Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prosim pomagajte (vrtec - igre) 6.10.2008 14:21:01
|
|
|
|
IceLady_
|
Hvala za link. :) Samo imam v mislih bolj športne igre... štafetne igre, igre z žogo, ... izvedemo lahko tudi kakšno ogrevanje... samo jaz sem se odločila, da bi raje mela kakšno igrico, kot je npr: Kdo se boji črnega moža, letala-poplave-tatovi, ...
|
|
|
|
RE: Prosim pomagajte (vrtec - igre) 6.10.2008 15:06:04
|
|
|
|
tojeto1
|
Evo, nasvet difovke. Igrica se imenuje: kdo ulovi več repkov. Na kratke konce natrgaj blago, lahko kakšno staro rjuho,... - 4 cm široke in 20 cm dolge. Vsak naj si zatlači en repek v hlače na zadnjo plat, tako da ima pol v hlačah, pol mu pa gleda ven. Na tvoj znak naj se igrica začne. Vsi vadeči naj tečejo po prostoru in poskušajo izvleči čim več repkov sovadečim. Zmaga tisti, ki dobi čim več repkov. Med lovljenjem repkov pa mora čim bolj varovati svoj repek, da mu jih drugi ne vzamejo. Igrica je super, primerna za ogrevanje, ker se res raztečeš in hkrati je zelo zabavna. Mislim, da se bodo vadeči zelo vživeli in vriskali od veselja, še posebej zato, ker bodo pazili, da jim kdo po pomoti ne potegne hlač dol. Pa srečno!
|
|
|
|
RE: Prosim pomagajte (vrtec - igre) 6.10.2008 21:58:51
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tojeto1 Evo, nasvet difovke. Igrica se imenuje: kdo ulovi več repkov. Na kratke konce natrgaj blago, lahko kakšno staro rjuho,... - 4 cm široke in 20 cm dolge. Vsak naj si zatlači en repek v hlače na zadnjo plat, tako da ima pol v hlačah, pol mu pa gleda ven. Na tvoj znak naj se igrica začne. Vsi vadeči naj tečejo po prostoru in poskušajo izvleči čim več repkov sovadečim. Zmaga tisti, ki dobi čim več repkov. Med lovljenjem repkov pa mora čim bolj varovati svoj repek, da mu jih drugi ne vzamejo. Igrica je super, primerna za ogrevanje, ker se res raztečeš in hkrati je zelo zabavna. Mislim, da se bodo vadeči zelo vživeli in vriskali od veselja, še posebej zato, ker bodo pazili, da jim kdo po pomoti ne potegne hlač dol. Pa srečno! Mi to igro imenujemo "Ujemi tigrov rep".
|
|
|
|
RE: Prosim pomagajte (vrtec - igre) 7.10.2008 11:57:51
|
|
|
|
IceLady_
|
Se mi kar fejst dopade ta igra. :) hvala. :) samo majhen dvomček... saj ni ta igra preveč zahtevna za 5.letnike ne... :) lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?