Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Prosim, pomagajte mi zbirat črke! 22.11.2004 20:19:27
Teja N
Punce, pomagajte mi.:ups:
Še vedno poskušam sestavit Timotejevo ime in priimek iz črk - magnetkov, ki so prilimani k malim jogurtkom Fruhtzwerge. Skoraj vse že imam, manjkata mi le še črki J in V. Že en mesec ju iščem, pa nič. Bojim se, da bo prej konec te akcije s črkami, kot jih bom jaz našla.:(
Zato vas prosim, ko greste naslednjič v trgovino, zavijte še na oddelek z mlečnimi izdelki in poglejte pod kako nalepko, če se slučajno tam skriva ta prava črka.
Če jo najdete, mi jo prosim pošljite. Zelo bom vesela!:rozica: Če pa vam ti jogurtki ne pridejo prav ali jih ne marate, jih lahko tudi pridem odkupit (če ste iz Ljubljane). Moj Timotej jih ima namreč zelo rad.:)