|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Problemi s sosedovim mucom
21.4.2006 11:47:34   
Anonimen
No mi imamo sosedovo muco non stop na našem balkonu in frajerka spi na naši žimnici ( nova BELA ŽIMNICA 20.000sit ) ..........problem je v tem da sem sosedi povedala za omenjeno in ona se mi v faco reži,....mačon je šel tako daleč da je zadnič na žimnici jedel miš,...( smo jo očistli in dajamo jo vsak večer noter ) ,..............

Danes zjutraj me je pa skoraj kap,.. na ogrodju kjer je žimnica gor je vse polulano, na tleh je tepih ki je bil ves pokozlan ,..............ma meni se je strgalo in potem razmišljaš da ni druge da nastaviš strup in bo mir no ?
Sosedo sem poslala na balkon da je vidla in ona meni.........če slučajno še enkrat rečem da to dela njihov muc, me bodo tožili ?  JA VRAGA ČE NE BOM JAZ PREJ NJIH user posted image  :::::
Naj omenim da ta muc hodi že dolgo spat na balkon, a dokler je samo spal me še ni motilo,...zdaj pa...oz lani ko smo žimnico vrgli stran ko je hudo smrdela in nam ni bilo jasno zakaj, ko smo šele tedaj hodili ponoči gledati na balkon kateri maček je ali je kaj drugega,.......

Punce jaz user posted image user posted image user posted image , po drugi strani sem jezna ko user posted image   ...............in kako naj preživim z otrokom na balkonu, stara je pa 9mesecev in se zaenkrat še na plazi

Pa smrdi na balkonu takouser posted image ,........kljub temu da sem zdajle dvakrat razkužila cel balkon

A ima še katera tak problem in kako ste reševale

Hvala že v naprej

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 23.4.2006 11:52:54 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pomoč
21.4.2006 11:52:13   
Anonimen
lej anonimna. na žalost tvoja soseda ne more naučit mačka naj ne hodi na vaš balkon, saj ni pes. če te moti da mački prihajajo našpricej okol z unim smradkom proti mačkom kej več pa ne boš mogla nardit. pa da je žimnica zunej na vlagi že tko al tko ni glih primerno a ne? maček pa valda da gre tja kjer je toplo in mehko. to kar pa najbl smrdi je pa to k mački pošpricaji s svojim urinom da označijo teritorij in mačku riti ne morš dol zavezat. edino to lohk nardiš da umakneš stvari pred mački. js mam tut mačka pa hod k men pa k sosedu srat v rože pa kaj nej nardim? kako nej mačka naučim da v moje rože lahko serje v sosedove pa ne? res je brezveze da se spuščate na tak nivo..s tožarjenjem pa tak k ne boste nč dosegl sam skregan boste do konc živlena. zaščiti žimnico pa našprici s sprejom ki mačkom smrdi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.4.2006 11:52:18   
lex
Menda se dobi ena rastlina, ki se ji podomače reče spelji se in odganja mačke in pse. Pa jo nastavi na balkon, aja pa se mi zdi, da je tud en spray tak, ki odganja mačke in pse.
Ti verjamem, da to ni prijetno. nekak še razumeš če naredi to tvoj muc ne pa od nekoga drugega. Mi smo tud imeli vednopolno sosedovih mačk okoli hiše, no mi smo si kupili psa.
Upam, da boš čim bolje rešila ta problem.

LP lex

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.4.2006 12:01:27   
Anonimen
Se stinjam z Laro. Pa zavaruj sedežno s takšnim polivinilom ponoči.
Pa imej rada živali in pokaži to tudi hčerki! Dajta mucu kdaj za jest in ga pobožajta. S tem otroka učiš ljubezni. Ne pa da ga učiš sovraštva.

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
21.4.2006 12:05:47   
CUKRČEK
Mene pa zanima, zakaj imate žimnico na balkonuuser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.4.2006 21:18:33   
Anonimen
Hvala za odgovore, glede rožic, sprejauser posted image

No, tole da bi dajala mačku jest nebi bilo pametno, saj si je ta muc naš balkon izbral za smetišče,user posted image

Glede žimnice.....smo jo začel takoj po tisti mišji pojedinji pospravljati noter, ( žal pa je ta žimnica velika in ima 30kg 100% , nam jo je mojster napolnil z bogve čim, je lepa, a ne praktična za pospravljat )

Balkon želiva urediti za sončenje, piknike,...tudi še z manjšimi blazinami,( za lažje pospravljanje ) in  pridejo malo boljši materjali iz ratana ki pa nebo poceni in od tu dalje se malo zakomplicira, ta mačon striktno lula po vsem, tudi po ploščicah user posted image

Stvar ni več smešna, soseda je itak čudna in temu mačku da jest krompir, bogi kuža ki se hrani z nič kaj boljšo hrano, na sprehod niti ne hodijo in se pes dere za brez veze, čisto zmeden in vsi se naj samo derejo
Mi imamo tudi teško marcino, ki pa je čisto drugače negovan,..( nima veze,........user posted image  )

Potem mi preostaneta samo dve stvari,.........user posted image

1. Da vse z vsemi stvari od mize, stolov, sedežne dam vsaki večer noter  v dnevno sobo na parket al pa iz 3 nadstropja stanovanja v klet in zjutraj gor in se vsako jutro **** z pomivanjem po tleh

2. To teraso zaprem in imam zimski vrt user posted image

Tisto o tožbi s sosedo sem napisala iz jeze, saj sem ravno balkon čistila in mi je kipelo od sile, sicer jo je ona omenila,...škoda da omenjam sploh kaj tu na RR o tej sosedi,......user posted image

Če lahko še kaj naredim le z predlogi na dan,............

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
23.4.2006 11:24:58   
Anonimen
no js mam tut iz ratana pohoištvo na terasi pa ga enkrat na let po potrebi uperem s šlaufom in krtačo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
2.5.2006 18:19:07   
Anonimen
Močno dvomim, da bi kakšen maček scal kar po trdem ratanu user posted image .
Če boš pa tri podloge in prt vsak večer pospravila, te pa tud najbrž ne bo konec.

Če je človek malo strpen tudi do živali in se jim kdaj prilagodi, čeprav niso njegove, je življenje lepše user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
2.5.2006 20:29:36   
ninocka
Mogoce te pa macek ne mara? Vem, da se smesno slisi, ampak jst sem mela februarja na obisku kolegico in njenga fanta in je eden od mojih dveh mackov ne mara.
Macek je kastriran, pa se je sel kljub temu poscat po njenih stvareh in potovalki, na pojstlo (mojo oz. naso pojstlo user posted image ) kjer je spala in v kopalnico, kjer je imela toaletne potrebscine. Iz ciste zlobe in jeze, ker ga je podila in komandirala, pa ni lastnica.

Druga stvar je pa, ce prevec cistis oz. z zelo agresivnimi cistili, nima vec vonja po njemu in bo spet polulal, da si oznaci teritorij. Ampak ker vem kolk macje lulanje smrdi, ti ne preostaen drugega kot cistiti.

Kaj pa ce bi mu na balkon nastavla eno staro brisaco al pa deko, pa naj tam spi?

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
3.5.2006 0:21:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?