Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prometrium in stranski učinki 29.4.2009 14:04:39
|
|
|
|
aqua77
|
Oj, na to ti ne znam odgovorit, me pa ista zadeva zanima, ker jaz štartam z njim čež dva dni...
|
|
RE: Prometrium in stranski učinki 29.4.2009 15:45:09
|
|
|
|
ledenka
|
menstruacije običajno ne zadržuje, prsi pa bolijo zaradi njega. vso srečo!
|
|
RE: Prometrium in stranski učinki 29.4.2009 15:49:53
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka menstruacije običajno ne zadržuje, prsi pa bolijo zaradi njega. vso srečo!
|
|
RE: Prometrium in stranski učinki 29.4.2009 16:38:40
|
|
|
|
pikica36
|
meni so pa rekli, da zadržuje menstruacijo, oz meni so ga lani predpisali da sem si menstruacijo prestavla, v 3-5 dni ko ga nehaš jemat pa naj bi prišla .
|
|
RE: Prometrium in stranski učinki 29.4.2009 16:44:53
|
|
|
|
gigi1
|
Jaz sem jemala utrogestan (druga firma) in nikoli nisem dobila M dokler nisem nehala jemati. Pa tudi prsi so me zelo bolele. Odvisno od posameznice.
|
|
RE: Prometrium in stranski učinki 29.4.2009 19:03:33
|
|
|
|
Anonimen
|
oj, hvala vam za odgovore. Me pa nekaj zanima. Pri prejšnjih postopkih se mi menstruacija nikoli ni prestavila zaradi Pometriuma, prav tako so mi par dni po ET-ju splahnele prsi. A je lahko tokrat drugače, da sem drugače reagirala na isto zdravilo? Hvala vam, ker mi pomagate z vašim znanjem.
|
|
|
|
RE: Prometrium in stranski učinki 29.4.2009 20:12:13
|
|
|
|
mijska
|
ola, že ki ste pri prometium tabletah me zanima če so podobne kot dabroston? lp
|
|
|
|
RE: Prometrium in stranski učinki 30.4.2009 8:03:56
|
|
|
|
anci banci
|
prometrium načeloma ne prestavlja oz ne zadržuje, jaz sem ga jemala skoraj 1 leto... 15 dne v ciklusu sem ga začela jemati in sem ga jemala do 30 dne in tisti dan sem tudi dobila (to je bilo vsak mesec tako). Glede stranskih učinkov pa takole, jaz sem imela povišan spodnji pritisk, ki se je normaliziral ko sem ga nehala jemati v 14 tednu nosečnosti boleče prsi pa so itak in itak bile preden sem dobila mijska dabroston je sicer podobno zdravilo kot prometrium (obdava sta progesteron), le da je dabroston slabši ker je sintetični progesteron pa še ta razlika je da prometrium lahko jemlješ oralno in vaginalno-kar pa je boljše, ker je boljši izkoristek in direktni učinek zdravila
|
|
|
|
RE: Prometrium in stranski učinki 30.4.2009 8:44:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Anči Banči, hvala. Sem že velikokrat videla, kako lepo vedno pomagaš puncam tle gor. Lp
|
|
|
|
RE: Prometrium in stranski učinki 30.4.2009 8:48:01
|
|
|
|
lana70
|
a je ta zdevščna ista kot utrogesteron?? Pa je bilo kateri po njem slabo?
|
|
|
|
RE: Prometrium in stranski učinki 30.4.2009 8:48:14
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Sami poznani.... Pri nas smo ga konzumirali predvsem zaradi nerednih prihodov in seveda zaradi vseh drugih dobrin...
|
|
RE: Prometrium in stranski učinki 30.4.2009 8:52:38
|
|
|
|
Lsica
|
Prometrium (hormon progesteron) res na nek način zadrži menstruacijo... njegova naloga je priprava na vgnezditev jajčeca, se pravi, da se sluznica maternice odebeli in postane primerno okolje za oplojeno jajčece, da se vgnezdi in nadalje razvija... Ampak če do tega ne pride, menstruacija vseeno ne izostane.
< Sporočilo je popravil Lsica -- 30.4.2009 8:53:05 >
|
|
|
|
RE: Prometrium in stranski učinki 30.4.2009 8:56:55
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 a je ta zdevščna ista kot utrogesteron?? Pa je bilo kateri po njem slabo? hormon progesteron je v različnih pilulah, imena so odvisna od proizvajalca - firme Prometrium, Dabroston, Utrogestan,... da ne bo tako enostavno se pa tablete /vaginalete razlikujejo med sabo še glede na to ali je progesteron naravnega ali sintetičnega izvora Aja, slabo mi ni bilo, ampak zaspanost ...to je pa kar pogost stranski učinek
< Sporočilo je popravil Lsica -- 30.4.2009 8:58:45 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?