Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prolaktin-jemanje krvi po intervalih 9.1.2006 10:39:39
|
|
|
|
Skorpija
|
Drage moje, tole je danes za mano in želim si napisati kako to je, za vse tiste, ki vas to še čaka. Jaz se zelooooooooooooo bojim jemanja krvi, res, tudi v nezavest padem, če je treba, tako da mi lahko verjamete, ko bom napisala, da sploh ni nič hudega! V žilo na pregibu ti dajo iglo, ki jo tako polepijo, da se je sploh ne vidi in potem vsake 15 minut vzamejo epruvetko krvi. Mene so vmes poslali ven v čakalnico, kjer sem brala knjigo z glavo obrnjeno stran od roke kot kakšen ptič - samo še perutka mi je manjkala, da bi se kar pod njo skrila. Kri so mi vzeli trikrat, odstranili iglo in to je to. V čakalnici sem sedela še ene 5 minut, potem pa šla - nobene vrtoglavice ali slabosti. No tko, upam, da bo kateri to pomagalo in resnično - ni se česa bat!!!!!!
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?