|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prometrium
6.2.2008 17:46:27   
vianne
Danes mi je g. predpisal prometrium ki se ga dobi v Italiji.
Rada pa bi dobila kakšno informacijo iz prve roke:
- kako ste ga jemale (meni je g. rekel vaginalno) Na navodilih ki so v ita. pa piše  da lahko tudi oralno)
- a ste imele kakšne stranske učinke
- a je res pomagal
- kakšna je njegova funkcija

itd.

Hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prometrium
6.2.2008 17:55:59   
Naty*
Men je tud G že pred zanositvijo predpisal Prometrium in sem si ga naredila zalogo za celih 12 ali 13 tednov ter začela jemat takoj ob user posted image .
- jemala sem ga vaginalno, ker ma tako baje najmanj stranskih učinkov, pa še najmanj zoprno je. Zjutraj in zvečer po eno tabletko.
- stranski učinki...nič razen tega, da je tabletka "iztekala", ko se je stopila in zato nisem mogla nikamor brez vložkov.
- če je pomagal ne vem... sem v 26. tednu, kar pomeni, da sem prišla čez krizno obdobje za ss user posted image ...če je pa za to kriv Prometrium pa, kdo bi vedel.
- funkcija - naj bi pomagal pri vgnezditvi in tako preprečeval spontani splav.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.2.2008 18:30:15   
vianne
Naty  hvala za hiter odgovor. No sem pohitela in si že vstavila tabletko/svečko  user posted image da bo ja takoj pomagalo

Želim ti še naprej zdravo in srečno nosečnost user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.2.2008 18:56:07   
maja24
Tudi jaz sem si ga vaginalno vstavljala do 12t,nism imela nobenih stranskih učinkov.edino kar je maš ful izcedka od prometriuma.
A si bla na umetni oploditvi pri Rešu.

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.2.2008 19:34:44   
vianne

A si bla na umetni oploditvi pri Rešu.

Ne, predpisal mi ga je DR. Merlo Aleksander ki ima ordinacijo v Postojni.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.2.2008 19:43:43   
maja24
Aja jesr sm mislna da ga to dobiš sam pr umetni oploditvi,je pa itak sam za podporo zarodka.

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.2.2008 20:54:49   
Naja30
Zakaj ste to jemale? Da ne bi prišlo do ss?

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.2.2008 21:28:41   
maja24
Naja jest sm si ga vstavlala v nožnico od punkcije naprej(umetna oploditev)pa do 12t.Je pa to za podporo zarodka.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.2.2008 8:46:53   
sayuri
Ti je Naty vse lepo razložila. Jaz sem ga jemala do 13.tedna.Takoj,ko sem ga nehala, so se pojavili izcedki in krvavitveuser posted image . K sreči je bilo vse ok. Mene je grozno motil vonj izcedka PRometriuma.Drugače ima pa takšno funkcijo,  kot Dabroston, ki ga predpisujejo drugi gin.

maja, Merlo dela v Postojni tudi umetno oploditev skupaj z Rešem, tako da je to zihr kakšna povezavauser posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.2.2008 12:46:09   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: vianne

Naty  hvala za hiter odgovor. No sem pohitela in si že vstavila tabletko/svečko  user posted image da bo ja takoj pomagalo

Želim ti še naprej zdravo in srečno nosečnost user posted image

Ni za kaj user posted image . Tudi jaz tebi želim, da bi Prometrium naredil svoje in da bi mela čimlažjo in lepo nosečnost user posted image . Drugače sm pa js tud pri Merlotu in on ma že skoz prakso predpisovanja Prometriuma.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.3.2008 14:44:15   
vianne
Jaz moram iti ponovno po zalogo Prometruima na Občine, pa sem izgubila vizitko od tamkajšne lekarne user posted image , pa me zanima če mogoče veste urnik dela. A imajo mogoče kakšen dan v tednu zaprto (ponedeljek ?)? Vem pa da začnejo delati od 16. naprej.

Hvala za odgovore!!!!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.3.2008 15:03:04   
vianne
IZVIRNO SPOROČILO: vianne

Jaz moram iti ponovno po zalogo Prometruima na Občine, pa sem izgubila vizitko od tamkajšne lekarne user posted image , pa me zanima če mogoče veste urnik dela. A imajo mogoče kakšen dan v tednu zaprto (ponedeljek ?)? Vem pa da začnejo delati od 16. naprej.

Hvala za odgovore!!!!

Sem že našla!!!

Tukaj je še urnik če bo katera še kdaj rabila:

Lekarna dr. Čermelj
8.30. - 13.00
16.00 - 19.30

ponedeljek in četrtek popoldne zaprto

Naslov:

Proseška ulica 3, 34016 Opčine

Tel/Fax  040 214441

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.3.2008 10:57:59   
vianne
Punce ponovno imam eno vprašanje.

Imam problemček s prebavo - driska. Sumim na prometrium saj drugače zelo gledam kakšno hrano zaužijem. Prometrium si vaginalno vstavljam že cca. 5 tednov (od 4 tedna) in prebavo sem imela normalno na dva dni, sedaj pa te driske. Naj povem da pred nosečnostjo sem bila bolj zaprta.
V začetku uporabe prometriuma sem imela zelo probleme z napenjanjem in smrdljivimi vetrovi, sedaj so se pa pojavile driske....
A je imela še katera takšne težave da bi lahko posumila na prometrium?

Hvala za odgovore!!!!  user posted image

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
14.3.2008 11:21:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
14.3.2008 11:53:30   
ANIME
jaz ga vstavljam že 5 teden; sicer bel izcedek imam vsak dan, ampak je čisto brez vonja (oz. vsaj jaz ga ne zaznam iz 1 metra - nosa bližje pa res ne nosim).
Za enkrat imam prebavo nespremenjeno. Tudi kakšnih drugih stranksih učinkov nisem opazila.

Mogoče so pa meni dali placebo user posted image user posted image

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?