|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prodaja stanovanja
27.7.2005 7:02:42   
Taša
Z mojim:love: imava namen v LJ prodati stanovanje.. Ker sva iz drugega konca Slovenije sva menila, da je najbolje, če poskusiva preko agencije, da ne bi imela toliko obveznosti. Pa kar naprej skakat v LJ....Zdaj pa imam pomisleke, ker sem slišala marsikatero čez nepremičninske agencije.Povejte kako se lotiti prodaje? Imate mogoče kakšne izkušnje!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prodaja stanovanja
27.7.2005 8:16:34   
moščanka
Tudi meni bi prišel prav kak nasvet. Mi pa menjamo za večje oz. dvojček ali trojček hišico. Kar projekt,ha?

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prodaja stanovanja
27.7.2005 8:53:48   
karmy
hišico kje? za kaj bi menjala?

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prodaja stanovanja
27.7.2005 9:05:42   
Misek
V zadnjih parih letih sem imela kar nekaj opravka z nakupom in prodajo nepremicnin. Vse sem urejala preko ene in iste agencije in zenska je resnicno odlicna. Celo, ko smo od sosedov kupili garazo in je bilo vse ok, sem izvajanje kupoprodaje zaupala njen in se je to izkazalo kot zelo pametna poteza. Zenska je enkratna. Priporocam jo vsakemu, ki tako storitev potrebuje. Ce vaju zanima povej, ti posredujem podatke.

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prodaja stanovanja
27.7.2005 9:05:46   
roberta

oj,
midva sva stanovanje nedavno kupila, ampak postopki so podobni, zato... jaz bi na tvojem mestu šla kar preko kake agencije - sploh, če nista iz mesta. ker je res ogromno nekih letanj, pa dogovarjanj s kupci (tega je že tudi tako preko agencije veliko), itd. sploh pa če se ne spoznata na zadeve oz. da ne vesta kako in kaj s pogodbami, zemljiško knjigo... je pa res, da te to nekaj pride (finančno - no odvisno kako se zmenite s kupcem glede storškov), samo bolje dati nekaj denarja, kot pa se ušteti pri kaki pogodbi z nejasnimi dejstvi zaradi katerih lahko izgubiš še več denarja. kako pa do dobre agencije? lahko povprašaš tu, če kdo ve za kako dobro v lj. ;) ali pa morebiti greš kar na obisk v nekaj agencij in jih oceniš na "uč".
vse lepo,
roberta

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Prodaja stanovanja
27.7.2005 11:25:40   
Taša
Mišek a mi zaupaš ime agencije in kontaktno osebo lahko na privat!

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Prodaja stanovanja
27.7.2005 12:42:20   
moščanka
Stanovanje v Ljubljani, Polje, 60 m2, za stanovanje med 74-80 m2 ali hiško od 110- 130 m2. A mate kaj?

Miška, tebe pa prosim za tel. omenjene agentke, lahko na privat- kakor hočeš.

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Prodaja stanovanja
27.7.2005 21:34:34   
Misek
Poslala sem vama podatke na privat. Upam, da boste uspesno uredile in da boste zadovoljne.

LP :)

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

note
čevap

ali bi mi poslali note na golici in kjer lastovke gnezdijo

da (35%)

ne (42%)

za vse (2%)

na kater e-mail naslov (7%)

nikoli (12%)

seveda, za klavirsko harmoniko (2%)

Število vseh glasov: 43

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!