|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Problemi [seks]
12.7.2012 22:29:24   
Anonimen
Na vas se obračam ker nevem več kaj bi. Oba sva malo čez in pod 20. Oba nedolžna. Ponavadi sva se veliko skupaj samozadovoljevala, zdaj pa sploh ne oz. 1x na 10 dni. Skupaj sva že eno leto. Danes sem hotel to nadgradit in jo vprašal če bova kaj seksala pa je rekla da ni pripravljena (pred tem mi je dvakrat rekla, da kdaj bova, ampak ni blo nič iz tega), nebi bil problem če sploh nebi kaj rekla. Pravi da ji ni niti do samozadovoljevanja. Ločeno tega ne delava. Njen pogled na seks je tak, da je seks dodatek pri razmerju. Meni pomeni zelo veliko. Pravi tut da ji ni več, ker se ji ne posvečam dovolj in jo včasih užalim ali ji enostavno preveč težim za samozadovoljevanje. Tega nažalost nemorem kontrolirat. Zaradi tega ker se niti samozadovoljujeva ne več postajam vedno bolj "boli me ****", zatežen, črnogled, negativen (včasih ji rečem kar sploh ne mislim zato ker se počutim kot drek in mi je vseeno kake bojo posledice). Rekla je da noče več, ker se tako obnašam do nje, jaz se pa očitno tako obnašam ker več noče. Vidite sklenjen krog? Kako ga naj razbijem, ker se mi bo zmešalo? Meni spolnost očitno pomeni kar veliko, čeprav nebi rad da bi bil vedno za akcijo. Sej je rekla da sm prijazn, ampak včasih sm pa hudič in to je uglavnem zarad tega, ker mislim da nebom nikol seksal z njo. Pravi mi tudi da moje potrebe po tem niso normalne, ampak se ne strinjam. Moj ponos in samozavest sta že lepo načeta, zato bi rad to spremenil in rešil najino razmerje. Včasih sanjam, da me že ves čas vara z nekom, meni pa govori čisto druge reči in zaradi te žalost, izdanosti in izigranja zapeljem v prepad (v sanjah)- sem se že tudi zbudil s solznimi očmi, ko sem sanjal nekaj podobnega. V realnosti razmišljam kako dolgo še lahko zdržim to in upam da bo mojega življenja čimprej konec, ampak po naravni smrti. Sicer nevem kako nama je uspelo bit eno leto brez seksa (pa še traja - vrjetno še kr dolgo), ampak to ve bolj ona. Pogovori ne pomagajo, ker vedno vsak svoje trdiva in se ne strinjava, medtem pa še pade kaka grda beseda, sicer se vedno nekako pobotava, ampak problema nikoli ne rešiva. Meni se že dobesedno meša in zaradi tega trpijo tudi ostale reči (moje splošno počutje, kako se odrežem ko kaj delam...). Seks mi manjka in se zaradi tega počutim zelo slabo. Imam jo rad, ampak to me najeda in sem očitno podzavestno jezen na njo. Rad bi to rešil, ampak nevem kako.

Upam da ste dobili neko sliko najinega razmerja. Ima kdo podobne izkušnje in bi lahko pomagal?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Problemi [seks]
12.7.2012 23:10:49   
maktub
me je kr presentilo, kajti sedaj v tem času je prav nasprotna situacija pri mladih puncah in fantih, kajti sexsat začnejo zelo zgodaj in me prav čudi da punca pri 20 še ni pripravljena. Sicer pa to je čisto stvar posameznika, na žalost si glih tako najdu:) hehe ,..joke:)

ja stvar je malo nadležna , ker če punca ni pripavljena ti v njo nesmeš oz ti ne svetujem da siliš ker jo s tem samo odvračaš.Ti pa zelo verjamem da tvoji hormončki in želja kr skačeta in da te želja po tem ki te nekako punca "zavrne" dvigne pritisk, to je razumno oz.za moje pojme moško nagonsko.

