkrat več ne. To mi je čudno, ker nekatere imajo, nekatere ne, nisem pa še zasledila, da bi katera imela boleče in pol več ne.

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.3.2007 7:56:08   
pinkiponki
Ja, mene so prsi enkrat bolele, drugič spet ne, potem čez cas spet, pa pol spet ne, brez skrbi!!! Zaradi tega, ker te ne bolijo več, nič ne skrbi!!!
Lpo nosečnost

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/

(odgovor članu mmajaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.3.2007 8:05:16   
nemrak
user posted image user posted image
Sedaj sem noseča četrtič, pa me niso prsi niti v eni nosečnosti čisto nič bolele!!!
Uživaj v user posted image

(odgovor članu pinkiponki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.3.2007 9:13:12   
Anonimen
O ja, pa je možno. Mene so že pred testom grozljivo bolele prsi, ampak to so me tako vedno pred user posted image , tako da za to nebi mogla reči da je bil to pokazatelja da sem user posted image . Vendar so me vedno s prihodom M tudi nehale bolet.
Ko pa sem user posted image  pa so me bolele še cel prvi mesec ful, pol pa kot da bi odrezal nič več. So pa še vedno precej napete (vendar tudi manj) in so me počasi začele srbeti, ker se koža na njih razteguje. Pa sem čisto v redu noseča v 15. tednu.

Veliko sreče. Srček

(odgovor članu nemrak)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
17.3.2007 12:35:34   
baja*
Tudi mene so prsi na začetku ful bolele, potem pa naenkrat nič več. Sem naredila 4 testeuser posted image , da se prepričam in sta se vedno pokazali dve črtici. Tudi kasneje mi sploh ni bilo slabo, bruhala nisem niti enkratuser posted image . Edino utrujena sem bila v prvem trimesečju ful. Vsaka user posted image  različno doživlja nosečnost, tako da se lepo sprosti in uživaj!! Hvala bogu, če boš imela čim manj težav. Bodi srečna!
Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?