Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prok_ _ _ i sumniki! HELP!!! 9.3.2005 21:44:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Si gledala kako stran s drugačnimi znaki kot običajno? Jaz sme zadnjič samo kopirale od ene neki na MSNju k ma neke čudne hieroglife v nicku in me je zafrkavala tipkovnica dokler nisem kopirala še enkart oz. ji nekaj napisala.
|
|
|
|
Prok_ _ _ i sumniki! HELP!!! 9.3.2005 21:44:30
|
|
|
|
puncica
|
Pa je to sam na RR al tud na računalniku? (word pa to)
|
|
|
|
Prok_ _ _ i sumniki! HELP!!! 9.3.2005 21:50:35
|
|
|
|
Urška*
|
Puncica, samo ko sem na internetu. V wordu,... pa je vse ok. Fisa, nic takega nisem naredila. A je mozno da je to od tega ker sem si en program instalirala. No, ker sem za tem sla na Rr in to ugotovila.:zmeden:
|
|
|
|
Prok_ _ _ i sumniki! HELP!!! 9.3.2005 21:51:47
|
|
|
|
Gina
|
Ja, to je tudi mene hecalo, pa sem vse probala, pa nič. No, nazadnje sem le vprašala punce na rr in mi je, se mi zdi da miška povedala, da je problem v Google-ju. Dol vrži orodno vrstico pri googlu, pa bodo čirule čarule, šumniki spet pri tebi.:)
|
|
|
|
Prok_ _ _ i sumniki! HELP!!! 9.3.2005 21:53:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, saj za google bar piše v FAQ. Jaaa, je pa mene tudi zezalo le na MSNju, IRC in RR in Word pa vse kul:zmeden2:
|
|
|
|
Prok_ _ _ i sumniki! HELP!!! 9.3.2005 21:53:29
|
|
|
|
india
|
Urška, btw, ravno sem dobila tvoj mail ( hvala!!:rozica::rozica::rozica:), a so se ti pojavile težave po inštalaciji tega programa???
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.3.2005 21:53:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.3.2005 21:54:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Prok_ _ _ i sumniki! HELP!!! 9.3.2005 21:54:46
|
|
|
|
puncica
|
A imaš Internet explorer Potem poglej v vrstico: View (pogled) Encoding (Kodiranje al neki) Mora bit tam označen Central European (Windows) A imaš tako napisan?:zmeden2:
|
|
|
|
Prok_ _ _ i sumniki! HELP!!! 9.3.2005 21:55:43
|
|
|
|
Urška*
|
Zdaj pa sem ze cisto zmedena. Saj ne vem vec ce sem dol vrgla gooogle vrstico. Gina a mi lahko malo namignes kako to nredit.:ups: Hvala:)
|
|
|
|
Prok_ _ _ i sumniki! HELP!!! 9.3.2005 22:00:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Klkneš na google bar in daš unnistal:)
|
|
|
|
Prok_ _ _ i sumniki! HELP!!! 9.3.2005 22:00:03
|
|
|
|
Urška*
|
Puncica imam tako nastavljeno. Miska, sploh nisem imela tezav pri instalaciji, slo je brez problema. Pa moja sestra tudi ni imela nobenih tezav. :bravo::bravo: koncno docakala mail.:)-
|
|
|
|
Prok_ _ _ i sumniki! HELP!!! 9.3.2005 22:03:39
|
|
|
|
india
|
Ne, mislim, če imaš te težave s šumniki odkar si si inštalirala tisti program. Ker bi znalo morda tudi to nagajat!:zmeden:
|
|
|
|
Prok_ _ _ i sumniki! HELP!!! 9.3.2005 22:04:46
|
|
|
|
Urška*
|
Fisa, a lahko vprasam kje pa bi se naj skrival ta google bar.:)-:ups: Ocitno ga nisem dol vrgla, me pa prav zanima kaj sem si te dol vrgla. Jaz bom cisto unicla toti racunalnik. Moj me bo tak fental, ko bo to ugotovil.:)-
|
|
|
|
Prok_ _ _ i sumniki! HELP!!! 9.3.2005 22:05:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja če maš google bar potem ga maš tuki na internetu pod vrstico z naslovom:)
|
|
|
|
Prok_ _ _ i sumniki! HELP!!! 9.3.2005 22:13:20
|
|
|
|
Urška*
|
Ni google bar, ampak Hotbar.:(
|
|
|
|
Prok_ _ _ i sumniki! HELP!!! 9.3.2005 22:18:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Ist sr***. BRIŠI!!:)
|
|
|
|
Prok_ _ _ i sumniki! HELP!!! 9.3.2005 22:32:19
|
|
|
|
Urška*
|
Ce pa ne gre. Kako prit do tega da ti napise uninstal?:ups:
|
|
|
|
Prok_ _ _ i sumniki! HELP!!! 9.3.2005 22:41:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Tm čist levo bi mogla met možnosti...al pa poišči kamor si si jo shranla na compu pa zbriši.
|
|
|
|
Prok_ _ _ i sumniki! HELP!!! 9.3.2005 22:59:49
|
|
|
|
lol
|
Če še nisi zrihtala pritisni Alt in shift skupaj.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?