|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prosim, a vam je kaj znano?
25.10.2005 22:13:21   
Anonimen
Dober večer!
Imamm eno vprašanje, ki bo pa morda čudno zvenelo.user posted image
Danes preden sem se umila, sem opazla, da imam okoli bradavic, svetel nabreknjen kolibar, takoj za njim pa še temnega.
Trenutno je kolobar nabreknjen in se kr malo sveti od polnosti.user posted image
zanima me le, kaj bi tole lahko bilo, ali a me mora postati strah, to me pa malo že je.user posted image
Naj vam povem, noseča nisem(Vsaj prehitro bi bilo za govorit, ker M čakam komaj novembra), tko da, vam bom hvaležna za kakršenkoli odgovor.user posted image

Najlepša hvala, vnaprej
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prosim, a vam je kaj znano?
26.10.2005 1:00:25   
Anonimen
takoj k zdravniku!!!

osebnemu, h ginekologu, komerkoli.
ali cutis kakrsnekoli zatrdlinice pod prsti, ko pritisnes? zatrdlino podobno kot kak pesek, lahko cisto majhno ali vecje. Kakrsnakoli izboklina na kozi v predelu dojk je zal lahko indikator raka. ze kakrsnakoli sperememba je lahko znak raka. nocem te strasit, ampak bolje prepreciti, kot zdraviti.

pojdi cimprej k zdravniku, povej da je resno, naj te cimprej narocijo. upam, da seveda ni nic resnega in da je le kak lisaj ali kaj podobnega, vendar vseeno cimprej k zdravniku, ne cakat.

pa porocaj!!!
pozdravljena v upanju, da ne bo nic narobe

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?