Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Program za brisanje zgodovine?!Ima katera? 4.2.2008 15:00:31
|
|
|
|
Zamima
|
kakšen program? saj za to ne rabiš programa,... orodja - možnosti - history (pol pa tam pobrišeš)
|
|
RE: Program za brisanje zgodovine?!Ima katera? 4.2.2008 15:02:55
|
|
|
|
Anonimen
|
mal bolj temeljito brisanje... Iz tega se še zmer lahko dobi vse linke itd kaj si gledal bla bla bla
|
|
|
|
RE: Program za brisanje zgodovine?!Ima katera? 4.2.2008 15:03:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Orodja, počisti zasebne podatke, jaz vse označim in je vse zbrisano..
|
|
|
|
RE: Program za brisanje zgodovine?!Ima katera? 4.2.2008 15:05:11
|
|
|
|
Zamima
|
pol pa bolj pazi, kaj gledaš
|
|
RE: Program za brisanje zgodovine?!Ima katera? 4.2.2008 15:09:50
|
|
|
|
Zamima
|
jaz sem zdaj sprobala kot je rekla A_R pa deluje , vse zbriše,... kak misliš, da bi še lahko bili kaki linki noter? Kje pa lahko to vidiš, jaz jih več ne vidim
|
|
RE: Program za brisanje zgodovine?!Ima katera? 4.2.2008 15:18:01
|
|
|
|
Maleal
|
Mi lahko poveš ves postopek A_R kako to nardiš,najprej klik na orodja in potem?
|
|
RE: Program za brisanje zgodovine?!Ima katera? 4.2.2008 15:18:28
|
|
|
|
Anonimen
|
No ang.pa tools-internet options...delete cookies,delite files in clear history... na kok dni mate nastavljen???
|
|
|
|
RE: Program za brisanje zgodovine?!Ima katera? 4.2.2008 15:31:41
|
|
|
|
Maleal
|
A če to zbrišeš potem se nič ne vidi,če klikneš na ikono zgodovina?Nastavljeno je na 20 dni.
|
|
RE: Program za brisanje zgodovine?!Ima katera? 4.2.2008 16:37:30
|
|
|
|
TONČI.
|
Nastavljeno je na 20 dni. Pojdi na Tools - options - privacy - remember visited pages for the last .......... days ........... tu označi, da ti ne shranjuje.
|
|
|
|
RE: Program za brisanje zgodovine?!Ima katera? 4.2.2008 16:39:49
|
|
|
|
TONČI.
|
Druga možnost je pa View - sidebar - history In ti vrže ven kaj si gledala zadnjih 20 dni. Greš na dan in klikneš na desni gumbek na miški. Klikneš delite in je cel dan zbrisan. Če pa želiš samo neko temo zbrisat v dnevu, greš pa na tisto temo in klikneš desni gumbek in delite.
|
|
|
|
RE: Program za brisanje zgodovine?!Ima katera? 4.2.2008 16:41:25
|
|
|
|
TONČI.
|
pol pa bolj pazi, kaj gledaš Jaz sem morala mesec dni nazaj brisat zato, ker sem se zanimala za atov 60 roj. dan. In ni presenečenja, če ti mama najde. Obvlada pa računalnik bolj kot jaz.
|
|
|
|
RE: Program za brisanje zgodovine?!Ima katera? 4.2.2008 17:08:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima jaz sem zdaj sprobala kot je rekla A_R pa deluje , vse zbriše,... kak misliš, da bi še lahko bili kaki linki noter? Kje pa lahko to vidiš, jaz jih več ne vidim Če se zbriše le zgodovina, linki in to, kar daš pod iskanje ostane. Če pa brišeš vse, ni več linkov, ne zgodovine, nič.. Jaz imam tako nastavljeno, da ko mozillo ugasnem, se mi prikaže za čiščenje in kliknem vredu, in vse počisti..
|
|
|
|
RE: Program za brisanje zgodovine?!Ima katera? 9.2.2008 0:09:56
|
|
|
|
ales*
|
http://www.lavasoftusa.com/products/ad_aware_free.php Ta program poskrbi za vse, pobriše zgodovino zadnje odprtih dokumentov, zgodovino odprtih spletnih strani, piškotke, in vso ostalo "nesnago", ki ti jo na računalnik prinesejo "sumljive" spletne strani... In najbolj pomembno: zastonj je! lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?