|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prosim pomagajte!!!!
24.11.2005 13:28:36   
sabini
Moja kolegica je noseča 14 dni in je bila že na pregledu in se vidi utrip srčka to je bilo včeraj, ko je prišla domov ji je verjetno bilo malo krvi zaradi pregleda. No danes me kliče in pravi da ima tudi malo krvi kaj mislite a naj naredi paniko????'
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prosim pomagajte!!!!
24.11.2005 13:31:10   
total
Naj gre takoj nazaj,nič čakat.

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.11.2005 13:42:56   
sonček balonček
Kar takoj nazaj - lahko je znak grozečega splava!

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.11.2005 13:56:26   
sabini
te krvi je bilo zares zelo malo joj upam da bo o.k.

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.11.2005 15:42:31   
natalia
naj gre raje nazaj.

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.11.2005 8:16:18   
puncica
Če je res samo pikica je lahko to zarad pregleda, men je rekla da naj ne skrbim če bom imela naslednji dan mogoče kak krvav madež, imela sem glivice in mi je mal spucala tam spodaj. Jaz bi poklicala in povedala kako in koliko je krvi potem pa ti bo itak g povedala kako pa kaj.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.11.2005 9:16:57   
MATEJA
Sabini jaz sem tudi bila na pregledu v sredo in mi je za prvič G delala vaginalni pregled in že ko sem prišla domov iz pregleda sem imela rjav izcedek. Popoldne še malo, boj kot svetlo roza sluzasta kri, včeraj tudi še rjavega izcedka, ampak zelo malo. Mislim, da ni razloga za paniko, dokler ni krvi. Meni tokrat G ni omenila naj se ne bojim, če bo malo izcedka, mi je pa enkrat prej na rednem (ne nosečniškem) pregledu rekla, da je to normalno in da je od pregleda. Sem imela izcedek že enkrat prej, ko še nisem bila srečka user posted image . Tako da nič bat, to je od tega. Komaj čakam, da nam ne bo več vaginalno gledala naših user posted image , ker je res malo neprijetno (se bojim, da nebi zadela otroka s tisto palco) user posted image  user posted image .  Lepo nosečnost želim tvoji prijateljici in čim manj sekiranja pa bo vse o.k.. Lep dan. user posted image  user posted image

MOJ OTROK ME JE IZPOPOLNIL...

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.11.2005 10:01:51   
MatMaj
Jz sem naredila "paniko". Poklicala, povedala, sestra mi je rekla naj se pridem pokazat pa me ni nihče grdo gledal zaradi tega. Sem bila takoj pomirjena, saj mi je moja g rekla, da je to zaradi tega, ker se mora dobro vgnezdit to moje dete... Kar naj gre se pokazat.

Lp

(odgovor članu MATEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.11.2005 20:02:07   
sabini
Oj bilo je vse o.k. ni se šla pokazat verjetno res od pregleda tko da super sam da je o.k. . Vsem user posted image  hvala in lepo cartajte svoje male pikice v trebuščku joj lepi časi na nosečnost sedaj imam pa že 6.m starega korenjaka. Hitr bo minilo pa boste tudi ve zibale user posted image

l.p. Sabini in Maticuser posted image

(odgovor članu MatMaj)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?