|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Profesionalno slikanje
19.7.2005 12:13:41   
Pupica
Danes sem dobila slikice iz profesionalnega slikanja in sem bila zelo nezadovoljna z njimi. Najina gospodična izgleda na njih kot v najhujšji grozljivki.
Na samem slikanju sicer ni izgledalo tako, ampak na slikah so jo pa samo ene preplašene oči:((
Sem vam pa dala slikice v album,pa si poglejte:(
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Profesionalno slikanje
19.7.2005 12:15:53   
viv_
pupica - ke ste to slikal, pa kok ste dal... sej veš, firbex ;)

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Profesionalno slikanje
19.7.2005 12:16:25   
total
Resna punca,nimaš kaj:bravo:,kje si jo pa to slikala,men je pa fajn:bravo:

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Profesionalno slikanje
19.7.2005 12:20:18   
Anonimen
U, pupica... A je fotograf imel slab dan? Narobe so osvetljene - potem je pač tako.

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Profesionalno slikanje
19.7.2005 12:20:20   
Jančika_
Po moje je to zato, ker so tamali pri fotografu tako začudeni in nesproščeni. Ti bi morala videt Vasjo na fotkah ta osebno (3 mesece je imel) in aše huje - na fotkah za potni list (slikan prejšnji teden). Kot da ni on:zmeden2:.

Bom skenirala in dala v album.

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Profesionalno slikanje
19.7.2005 12:23:02   
Anonimen
no ja sej ni tko grozna, kako ste jo sploh nštimal da je na gmah sedela pa v kamero gledala? js tiso že en lep cajt lovim da bi sama nardila kak luštn portret pa je al zmeri neki premaknen al pa rit dobim v objektiv :)-

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Profesionalno slikanje
19.7.2005 12:33:57   
bini
čist prav imaš da si razočarana, ker so vajine fotke velik boljše..
mi smo očitno imeli srečo, ker naša fotografinja se je trudila skoraj eno uro in potem naredila super fotke -sem dala v album..
sej bo pa drugič boljš izpadlo pupica :rozica:

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Profesionalno slikanje
19.7.2005 12:34:00   
Jančika_
Evo, sem dala v album. Na oni sliki pri treh mesecih si sploh ni bil podoben, na tej pri 11 pa zgleda tako prestrašen, da je kaj. In to otrok, ki se ves čas smeji:zmeden2:.

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Profesionalno slikanje
19.7.2005 12:40:25   
Anonimen
Hehe, Jančika, tvoj šele gleda kot da ga bo vsak čas pošast napadla :)-:)- ubogi revček

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Profesionalno slikanje
19.7.2005 12:42:40   
Anonimen
sploh ni res. prov luštn je na tej fotki pri 11 mescih. pravi cukr :love:

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Profesionalno slikanje
19.7.2005 12:47:26   
spacey
Pupica: Ja na prvi je res tako kot, da jo bo glih kar nekaj napadlo .. gleda s taaakimi učkami. Na drugi je pa kar ok, tam se mi pa zdi, kot da jo je nekaj presenetilo in ima bolj "sproščene" učke.

Jančika: ojoj imaš res ..je Vasja res čisto drugačen ..

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Profesionalno slikanje
19.7.2005 12:56:04   
Maxica
No, saj ni tolk slabo.:zmeden2:Je pa res, da je na vaših fotkah (in v živo;) ) ful bolj sproščena in fotogenična in cortkana. Vi jo rajši še naprej kr sami fotkajte:bravo::bravo::bravo:.
Je pa naš :duda: tudi čisto zaprepaden na fotki za osebno. Je tako gledal v fotoaparat, kaj bi bilo to za eno čudo:)-, kot da ga še ne bi videl:zmeden:.

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Profesionalno slikanje
19.7.2005 13:28:49   
Annny
Meni se pa vseeno zdijo luštne slikce9nebesa:love:

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Profesionalno slikanje
19.7.2005 13:30:48   
ZARA
Joj,men se tud ne zdi tragično,pupica...prov luštna je (za nas laike :)-)!!

