Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prosim,ali mi lahko poveste... 31.10.2004 10:50:11
|
|
|
|
Anonimen
|
A jutri greste na Pokljuko?:) Kako boste pa brez RR zdržale?:)-:)-:)- Uživajte! Meni je Pokljuka zelo všeč...:) lp,:fis:
|
|
|
|
Prosim,ali mi lahko poveste... 31.10.2004 10:53:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Ribica ciao!!! Brez RR bo hudo:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((Bo treba zdržat,je pač tako,da za nekaj lepega moraš nekaj žrtvovat:)-:((:((No ve pa se boste tudi malo odpočile od naju dveh.:)-:)-papa
|
|
|
|
Prosim,ali mi lahko poveste... 31.10.2004 12:49:14
|
|
|
|
M&P
|
Pri nas gre norooo dež, čeprav obeta, da bo zvečer ponehal.:sloncek: Snega ni vidt, v dolini ni kakega hudega mraza(okol 12 stopinj), v hribih pa je verjetno kakšno stopinjo nižje.:grrr: Vi se kar fajn oblecite, pa prijetno bivanje na Gorenjskem vam želim! :kuza:
|
|
|
|
Prosim,ali mi lahko poveste... 31.10.2004 12:49:59
|
|
|
|
Eva*
|
neva6: tukaj pada dež, pokljuka pa je v megli :(( mraza pa ni..... kam pa greste? :)
|
|
|
|
Prosim,ali mi lahko poveste... 31.10.2004 12:58:45
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla!pa ne da bomo imele dež :((,mi res upamo da bo vreme ali sončno ali sneženo.:)-:)-:)-gremo pa na pokljuko,oz. tam bo naš "sedež" bomo pa klatile na okoli,po gorenjski:kuza::kuza:
|
|
|
|
Prosim,ali mi lahko poveste... 31.10.2004 13:31:22
|
|
|
|
Annny
|
Mraz, dež in megla...:(
|
|
|
|
Prosim,ali mi lahko poveste... 31.10.2004 15:59:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Neva, v torek bo že lepo, tko da brez skrbi:) lp,:fis:
|
|
|
|
Prosim,ali mi lahko poveste... 31.10.2004 18:54:40
|
|
|
|
dory
|
Mraza niti ni...tudi snega se ni videt..pac pa tale dez nagaja...baje bo ze jutri malo bolje, sploh pa lepse napovedujejo v torek.. see ya :)
|
|
|
|
Prosim,ali mi lahko poveste... 31.10.2004 19:26:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Ribica in Teja ter vse ostale hvala za vašo prijaznost...jaz upam da se bo res vreme popravili in da bo dovolj te moče:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Prosim,ali mi lahko poveste... 31.10.2004 23:14:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Mamika lepo prosim ne me strašit jaz sem zmrznjen človek:)-:)-:)-se pravi da moram sabo vzet debele zokne:)-:)-:)-:)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?