|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Problemi z odvajanjem
13.8.2007 9:43:05   
Anonimen
Ok no, mam driskouser posted image in to že 3 dan. Zaradi operacije sem mogla jemat antibiotike in so mi porušili črevesno floro, pred tem še enkrat zaradi punkcije. Vsaj domnevam, saj nisem nič takega pojedla, nisem nikamor šla, kjer bi lahko kaj čudnega staknila, nimam vročine, ne bruham, slabo mi ni, razen ko me zvije ko 100user posted image

Zdaj pa me zanima, koliko dni lahko traja driska v domači skrbi, preden se odpraviš k zdravniku

< Sporočilo je popravil bonnie_ -- 13.8.2007 9:46:34 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Problemi z odvajanjem
13.8.2007 9:44:43   
Nasy
poskusi si pomagat s suhimi borovničkami, baje pomaga tudi prepečenec

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.8.2007 9:52:10   
Anonimen
so me mal čudno gledali, ko sme vprašala za suhe borovničke. surove pa vem da so glih kontra, al se motim.

jem prežganko, riž, črni čaj, kuminov čaj, riževe vaflje-(stiropor). prepečenca ne smem

bolj me zanima kdaj moram k zdravniku, no pa če katera še kak domači recept poda, bi tudi bila vesela.

kako pa se reče medicinskemu oglju v angleščini

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
13.8.2007 9:52:26   
jakaracman
Čas je , da greš po dr nasvet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.8.2007 9:57:40   
Anonimen
popij kak actimel al pa probiotični jogurt da se ti mal črevesna flora nazaj uspostav.

(odgovor članu jakaracman)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
13.8.2007 9:58:22   
petja
Riževa voda (voda, ki ostane, ko v njej skuhaš riž). Nagravžno, ampak deluje.

A imaš mogoče Linexe tam?

Lp, petja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.8.2007 10:03:29   
Anonimen
Tole sem našla: MEDICINAL CHARCOAL (lat. CARBO MEDICINALIS).
Predvsem pa pazi, da VELIKO piješ. Mogoče ne bi bilo slabo, da greš do lekarne po elektrolite.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
13.8.2007 10:11:40   
Anonimen
Danes v teh časih ni več recept, da moraš čim več pit. Moraš čim več jest lahko hrano. Naribaj si jabolka, pa jih pusti, da postanejo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
13.8.2007 10:12:43   
Anonimen
Z zdravniki  je tudi tako. Saj vem da je zdravje na prvem mestu, ampak vseeno ne bi takoj letela na vrat na nos. Vse moram plačat, potem še en kup dokumentacije izpolnit, ampak ok denar ni blem. Zato bi raje to probala doma rešit, vendar če je 3 dni preveč doma, bom pa šibala k zdravniku, vendar se mi zdi, kokr sem mal po netu brskala, da 3 dnevi še niso kritičniuser posted image , celo če nimaš vročine in ne bruhaš. apetit pa mam ful

linexe sem pojedla, sem jih imela bore malo, zdaj bom šla v lekarno še kaj podobnega iskat, zato pa tudi sprašujem če katera ve kako se reče medicinskemu ogljuuser posted image

(odgovor članu petja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
13.8.2007 10:13:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka

Tole sem našla: MEDICINAL CHARCOAL (lat. CARBO MEDICINALIS).
Predvsem pa pazi, da VELIKO piješ. Mogoče ne bi bilo slabo, da greš do lekarne po elektrolite.

hvala

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
13.8.2007 10:16:08   
Anonimen
Banane zapirajo .. pa bobi palcke (ce lahko jes), pa coca cola user posted image  To so v ZD enkrat mami rekli, ko je imela ena od nas drisko.

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
13.8.2007 12:56:09   
dory
jst pijem kefir, pa kak actimel ruknem in je res bols...(trkam)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.8.2007 13:13:19   
Anonimen
Baje zelo pomaga banane + coca cola.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
13.8.2007 13:41:03   
aluš
Ampak pazi, coca cola brez megurčkov, fajn "splunkaj" (pa ne naredi eksplozije po celi kuhinji), nalij in pusti stati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.8.2007 15:57:19   
Nattka
Mogoče ni glih za primerjat, ampak naša user posted image  ima  drisko od prejšnjega torka. Danes sva bili pri zdravniku in ni rekel nič, razen dosti piti in jesti lahko hrano. Važno je piti, ker z drisko izgubiš veliko tekočine in je nevarnost dehidracije. Driska se pa menda lahko velče tudi do tri tedne.

(odgovor članu aluš)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.8.2007 21:32:54   
African queen
Jaz si pomagam s Seldiarjem(smo si ga iz Slo prinesli),če pa je zelo hudo,vzamemo tudi antibiotike kot je Ciprinol.Drugače pomaga tudi oglje.Pa seveda čimveč tekočine,nabavi si elektrolite.

(odgovor članu Nattka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.8.2007 23:54:36   
solatja
probiotične zadeve ti bodo pomagale nazaj vzpostavit floro v čreveju. za elektrolite pa si skuhaj en liter šipkovega čaja (reci, da ga imaš) pa daj noter eno žličko soli in eno žličko sladkorja. to je meni svetovala moja os. zdravnica, ko sem bila na antibiotikih (in dojila, seveda). pa borovničev čaj (iz suhih, ja, surove res odpirajo user posted image user posted image ), prežganka ipd. čokolada zapira pred drisko, pol pa zataji, tako da ti jo odsvetujem, apa baje da cocacola in bobi palčke tudi, ampak glede na to, da si na antibiotikih, ti to kombinacijo odsvetujem!! cocacola ti bo po mojem še bolj razdražila črevesje. user posted image

pozdravi se!!

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.8.2007 7:06:21   
Anonimen
Mater moram drugič malo več stvari prines iz slo, predvsem suhe borovniceuser posted image . Stvar je bila taka, da ni bilo za vzdržat, zato sem se odpravila v lekarno. Seveda naravnega niso imeli ničuser posted image , a so nori ti rimljani, ampak glede na to, da je bilo hudo, šraufanja na 15 min, sem vzela kar mi je ponudila. Majo pa kar ob računalniku, pri roki, zgleda, da se ful rabiuser posted image . Dobila ene tablete, ki sem jih mogla vzet takoj in potem še ob vsakem kakanju, vendar ne več kot 3x na danuser posted image . Mal sem jo čukasto pogledala, kako to hudiča misli, če pa jaz dežuram na sekretu vsakih 15 min, vzela še elektrolite in šla kuči pjevajuči. Vzela takoj tableto, ja v 15 min ni bilo več šraufanja, čez kako urco sem še malo posračkala in še enkrat tablete, pa konec vse do zdajuser posted image . niti 3x mi ni bilo treba vzetuser posted image . kaj je to za enga vraga od tablet ne vem, sam upam, da bo to res držalouser posted image . Če ne pa res ne preostane dohtor hirajkamhirajgo. Aja vmes pa še vedno pridno papam probiotikeuser posted image

Kar se mi pa zdi super tu, pa je to, da ti ne prodajo cele škatle tablet, ampak samo toliko kot rabiš in zaračunajo potem samo te tablete in ne celo škatlouser posted image , tako se ti doma ne valjajo odvečne tablete in ne zapraviš veliko kešauser posted image . superca a ne?

(odgovor članu solatja)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
14.8.2007 15:38:42   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  super, da si pozdravla svojo hitro sračkanje user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?