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Profesionalno slikanje
19.7.2005 13:34:32   
viv_
A to vsak fotograf slika a kerga priporočate... jest sem trenutno blont :)

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Profesionalno slikanje
19.7.2005 13:35:45   
ZARA
Ja tega od pupice,viv...sam svetlobo s sabo prnes,ker mu je očitno manjka 8)!!

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Profesionalno slikanje
19.7.2005 13:36:16   
viv_
ker pa je to?

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Profesionalno slikanje
19.7.2005 13:37:02   
Annny
Jančika, Vasja pa res gleda kot kupček nesreče- kot da bi ga nekdo pravkar zbudil:)
Točno taka je tudi Naja na sliki za OI- tako si je grizla spodnjo ustnico, da jo je kar noter potegnila...boga:zmeden:

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Profesionalno slikanje
19.7.2005 15:01:41   
soncece24
meni se ne zdijo te slikice glih neka katastrofa, res je na tvojih bolj naravna, na teh pa zgleda malo plastična, ampak ni sile.

Jančika, kaka faca je vasja, same okice so ga. meni je na obeh cuker, res pa je, da si na prvi ni najbolj podoben.

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Profesionalno slikanje
19.7.2005 15:07:37   
TARA in MAJ
slikce so luškane čeprav je kar nekaj dinčkov takšno slikanje in tvoje slikce ko slikaš sama so bolj profesionalne;)

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Profesionalno slikanje
19.7.2005 15:19:52   
Pupica
dobr jutr!;)
Mal me je zmanjkalo sva šle s punco počit:zaspan::zaspan::zaspan:

no da kar takoj po vrsti odgovorim.
Kot varčna Gorenjska sva se šli slikat v Sončka, kjer je bila ena gospa kao "fotografinja".O tem slikanju je bilo tu na RR že kar nekaj govora(pravzaprav sem tako zvedela za to)kupiš 2 slikici 13*18 za 500 sit, ostale so pa potem peklensko drage.
Ampak sva rekla, bova vzela kako slikico večjo slikico(24*30)da jo bova dala v okvir.
No ko sva jih prišla iskat so bile tko porazne da niso bile za nikamor:(
Tako da sva vzela samo ti dve kakšne večje bova pa dala razviti kar iz naših slikic, ki jih sama dva poslikava.

Kako je otrok pri miru?He he naša Tia je itak skoz pri miru, mislim, da je bolj problem za tiste otročke ki ne morejo biti pri miru.:hudicek::)-:)-:)-

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Profesionalno slikanje
19.7.2005 15:28:39   
Jančika_
Ja, na prvi sliki je Vasja podoben mojemu fotru, pojma nimam, kak to.

Pri drugem slikanju se je pa sicer režal, ampak ko se je, je strogo gledal dol in se ga ni dalo dobit v objektiv. Ko je gledal gor, je bil pa čisto nesrečen:zmeden:.

Tudi s sedenjem pri miru ni bilo problema, smo ga dali na stol je in sedel.

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Profesionalno slikanje
19.7.2005 16:14:22   
niki5
Meni je pa fotograf take lepe slikice mojih dveh fantkov naredil :love:

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Profesionalno slikanje
19.7.2005 17:25:13   
Pupica
niki5 sam povej kateri je.Slike ki jih je men naredil za osebno so tko grozne da tut za v javnost niso niso:((:((:((
He he še dobr da ans čez mejo spustijo:)-:)-

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Profesionalno slikanje
19.7.2005 18:21:10   
puncica
pupica, men se tud zdi da je čist falil ta fotograf al fotografinja, vaše slikce so sigurno boljše in med temi miljoni slik se sigurno najde kakšna taka za okvirit. A pa ona ni nič čudn gledala ko je vidla kake slikce so kaj pa a nima digitalnega fotiča al kako je to slikala, verjetno še s tistim starim analognim al neki.

jančika tvoj vasja je pa res čist začuden a men je luštn, sam mal bi se moral posmejčkat, pri 11 mescih je res pravi frajer:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?