Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Program za ''obdelavo'' slik 16.6.2005 15:39:26
|
|
|
|
smrček
|
Ej fiša, mi misli bereš. Sem glih dons študirala s katerim prigramom bi "obdelala" nekaj slik, pa sem si rekla, da bom na RR vprašala. Sem pa že večkrat v albumih vidla slike z raznimi atributi.
|
|
|
|
Program za ''obdelavo'' slik 16.6.2005 16:08:52
|
|
|
|
tesa
|
Men je super photoImpression, ki sem ga dobila zraven s digitalnim fotoaparatom. Ta je enostaven, ampak nimaš toliko možnosti. Drugi malo bolj zakompliciran pa je JascPaintPro8. Tega pa še sama nisem čisto potuhtala.
|
|
|
|
Program za ''obdelavo'' slik 16.6.2005 16:10:04
|
|
|
|
SaaS
|
Jaz jih obdelujem ravno v teh programih (PS in CDR), tako da za kakšne druge niti ne vem. Ampak če imaš digitalni fotoaparat, si verjetno v paketu z njim dobila tudi nekaj programov za gledanje in razvrščanje, za obdelavo fotk... Vsaj jaz sem jih. Poglej malo CDje od fotoaparata. Sigurno je kakšen in ti programi ponavadi niso prav težki za uporabo.
|
|
|
|
Program za ''obdelavo'' slik 16.6.2005 23:03:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Photoshop Adobe 9.0 si lahko potegneš dol. Je baje super, a ga jaz ne znam uporabljati.:((:((:((:((
|
|
|
|
Program za ''obdelavo'' slik 16.6.2005 23:44:47
|
|
|
|
Joe
|
Fischi, Google Company je kupila in pod svojim imenom izdaja ZASTONJSKI program za pregledovanje, iskanje, osnovno urejanje in popravljanje slik ter za njihovo pošiljanje v razvijanje spletnim foto studiom. Zagotovo imajo od tega nekako profit, a neka stran z renomejem zatrjuje, da je Googlov ponujeni program brez t.i. malwarea (torej vohunskih itn. podprogramčkov). Skratka: preprost in zastonjski program za slike, ki ga ponuja vsem družba Google, je "Picasa 2" http://www.picasa.com/ Namestitveni program je dolg okrog 3 MB. Tu je še zveza do garantne strani (jaz se še obotavljam): http://www.softpedia.com/progClean/Picasa-Photo-Organizer--build-Clean-6962.html
|
|
|
|
Program za ''obdelavo'' slik 17.6.2005 0:06:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Blacky, mamo tale adobe če se ne motim pa je men to science fiction :zmeden: Za prenos slik iz digitalca na disk mamo pa Image Transfer pa je tut kr neki :ups: Zdej loadam tole Picaso, pa se mi zdi, da sem to že nekje vidla. Bom probala pol pa povem:) lp,:fis:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?