|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prodajalke v trgovinah
21.7.2006 21:43:21   
Moyca_
user posted image user posted image zadnje čase jih imam poln kufer
Ko jih vprašam imate to, ne nimamo- potem pa sama najdemuser posted image
a ne bi morale vedeti kaj hudiča prodajajo???

Zadnjč sem bila npr. v Mullerju, pa vprašam če imajo lonček za pisala, tak ki ima še kak predalček več, za radirko in malo razdeljene predalčke. Pa pravi, ne nimamo, tega pa res ne, samo navadne okrogle lončke. Še se sama malo sprehodim po trgovini in jih najdem cel kup, tak z vrtljivimi podstavki pa še eno vrsto, ki je imela par luknjic in par predalčkov- no to sem kupila.
Danes sem bila v DM-u pa vprašam imate podloge za posteljice -nepremočljive. Ne tega pa mi ne držimo, so nas že spraševali???
Pa ji pravim da jih ima babylove, ne res ne držimo tega, samo take navadne previjalne. No pogledam na vrečko, pa ji nesem pokazat, da piše gor da je za posteljice tudi. Aja, resuser posted image  pa stane jih 10 samo jurja in so za večkratno uporabo, v lekarni pa stane ena7000 (vem da je tista neka specialna, samo mislim da bo te Gabriel imel do konca, ker se mu morda 1 krat na teden zgodi kaj ponočiuser posted image

v glavnem nič jih več ne vprašam in nič jim ne verjamem

< Sporočilo je popravil Moyca -- 21.7.2006 21:45:19 >

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
21.7.2006 21:46:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Prodajalke v trgovinah
21.7.2006 21:54:36   
Moyca_
ja saj razumem to
samo naj mi reče da ne ve če imajo in naj pogledam sama, ne pa da mi sveto zatrjuje da tega pa res ne držijo in potem greš ven logično

Lp, Mojca
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.7.2006 21:58:02   
lol
Jaz jih kupujem v lekarni(take za enkratno uporabo)jih je noter 30,stanejo pa mal čez 2 jurja,pa še večje so kot te od DM-a.(60x90)

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.7.2006 21:58:53   
CatJa
Jaz vem,da če se hočeš kot prodajalka malo sprehoditi po trgovini,da vsaj vidiš,kaj prodajaš,te že nadrejeni čudno gledajo-kao kaj se sprehajaš,namesto da delaš Zato najbrž marsikatera marsikaj ne ve

Čudno, glede na to, da same nalagajo na police.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
21.7.2006 22:09:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
21.7.2006 22:26:41   
babica
Punce za kateri DM to gre???

Neposredna povezava do sporočila: 7
21.7.2006 23:47:45   
Moyca_
jaz sem spraševala v lekarnah v Mb pa jih nimajo razen tega drage

jaz govorim o dm-u v Europarku

Lp, Mojca
www.atrium-nep.si

(odgovor članu babica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.7.2006 1:12:01   
Anonimen
oh, vsaj ti si ena izmed redkih uspešnih žensk v svojem poklicu
in sijajna mamica

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
22.7.2006 5:08:13   
Anonimen
Ti, anonimna, pa ena tistih, ki je v svojem življenju popolnoma ignorirana s strani bližnjih in si zadovoljna že s tem, da se te opazi tako, da nekdo napiše kak komentar na tvoj post na nekem internetnem forumu. Zate jo to očitno popolnoma orgazmična evofrija, od katere se zadnjih nekaj dni postala odvisna.

Sem ti zdajle veselje naredila, kaj? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
22.7.2006 7:24:49   
LARIKA
Kerensa user posted image user posted image

