Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prosim, a vam je kaj znano? 25.10.2005 22:13:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober večer! Imamm eno vprašanje, ki bo pa morda čudno zvenelo. Danes preden sem se umila, sem opazla, da imam okoli bradavic, svetel nabreknjen kolibar, takoj za njim pa še temnega. Trenutno je kolobar nabreknjen in se kr malo sveti od polnosti. zanima me le, kaj bi tole lahko bilo, ali a me mora postati strah, to me pa malo že je. Naj vam povem, noseča nisem(Vsaj prehitro bi bilo za govorit, ker M čakam komaj novembra), tko da, vam bom hvaležna za kakršenkoli odgovor. Najlepša hvala, vnaprej
|
|
|
|
RE: Prosim, a vam je kaj znano? 26.10.2005 1:00:25
|
|
|
|
Anonimen
|
takoj k zdravniku!!! osebnemu, h ginekologu, komerkoli. ali cutis kakrsnekoli zatrdlinice pod prsti, ko pritisnes? zatrdlino podobno kot kak pesek, lahko cisto majhno ali vecje. Kakrsnakoli izboklina na kozi v predelu dojk je zal lahko indikator raka. ze kakrsnakoli sperememba je lahko znak raka. nocem te strasit, ampak bolje prepreciti, kot zdraviti. pojdi cimprej k zdravniku, povej da je resno, naj te cimprej narocijo. upam, da seveda ni nic resnega in da je le kak lisaj ali kaj podobnega, vendar vseeno cimprej k zdravniku, ne cakat. pa porocaj!!! pozdravljena v upanju, da ne bo nic narobe
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?