pety78
|
Saj ne vem, če boste vedele, pa vseeno bo vsaka informacija dobrodošla. Živim v Mariboru v najemniškem stanovanju (trenutno še), kjer je med dvema blokoma parkirni prostor, pregrajen s smetnjaki. Kar pomeni ena stran za naš blok, druga za sosednjega. Problem nastane pri tem, če slučajno kdo na napačni strani parkira. No, meni se je to zgodilo le 1x in sicer to soboto ob treh zjutraj. Na naši strani je bilo vse polno, medtem, ko je bilo na sosednji polovica parkirišč prostih. Pa so mi dvignili brisalce v opozorilo....Vredu! Se ne sekiram preveč, ampak moja mami je prišla na obisk in nevede parkirala tam. Pač je bilo prosto. Se pa ti penzionistični prostaki spravijo na njo, da ji bodo gume prerezali,... Samo gledajo, v kateri blok greš in kje parkiraš, pa sranje peljejo. Jaz ne vodim evidence, kdo parkira na naši strani, parkingov je pa vedno dovolj. Sploh pa se pritožujejo ti, ki imajo svoje garaže. :hudicek: Moj fant hodi k meni za vikend in parkira seveda na naši strani. VEDNO mu dvignejo brisalce. Kaj to pomeni, da nihče sploh meni ne more na obisk??? Kako je to zakonsko urejeno? Čigava so parkirišča? Niso pa zakupljena, saj jih ima večina tako garaže. Joj, kak me razkurijo, ko samo čakajo in čakajo, pol se pa derejo in grozijo. Mi je blo tak nerodno, ko je prišla moja mami, nič hudega sluteč parkirala, kjer je bilo prosto. Niti 15 minut ni upala biti pri meni, ker se je bala, da ji bo kdo kaj na avtu naredil. Razumem, da bi bila kriza s prostorom, pa ni. Kaj če mi poškodujejo avto? Ali pa komu, ko je pri meni v našem bloku in na "naši" strani parkirišča. Avta pač ne poznajo.... Banda!:hudicek:
|