Tudi mene to moti. Čeprav zelo malokrat naletim na takšno prodajalko. Ker sem bila tudi sama prodajalka, vem kako to zgleda. In zelo malokrat sploh kaj sprašujem. Rajši se sprehodim med policami in sama poiščem, ker mogoče najdem kaj kar mi je še bolj všeč oz praktično.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.7.2006 7:58:26   
Moyca_
ja sem anonimnauser posted image user posted image user posted image  maš kaj protiuser posted image user posted image user posted image

pa da si ob taki uri na računalniku mi pove vse o tebiuser posted image

Lp, Mojca
www.atrium-nep.si

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.7.2006 14:36:11   
žiža
Ok, jaz razumem, da glih vseh izdelkov v eni taki štacuni ni treba na pamet poznat. Ampak pazi to, trgovka v trgovini z metrskim blagom proda kupcu, moškemu, ki nosi konfekcijsko št. 54 1,20m blaga za 7/8 hlače ( dolžina cca.90 cm) s pasom,  z všitimi in napšitimi žepi na hlačnicah in na riti... In zraven reče, da bo rajši 10cm več odrezala    user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.7.2006 15:15:21   
Anonimen
Jaz sem tudi v DM naletela na prodajalko, ki je zatrdila, da nečesa nimajo, pa sem seveda potem našla. Ne vem, ampak jaz ne bi mogla tako narediti, pač ne znam lagati. Bi rekla, da ne vem in naj trenutek počaka (če ne bi imela  časa), da bova skupaj pogledali, ali kaj takega.

(odgovor članu žiža)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
23.7.2006 16:21:26   
Moyca_
ja saj moj namen ni da vas prepričam da morajo vedeti za vsak izdelek, ker je to nonset, ampka naj vsaj reče da ne ve, ne pa da ti sveto zatrjuje da tega nimajouser posted image

Lp, Mojca
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.7.2006 23:18:18   
noe
Mene je pa ful razjezil, ko smo tamalim kupli v konzumu hit akcijo kosilnico za 49 kun,pol na blagajni je bla pa 69 kun.Pa grem jaz lepo okol in vzamem ceno in jo nesem prodajalki kako je lahk 69 kun če piše 49 , pa me sam mal pogleda in reče če jo bomo vrnili? 20 mesecov starim otroku lahka vzamem iz roke kosilnico in jo dam nazaj???????????????Pol sem pa zahtevala 20 kun nazaj pa se je k..... obašala kot da me sploh ni,pa sem ji je... vse po spisku in šla ker je nisem mogla več gledat,žalostno

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.7.2006 7:25:31   
skuštrana
Noe, veš tole pa ni bila trgovka kriva. Saj ona ne postavlja cen. In če bi ti vrnila 20 kn, bi jih morala dat nazaj v blagajno iz svojega žepa (plače trgovk na Hrvaškem pa so res minimalne )...Tako, da tudi tebi malo kulture ne bi škodilo. Če ti je bilo tako žal tistih 20 kun, bi pač kosilnico vrnila pa tamalemu probala razložit, ne pa da jeb...mat..vsem po spisku. 

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.7.2006 12:32:48   
noe
Problem je sam v tem da zavajajo kupce.Gre pa se za princip in ne za 20 kun.Po zakonu ti baje morjo računat ceno, ki je na polici, če ne je to čisto zavajanje,ker če je ne,  pol tk brezveze, da artikle označujejo s cenami,pa naj kasirajo kr kolk se kerim sprdne.Jaz osebno gledam na cene in kupujem ta kjer pridem boljše skoz,neki v mercatorj neki pa v šparu.
Ka si ti že otrku kdaj kej kupla,pol si mu pa na blagajni povedala ,da tega ne more imeti in dala nazaj? Vsaka ti čast ,če ti je ratal.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 18
26.7.2006 12:36:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: noe
Ka si ti že otrku kdaj kej kupla,pol si mu pa na blagajni povedala ,da tega ne more imeti in dala nazaj? Vsaka ti čast ,če ti je ratal.

Ne, za 600 tolarjev se ne bi spuščala v to, pa tudi blagajničarke ne bi ****la v glavo.

(odgovor članu noe)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
26.7.2006 12:41:47   
noe
sej je nisem j... v glavo sam povedla sem, da tako pač ne more biti,pa me je sam arogantno pogledala če jo hočem vrnit?Pol pa se je obnašala kot da nas sploh ni.
sAM TU 600 ,PA TAM NEKI PA SE POL FUL NABERE...A ŠE NIKOL NISTE ZASLEDILE TEGA ,DA JE NA POLICI ENA CENA V RAČUNALNIKU PA DRUGA,JAZ ŽE ZELO VELIKRAT IN TO SE MI PREPROSTO NE ZDI PRAV!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
26.7.2006 12:43:24   
Anonimen
Meni tudi ne.

(odgovor članu noe)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?