|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prosila bi za pomoč
18.10.2005 11:42:09   
urška03
Namreč: moja zadnja M je bila 4.9.2005, torej je danes 46 dan, kar je ni. Naredila sem test (danes zjutraj) in je bil negativen. Naj povem še to, da imam zelo neredne cikluse, oziroma sploh ne vem na koliko časa jih imam. Bila sem že pri G zaradi nerednihuser posted image , a on pravi, da se bo samo od sebe popravilo. Prav tako že od lanskega sep. ne jemljem več kon. tbl. Stara sem 21,5 let in z dragim se trudiva naretidiuser posted image od junija letošnjega leta.
Znakov ne zaznavam, imam pa obilno belega, gostega izcedka, napete, malo boleče dojke in zelo napet trebuh (špika pa me nič).
Prav nič mi več ni jasno, da mojeuser posted image ni tako dolgo, saj sem bila pred avg. zaradi pozitivnega testa poslana v bol., ker se na UZ ni nič videlo, hormonov pa prav tako ni bilo.
Naj še povem to, da se sploh ne obremenjujem s tem, kdaj bo ratalo, tako da lahko psiho izključimo.

Prosila bi VAS za vaše podobne probleme oziroma primere, kaj bi lahko to bilo???
V upanjuuser posted image user posted image user posted image

Hvala, Urška03
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prosila bi za pomoč
18.10.2005 11:58:25   
naja78
ojla.če ti je test pokazal minus,pol maš zlo mal možnosti da si user posted image .so pa tud izjeme.držim pesti da si ti ta izjema.
imam pa sestrično,ki ima user posted image ,ki so tudi neredne,tud po 2 -3 mesece jih ni.tukaj je do nosečnosti pritei bolj težko,tudi ona je stara 23 let,že 2 leti se matrata za user posted image ,pa nič.ima pa PCO.ti je G potrdil če imaš mogoče to??če jo mamreš imaš boš bolj težko zanosila,se da pa vse urediti.nekaterim celo uspe brez pomoči.samo zavedaj se,da je vsaka ženska drugo telo,pri vsaki kera stvar drugač reagira,zato se med seboj ne velja dobesedno primerjati.želim ti vso srečo in čimprej do G.

(odgovor članu urška03)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.10.2005 12:14:04   
TANTRA
Jaz po prenehanju Kt nisem imela nič menstruacije, le ovulacijo in zanosila. Na žalost ni bilo v redu. No, po ss v aprilu user posted image  nisem dobila 4 mesece....Zdravnica sicer pravi, da za zanositev ni nujno dobit menstruacije, le priti mora do ovulacije.....Verjetno boš rabila kako vzpodbudo, da bodo jajčniki začeli hitreje delovat....

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.10.2005 19:40:31   
metuljček
a je to mogoče da ti test pokaže pozitivno ( pri meni so bili celo trije pozitivni) na UZ pa negativno in da nisi noseča potemuser posted image user posted image user posted image
Jaz UZ v četrtek pa mi tole ni nič jasno kar si napisala oz. slišim prvič...

Čez par dni naredi spet test in upam da boš zagledala user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.10.2005 23:05:45   
urška03
Dober večer!

Želim Vam povedati da user posted image še vedno ni, izcedka (belo-prozornega) imam še vedno veliko, apetit, da ne govorim (kar naprej bi nekaj jedla). Jutri zjutraj naredim še en test in bomo videli kako pridni smo bili .

Lepo spite in čim večuser posted image

(odgovor članu urška03)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.10.2005 9:42:56   
Reja
No, Urška, si naredila test danes zjutraj?

Rezultat?

Kakorkoli, imej se lepo.user posted image

(odgovor članu urška03)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.10.2005 11:50:48   
urška03
Test narejen, po mojih gledanjih se mi zdi da je druga črtica tako zelo na malo prikazana (glih toliko da je še s prostim očesom zaznavna), vendar se nagibam bolj k negativnemu rezultatu. Če user posted image še drugi teden ne bo, bom še enkrat naredila test, nato pa do G in nej ugotovi, kaj se z meno dogaja.

Hvala vsemuser posted image

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.10.2005 12:16:13   
Anonimen
Urska, mogoce imas pa se premalo nosecniskega hormona prisotnega in je zato crtica se bolj bleda?

Kakorkoli ze, ponovi test cez nekaj dni in srcno upam, da zagledas takrat ze zelo mocnega pluseka!!!user posted image

(odgovor članu urška03)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
21.10.2005 12:40:13   
Reja
Večno vprašanje - ali je bleda črtica sploh črtica?

