|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prosim pomagajte???
3.12.2008 6:18:48   
N.N
vsem puncam,ki imate izkušnje bi prosila za kakšen podatek.meni se dogajajo čudne stvari..sem že razmišljala o zanositvi pa ne vem no..zadnji perilo sem imela 18.10 ta mesec oz prejšni ko bi pa mogla dobit(18.11)pa nič le čez tri dni (20,21.11)sem imela malo rdeč izedek potem pa konec.test clear blue sem delala že nekje 21.11 pa je bil najprej - potem čez nekaj časa pa se je pokazal takšen bled plus,ki je bil.No včeraj pa sem kupila baby check mini pa je bil negativen.sem čisto zmešana od vsega,kaj mislite????user posted image
vsem srečkam pa seveda čestitam iz srca,tudi midva si želiva otroka.hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prosim pomagajte???
3.12.2008 7:55:14   
pikapolonica 24
Še en test naredi.
Če bo tudi ta negativen, pa pojdi k ginekologu, da ti pove na čem si.

(odgovor članu N.N)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.12.2008 9:07:12   
zmajaz
Pri Clear Blue je plus plus, pa četudi je čisto bled. Razen če se je pokazal veliiiiiiiko pozneje - recimo komaj čez pol ure ali uro. Po mojih izkušnjah je Clear Blue zelo zanesljiv - probaj še 1x naredit test, pa dobro preberi navodila. Če ne pa res pojdi h ginekologu.

(odgovor članu pikapolonica 24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.12.2008 9:15:34   
katra55
Pojdi v ZD v laboratorij na test, bo najbolj sigurno.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.12.2008 12:52:45   
pilotina
N.N.
meni je CB večkrat zatajil...zadnjič mi je pokazal rahel plus v eni minuti, pa nisem bila noseča oz. tudi če se je jajčece oplodilo, ni obstalo

(odgovor članu N.N)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.12.2008 18:40:12   
*alina*
Tudi jaz ti svetujem, da daš kri pa bo v eni uri vse jasno. Srečno!!user posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.12.2008 18:48:48   
Talibetun_tewhidi
tudi jaz ti svetujem da greš kar do ginekologinje, ali v laboratorij, najbolje da zveš 100% ti testi niso ravno ne vem kaj. nekaterim ne pokažejo. najbolje je da jih opravljaš s prvim urinom, če ti ta uide, pol bo lahko tud test negativen. ali pa če veliko piješ vode, se lahko prav tako zgodi da ni user posted image , zato ne meči denarja proč za te teste, pejd raj u ZD pa boš zihr vedlauser posted image pa javi...

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.12.2008 19:07:41   
zmaych
Ja jaz imam podoben problem imela zadnjo menstruacijo tudi 18.10 user posted image

(odgovor članu Talibetun_tewhidi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.12.2008 19:26:13   
Talibetun_tewhidi
ma od tega je že dolgooo. si naredila test? kaj čakaš...  naredi test ali pa pojdi v ZD. pamet u rokeuser posted image

(odgovor članu zmaych)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.12.2008 20:39:07   
Vitaebella
Meni je Clear blue pred mesecem dni pokazal bledi plusek, pa nisem bila noseča :(

Lahko si samo predstavljate, kakšno razočaranje je bilo pri nas doma.

Lahko si ga pogledaš v mojem albumu.

Lp

(odgovor članu Talibetun_tewhidi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.12.2008 21:34:51   
pilotina
Vitaebella...se spomnim, ko si pisala o tem...mi je bilo res hudo zate...dan za tabo se je ravno meni to zgodilo...s tem, da je bil moj plus cel, vendar manj močen kot tvoj...letos poleti sem naredila test, ki mi je pokazal močan plus in res sem bila noseča...vendar sem potem žal imela ss...zdej pa spet malo veselja...in kmalu za tem veliko veliko razočaranje...tako, da jaz tem testom ne verjamem več

(odgovor članu Vitaebella)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.12.2008 21:52:25   
Vitaebella
Zdravo, Pilotina.

Tudi jaz ne verjamem več testom, ker lahko povzročijo neizmerno razočaranje. Jaz sem se tisti dan ves čas jokala, ker sem končno za trenutek verjela, da nama je po 2,5 končno uspelo. Potem pa v ZD povedo, da ni nič.

Kako dolgo se pa že vidva trudita? si v kakšnem postopku?

Midva imava januarja prvi IVF postopek pri DR. Rešu.

Punce, svetujem, da takoj po izostanku in ne prej odidete v ZD, da vam vzamejo kri in 100% potrdijo ali zavrnejo zanositev.

Raje za ta denar odpeljete partnerja na uro biljarda, v kino ali nak kakšno drugo sprostitev. Jaz bom definitivno temu sledila. Preveč denarja je že šlo za teste.

lp

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.12.2008 22:01:53   
pilotina
Vitaebella

te popolnoma razumem in se strinjam s tabo

midva se trudiva leto in pol...nisva še v postopku...ravno preden naju je G hotela dati v postopek, sem naravno zanosila...pa se ni izšlo, kot sem že zgoraj napisala

sedaj pa moram še počakati...dragega ni, je v tujini in pride komaj drugo leto aprila

tako, da si bom poskusila sedaj urediti moj ciklus...malo s prehrano, malo poštimala v glavi...ker imam dabrostona in klomifena poln kufer

močno držim pesti za vaju in da vama bo januarja ratalo user posted image

(odgovor članu Vitaebella)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?