|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Program za dohodnino
18.2.2005 14:43:03   
KIRA
PROGRAM DOHODNINA 2004 DANES!!!

http://www.mojdenar.com/alea/aplikacije/dohodnina/dohodnina.asp?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Program za dohodnino
18.2.2005 15:50:57   
vesnaRR
Te bom za uha:)-:)-:)- Sem mogla spremenit naslov teme ker je link v IE zrušil pogled strani.

Lp, Vesna

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Program za dohodnino
18.2.2005 16:31:22   
KIRA
ČIST RESNO???? kako je pa to možno???
vauuuuuuu
bom naslednjič pazila. tnx za opozorilo. 9nebesa

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Program za dohodnino
18.2.2005 16:47:49   
Anonimen
ker je bil link predolg

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Program za dohodnino
18.2.2005 17:03:40   
vesnaRR
In v explorerju ga ne preseka na dva dela. V Operi pa ja:zmeden:

Lp, Vesna

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Program za dohodnino
18.2.2005 17:10:03   
KIRA
VESNA - BOM KAR TU VPRAŠALA -

VELJA ZA VSE OSTALE TUD

midva sva v l. 2004 prvič dobivala otroški dodatek. sedaj me pa zanima, kam se pri dohodnini to vpiše v kateri stolpec. sem brala navodila, pa ne najdem - mogoče sem spregledala??
prosim za informacijo, kam se piše in zakaj...

HVALA!!

Lp

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Program za dohodnino
18.2.2005 17:14:05   
KIRA
ja, pa za denarno pomoč ob rojstvu otrok atud ne vem - med ostale prejemke - drugi prejemki, sttolpec 16 ali kam????

plis, če katera ve......

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Program za dohodnino
18.2.2005 17:27:56   
KIRA
aha - znesek je pa lani bil 56.010,00 SIT.

pa še me zanima kako je z življenjskimi zavarovanji - to se tud da kam vpisat ali ne???

groooza ta navodila. nič ne piše tako kot bi moralo!!!
pa vsako leto berem, pa vsako leto dobim nazaj, ker vse pravilno izpolnim, sedaj pa imam toliko novosti, da ne vem več naprej!

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Program za dohodnino
18.2.2005 17:47:39   
Gina
Ne vem, če so letos novi obrazci, sicer se otroških dod. ne vpisuje. Enako, žal velja za zavarovanja, razen če plačuješ pokojninski steber, ta gre v olajšavo in zraven obrazca, na katerem si dobila podatke, piše kam vpišeš, ponavadi je bilo na zadnji strani. Bom pa še zvečer pogledala še enkrat, ko bom imela malo več časa, če ti ne bo katera že prej odgovorila.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Program za dohodnino
18.2.2005 18:51:03   
Pia73
Dodatno zdravstveno zavarovanje je do sedaj veljalo kot olajšava - pod tiste 3% - a je zdaj to spremenjeno??? :zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Program za dohodnino
18.2.2005 19:04:04   
KIRA
Gina hvala!!!!

Pia: ZDR..ZAVAROVANJE VELJA KOT OLAJŠAVA ŠE VEDNO, kolikor jaz vem glede dodatnega zavarovanja ni blo sprememb (hvalabogu, itak jih je preveč).
(se ne derem... sam da se boljše vidi)

JAZ SEM SPRAŠEVALA ZA ŽIVLJENJSKO ZAVAROV, mam sklenjeno polico pri merkurju +10 - tudi za primer bolezni itd..
to pa zato sprašujem, ker tega do sedaj nisem imela in ne vem, kam pisat. očitno nikamor.
pa otroškega se zgleda tud ne piše.
pol najbrž tudi tisti enkratni znesek -pomoč ob rojstvu otroka tud ne!?!?!?!?

letos mam tolko novosti - si probam izračunat kako in kaj - ker sem si program dol potegnila, pa nisem vedla, če vse gornje stvari tud moram upoštevat ali ne.
ker sem za porodniško dobila izpis - oz. zbir, ter v kateri stolpec gre, za otroškega pa za tisto pomoč pa ne... vem da so počasni, ampak tisti zbir je pršel že pred 2 tedni, drugega pa nič, pa sem mal nesigurna.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Program za dohodnino
18.2.2005 19:40:57   
Blink1
Milsim, da otroških dodatkov ne vpisuješ:)

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Program za dohodnino
18.2.2005 22:04:30   
Pia73
Kira:
Jaz imam drugi steber pokojninskega zav. pri zavarovalnici Triglav, pa mi pošljejo domov kako in kaj vpisat, samo meni delno plačujejo v službi pa sem podpisla, da oni uveljavljajo. S tem ti hočem povedati, da ti bo Merkur poslal domov, če se to šteje za oljašavo.

Otoških dokladov pa do sedaj ni bilo potrebno napisat v dohodnino,... :zmeden:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Program za dohodnino
18.2.2005 22:09:36   
KIRA
aha - se pravi, da če moram vpisat, bom dobila domov. hvala. če do konc meseca ne bo, jih bom vprašala.... sicer imam dovolj olajšav, pa vseeno - nikol se ne ve, kaj lahko dacarji skup zbluzijo,
danes več niso tko cool in flegma kot nekoč, ko je še moj pradedek bil dacar. ja, on je baje bil dobr človk:bravo::bravo:. če je vidu, da je družina revna, pa da nit za jest nimajo, jim ni niti fičnika vzel.

hvala pia! 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Program za dohodnino
18.2.2005 22:19:07   
Pia73
Kira mal te moram popravit. Po spletu slučajnosti, ne bom na dolgo razlagala, ampak imajo sedaj tudi dacarji v svoj zakon vgrajeno, da se ima človek pravico zmotiti in potem to poraviti,... Meni se je to lani zgodilo. Nisem se zmotila ampak sem nagrado (kar veliko), ki jo je sin dobil na nagradni igri prijavila nase, pa so mi potem dovolili to popraviti -avgusta. Še dobro, da imam prijateljico, ki malo več ve, če ne bi bila na škodi ccA 30.000 sit, ker je to sedaj novost.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Program za dohodnino
18.2.2005 23:05:57   
KIRA
zakaj popravit??? po mojih izkušnjah tudi oni dosti narobe nardijo - sem imela dost prilike delat z njimi - prek firme. pa ti povem, da so večkrat kaj zbrkali.... sicer pa sem samo rekla, da oni tud radi kaj zbrkajo. nisem rekla da nikol ne smejo kaj zbrkat ali narobe nardit. zakaj bi me pol popravljala....
sej se tud jaz kaj zmotim, sam upam da ne v mojo pkodo!! hahahaha :)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Program za dohodnino
19.2.2005 10:22:26   
Pia73
Hotla sem ti samo povedati, da se lahko oz. imaš od lani zakonsko pravico se zmotiti pri napovedi dohodnine, prej te pravice nisi imel, imeli so jo samo dacarji. Seveda pa moraš sam ugotoviti, da si se zmotil,...

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?