Želim ti, da bi bila:)

Še vedno držim pesti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.10.2005 17:36:48   
urška03
Glih zdaj sem malo gledala albume in našla tole:
http://www.ringaraja.net/albumSlika.asp?id=3159&slika=39495&Album=testi   

in naj vam povem, da sem danes popoldan delala test in rezultat je takšen kot na sliki primer 16 ali morda celo slika št.18. Črtica je bolj vidna kot prejšnji teden in vse bolj ko gledam bolj jo vidim. Na vrhu se zelo lepo vidi rob črtice na sredi pa je bleda (test CB mini). Na rezervi imam še CB, ki pa pride na vrsto najverjetneje v petek zjutraj, če še ne bo user posted image .

Lp, Uršk

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.10.2005 17:57:41   
urška03
Pozabila pa sem vas vprašat, ali vam je na danih primerih vidna črtica ali ne in kaj menite???
Hvala, Urška

(odgovor članu urška03)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.11.2005 22:10:56   
urška03
DOBER VEČER!

Punce želim vam samo povedati, da moje user posted image še vedno ni (danes je 87 dni), v petek sem naročena h G in me prav zanima, kaj mi bo povedal. Lahko povem še to, da testi so še kr negativni, tt se giblje med 36,8 - 37,2 C; počutje je pa tako, tako. Sedaj neki časa me zvečer neki črviči v spodnjem delu trebuha, izcedka imaš še kar veliko, full lačna, tečna, razdražela, nervozna itd.

ŽELIM PA VAM ŠE SPOROČITI, DA SEM POSTALA TETA NEČAKU MATICU (3790 KG IN 51 CM), PRAVI MALI KORENJAK.

Od mene dovolj, v petek pa se slišimo,
Lp Urška

(odgovor članu urška03)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.11.2005 7:44:24   
ur+sa
urška, tistih slikc v albumu se ne da pogledati, ker zahteva geslouser posted image
pomoj pa ti kar si srečkauser posted image . pravijo da bleda crtica, je le crtica, tko da to gotovo pomeni da si user posted image .

ti bo pa G povedala, ali pa se kak test nared.

vso sreco.user posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu urška03)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.11.2005 9:11:43   
Naja30
urška, meni se tudi zdi, da si srecna user posted image . kaj pa naj bi bilo drugega? tudi bleda črtica pomeni user posted image , tako da le pojdi h G. 87 dni je pa res veliko, da bi ti zaostajala user posted image . to pomeni, da si ze kar nekaj tednov user posted image !! hehe...

pa čestitke za novega člana vaše družine. user posted image

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.12.2005 9:11:10   
hebeba
Urška...

Sem preletela to tvojo dogajanje...Pa me zanima kako si rešla stvari??
Seveda srčno upam, da je bleda črtica postala user posted image !
Tudi meni zaostaja user posted image , pa sem kar 10 dan po tistem, ko nisem dobila, in je bil tudi test negativen user posted image , šla k G, pa mi je dal tabletke za sprožitev user posted image  ! Pravi, da je neurejen cikel posledica jemanja kt...

Daj javi kako in kaj!

lp

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.12.2005 11:15:43   
urška03
Punce živijo.
Vrnila sem se iz pregleda. V maternici ni videti nosečnosti (z UZ), G pa je ugotovil, da D-jajčnik neki zafrkava. Dal mi je tbl Dabroston (2-krat dnevno 10 dni), če še vedno ne bo user posted image in test negativen (reku je, da lahko še vedno med časom jemanja zanosim) moram prideti nazaj.
 Tako punce, gremo novim zmagam naprej
Lp, Urška

(odgovor članu hebeba)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.12.2005 21:59:57   
Suana
Urška ,tako se govori ,seveda gremo novim zmagam naproti!!držim pesti!!!
lp suzanauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urška03)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.12.2005 22:29:08   
Teja K.
Midve sva si pa precej podobne v težavah. tudi jaz nimam user posted image  že od 5.9.2005. Julija sem prenehala s KT in posledice so očitne. Zdaj pa vsak dan čakam da pride user posted image , da lahko grem novim zmagam naproti. test sem že naredila, pa je negativen.

Kaj si pa G rekla, da te je vzel na pregled? Moj pravi, da naj še počakam, da še pride in sploh ne sliši, da hočem biti srečna user posted image  kmalu.

Lep pozdravček....

(odgovor članu urška03)
Neposredna povezava do sporočila: 18
3.12.2005 11:25:54   
urška03
Teja K: jst sem poklicala G in rekla sestri, da user posted image nimam že tako dolgo (poklicala sem jo pred 1 mes.), naročila me je in rekla če je v tem času ne bom, naj pridem drugače pa pokličem in odjavim.
G pa je reku, da so hormonske motnje in da bova videla na čem sma, po Dabrostonu.

Lepo pozdravljene!!!

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?