Anonimen
|
Hvala za odgovore, glede rožic, spreja No, tole da bi dajala mačku jest nebi bilo pametno, saj si je ta muc naš balkon izbral za smetišče, Glede žimnice.....smo jo začel takoj po tisti mišji pojedinji pospravljati noter, ( žal pa je ta žimnica velika in ima 30kg 100% , nam jo je mojster napolnil z bogve čim, je lepa, a ne praktična za pospravljat ) Balkon želiva urediti za sončenje, piknike,...tudi še z manjšimi blazinami,( za lažje pospravljanje ) in pridejo malo boljši materjali iz ratana ki pa nebo poceni in od tu dalje se malo zakomplicira, ta mačon striktno lula po vsem, tudi po ploščicah Stvar ni več smešna, soseda je itak čudna in temu mačku da jest krompir, bogi kuža ki se hrani z nič kaj boljšo hrano, na sprehod niti ne hodijo in se pes dere za brez veze, čisto zmeden in vsi se naj samo derejo Mi imamo tudi teško marcino, ki pa je čisto drugače negovan,..( nima veze,........ ) Potem mi preostaneta samo dve stvari,......... 1. Da vse z vsemi stvari od mize, stolov, sedežne dam vsaki večer noter v dnevno sobo na parket al pa iz 3 nadstropja stanovanja v klet in zjutraj gor in se vsako jutro **** z pomivanjem po tleh 2. To teraso zaprem in imam zimski vrt Tisto o tožbi s sosedo sem napisala iz jeze, saj sem ravno balkon čistila in mi je kipelo od sile, sicer jo je ona omenila,...škoda da omenjam sploh kaj tu na RR o tej sosedi,...... Če lahko še kaj naredim le z predlogi na dan,............
|