Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Program za video posnetke 27.6.2006 14:09:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz kake take večje stvari pošljem tako, da kliknem na file (desni miškin gumb) in dam Compress and E-Mail "****.ace". Pa mi potem to ''zipa'' in odpre nov mail v outlooku. program je pa WinAce. LP
|
|
|
|
RE: Program za video posnetke 28.6.2006 11:01:22
|
|
|
|
Nixxon
|
Vprašanje če bo kompresija videa z raznimi zip programi rešila zadevo. V določeni meri ja, vendar bi datoteka še vedno znala biti prevelika. V nasprotnem primeru je potrebno videu malo "osiromašiti" kvaliteto. Razni programi so Adobe Premiere (dokaj profesionalen), Ulead ma nek program,... Tlele sem najdu en zastonj program, vem pa ne kako deluje: http://www.download.com/3001-2121_4-10531878.html Malo poglej še po www.download.com za kak podoben program. Obstaja pa še ena varjanta: na nekem serverju lahko narediš svoj username in tja gor naložiš filmček, tistmu, kateremu bi rada poslala film pa pošlješ link da si ga sname dol. Npr. www.moj-album.com omogoča zastonj 1GB prostora, gor lahko uploadaš slike ter zip datoteke. To bi najbrž šlo. Edino nekaj je. Če daš album kot zasebni, ne bo mogel drugi do njega, če daš javni, bo dostopen vsem, ki ga bodo našli.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.