|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prosim pomoč!!!
3.7.2005 9:00:46   
mujcek
Vse srečke :nosecka: prosim, če mi lahko katera pomaga.
V sredo, ko sem zvečer legla, me je v trebuhu tako močno bolelo, kot nekakšni krči, obenem pa kot bi me hotelo raznesti; bolel me je čisto spodnji del trebuha-nad nožnico in kot bi me še v nožnici trgalo.
To je trajalo nekje 5 minut, potem pa je minilo. Naslednji dan sem imela pregled in UZ, pa niso nič ugotovili, vprašati pa sem pozabila.
Včeraj pa se mi je zgodilo enako, le da je še bolj bolelo, da se niti premakniti nisem mogla, spet je po nekaj minutah popustilo, potem sem čutila še rahlo bolečino v križu.

Če je imela katera podobno izkušnjo, prosim pomoč, ker me je zeloooo strah, da ne bi bilo kaj narobe.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prosim pomoč!!!
3.7.2005 9:24:10   
ZARA
Mujcek... to bo verjetno raztezanje maternice...mene je bolelo ko hudič...
A prej te pa nikol ni zagrabilo?

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prosim pomoč!!!
3.7.2005 9:30:31   
rija
Mujcek, mene tudi že dva dni boli v levem predelu. Sem včeraj komaj vstala. Sem mislila,da je od zaprtosti, pa vidim da ni. Upam, da je res samo raztezanje...

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prosim pomoč!!!
3.7.2005 9:43:49   
wawa
Mane je tudi bolelo in me še vedno kdaj ko :hudicek:, da sem bila že full v skrbeh, pa sem poklicala G......
..........je rekel nekako takole, gre za raztezanje maternice, še posebej se pogosto močnejše bolečine pojavijo med 14 in 18 tednom, ker se takrat enkrat maternica rahlo dvigne..........

Tako da lahko je to to , če pa te bo še full bolelo pa reje pokliči G boš saj dobila informacijo iz prve roke;););)

Lepo nedeljo želim!

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prosim pomoč!!!
3.7.2005 10:23:32   
nogometas
Živ!
Ja, mene tudi trga tu in tam, nekje okrog sramne kosti, pa globoko v nožnici tudi, tam najbolj čutim, kot bi mi nekaj na živec pritiskalo. Tudi moj G je rekel, da je to precej pogosto. Dokler ni raznih izcedkov in podobnih tegob, je po moje nesmiselno paničart. Brez bolečin v nosečnosti pa žal ne gre;)

Najino dete:duda: se nama vsak dan javi z zmeraj močnejšimi brcikami. Ta vikend jo je prvič začutil tudi :love:, brez pretiranega navdušenja, tako da sem bila kar malo razočarana:(, men se to zdi tko lepo, da sem v 9nebesa, on pa hladen ko špricer.... Kaj pa čmo... tipi itak mislijo samo na fuzbal.;)

Uživajte poletje!!!

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Prosim pomoč!!!
3.7.2005 13:17:03   
cuma
Pozdravljena Mujcek!
Mene tudi zadnje čase (zadnji teden) večkrat močno zareže čez popek ali nižje, špika v nožnici ali čutim napetost v trebuhu. Vedno traja le kako minuto. Izcedkov nimam in se zato še nisem odpravila na urgenco. Moram pa priznati, da sem parkrat že hotela it, pa je takoj nehalo. V četrtek imam morf. in bom vsekakor omenila G. Zgleda, pa da imamo decemberke kar podobne težave...

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Prosim pomoč!!!
4.7.2005 8:26:07   
Urša
Mujcek, brez panike... to je čist normalno. Mene kdaj ponoči tko zareže, da se ne morem premaknit niti za milimeter. :hudicek: No, vsaj vem, da moj :duda: rabi več prostora, ker pridno raste. 9nebesa

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?