Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prometrijum in neumno vprašanje :) 15.1.2010 12:32:06
|
|
|
|
Sunny77
|
Pozdravljene punce! ĆŽe dolgo me ni bilo tu gor...no, ponovno se mi je porodilo vprašanje pa vas prosim za pomoč... G. mi je predpisala promerijum, jemati naj bi ga začela čim spet zanosim (takoj ko zvem da je )...no ni mi pa povedala oz. se ne spomnem, koliko in kdaj ga moram jemati...vem, da je bilo nekaj že napisano o tem, nič pa o dozah, ki jih je potrebno vzet...a se le-te razlikujejo od primera do primera? Jaz sem namreč imela 2 x ss v 6 tedni in izgleda da imam švoh sluznico....oz. še sama ne vem točno za kaj gre... No, drugo vprašanje je pa bolj smotano...kmalu gremo na sneg, pa sem v dvomih kako je s "padci" ...bom bolje napisala...v kolikor bi bila noseča, bi to takrat (na dopustu) bilo cca. 2 tedna, a mislite da bi lahko bilo vsodno, če bi padla...po 2 ssjih, se mi zdej vsaka najmanjša nevarnost zdi, tako nevarna ....sej ne da pretiravam, bi pa rada slišala vaše mnenje... Fajn bodite in sreččččno vsem nam!!!
|
|
|
|
RE: Prometrijum in neumno vprašanje :) 15.1.2010 12:41:53
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem jemala prometrium do 14t 2x1/dan padci pomoje ne vplivajo na ss - jaz sem bila 9 dan po transferju v vodnem parku in uživala na vseh toboganih, tranpolinih itd... srečno
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.