|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prosim mnenja
3.11.2006 8:13:49   
tasi81
Živjo punce! Prosila bi za vašo pomoč ker si sama ne znam pomagat. Pojavlja se mi rjavkast izcedek katerega vzroka ne znam razložiti. Prvi dan zadnje menstruacije je bil 23.10, včeraj pa se mi je začel pojavljati ta izcedek, ima malo močnejši vojn drugače pa nič posebnega. Kaj bi to lahko bilo???

"ko me iščeš me išči v svojem srcu, če imam tam prebivališče bom vedno pri tebi"
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prosim mnenja
3.11.2006 8:24:37   
mala zirafa
Ne bi vedela.Včasih se izcedki pojavljajo tudi ob ovulaciji.Ampak po izračunih mislim da je ti še nmaš.Pušenjak bi rekel da je teh izcedkv milijon in da ne predstavljajo nobene nevarnosti, razen v user posted image .Več ti ne morem pomagat, žal.

(odgovor članu tasi81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.11.2006 9:05:35   
Klarita
To se je meni enkrat zgodilo, da sem teden dni po user posted image  spet krvavela, oz. imela izcedke. Šla sem na pregled in mi je G. rekel, da je to verjetno od stresa in da ni nič narobe, mi je pa dal tablete, da se je krvavitev ustavila. Jaz bi ti rekla, da počakaj še kak dan, mogoče se bo samo ustavilo. Če pa se ne bo, pa obišči G.

(odgovor članu tasi81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.11.2006 10:36:03   
pot
Če gre za močnejši vonj, potem ne odlašaj in kar obišči G, ker gre lahko za kakšno vnetje. Možno je pa tudi, da gre samo za hormonsko neravnovesje, kar je tudi lahko posledica stresa.

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.11.2006 11:55:10   
tasi81
Hvala vam za mnenja, sem vesela da ni kaj hujšega. Vseeno pa me malo bega to da trenutno nisem pod nevemkakšnim hudim stresom, vsaj mislim da ne.

"ko me iščeš me išči v svojem srcu, če imam tam prebivališče bom vedno pri tebi"

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.