skrita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Midva se tako malo vidiva med tednom, tako da komaj čakam, da gre spet v šiht, ker če sva že preveč skupaj, se že grdo gledava. In take zadeve so mi tako otročje kot jih ti pišeš, da ga nadiraš, ko gre na računalnik. Ko gre otrok spat, se midva posvetiva eden drugemu, če nisem pri volji, ga sama pošljem ven (ima svoj band, en kup obveznosti...) in imam blažen mir. Če je na računalniku, je pač na računalniku. Užgem še jaz svojega in to je to. In ne obremenjuj se, če hčerka tuli pri njemu, ker je tebe kao navajena. Daj mu možnost, da zaživi z njo. Ne obremenjuj se kaj dela z njo, kako kakšno stvar počne...ker občutek ijmam, da ga imaš zelo zelo pod kontrolo. Oddidi ven, še prej jo nahrani, previj in potem se vrni ob uri, ko je na vrsti naslednje hranjenje. Boš vidla, da bo zmogel tudi brez tebe, sam možnost mu daj, da se pokaže. Ko se ti konča porodniška ti bo po vsem tem še huje, če se že zdej ne boš skulirala.To bo enga skakanja sem in tja, kuhanje, pranje, služba, vrtec...še pa još stvari. Mogoče sem ti napisala malo zmedeno, ampak bit je v tem, da se zaradi takih stavri ne krega s partnerjem, ker življenje je prekratko. Predvsem pa svojega partnerja ne podcenjuj.Ceni ga. Saj to je ravno to. Jaz mu dam možnost, da je z njo, bi bila še raje, če bi jo imel kakšno uro ali dve, da bi šla jaz možgančke na off, ampak vsakič ponavlja da pri nejmu joka in naj jo imam raje jaz, saj pri meni ne joče.
|