A vidva sta se dogovorila, da nebo sexa v vajini zvezi? kajti 1 leto pri 20 letih je brez sexa zeloo tezko:))
Sicer pa poznam par se ko sta začela hodit sta bila oba devičnika, dogovorila sta se da sexa do poroke nebo, sta zelo verna tako da sta se oba lepo držala čeprav pomoje se je fantu rolaaaaloooo moj ziher nebi zdržal:) ampak tko je.. no po poroki paaa akcijaaa zaaa 3 :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.7.2012 1:53:37   
Sandstorm
Hvala za odgovor!

Ja se strinjam, da se prvi seks dogaja vse hitreje.

Nažalost je tako da trenutno ko pomislim na to kar postanem agresivn pa živčn ko bog pa nevem kaj nej nardim.

Ne nič se nisva zmenila, punca je sama rekla, da bi rada na svoj 18 rojstni dan, iz česar pa potem ni bilo nič, potem pa še pred kratkim pa seveda tut ni blo nič. Nevem če se še naj sploh veselim, da bo kdaj sploh kaj. Mogoče mi ni povedala, da nebi rada do poroke. Pomoje bi vsak moški zdržau, sam z negativnimi posledicami. Kaj nej nardim da bom zatrl svojo željo po seksu za naslednjih 40 let, saj nekak sklepam, da ga ne bo do takrat ? :)

Kake posledice misliš da bi ble, da bi ko bi bla ona "pripravljena" jaz reku da pa še js nism? Ne zarad tega, ker res nebi bil, ampak iz principa? Res sm jezn na njouser posted image in bi rad da vidi kak je to...

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.7.2012 7:26:58   
Tippi
Hja. Problemček ja.
prvič. na silo ne gre nič, pa tudi prav ni. velja za obe strani.
drugič. preusmerita misli drugam, to predvsem velja zate. ne verjamem, da se vsak zase ne samozadovoljujeta. to je preprosto laž. torej si ga sem pa tja vrzi na roko samostojno, toliko da se potešiš. Vem da to ni isto kot seks, ampak če praviš da si nedolžen, te razlike niti ne poznaš.
tretjič. če se po enem letu še vedno globoko čutita, mislim s čustvene plati, potem se bosta slej ko prej znašla (našla) tudi pri seksu, ko bo obojestranska želja. iz principa jo zavrnit, če in ko se te bo zaželela, je otročje.
četrtič. če se kljub vsemu ne bosta mogla ujet in dogovort, gresta vsak svojo pot. vsak pri sebi najbolj ve, kaj mu v vezi šteje, glede na dano situacijo.

Srečno obema!

(odgovor članu Sandstorm)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.7.2012 7:36:42   
Tippi
Pravi, da se ji ne posvečaš dovolj. Si to vzel resno, ali kot babje teženje in tarnanje? Jaz bi ji verjela in bi se zamislila nad tem, kakšen odnos imata. Če jo en hip božaš in ljubkuješ (verbalno), naslednji trenutek, pa ji vržeš kakšno žaljivko, to ni glih ljubeče in verjamem, da se počuti nekako tako, da jo božaš samo zato, da bi čim prej pripeljalo do seksa, ne pa zato, ker to dejansko rad počneš in ker ti ona nekaj pomeni ter da ti pomeni, da je zadovoljna in srečna. Seveda je veza dvosmerna cesta, in če ona podobno počne s tabo, potem imata resen problem. Treba je iskat in reševat tiste probleme, ki se zdijo na prvi pogled skriti, a to še ne pomeni, da so nepomembni. Prepričana sem, da ni problem v temu, da si kao ne želita seksa, vprašanje je, če si ga res en z drugim.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.7.2012 11:10:12   
ronja
1.) Začni se samozadovoljevat, sam - saj ni treba, da sta za to skup. V tebi je toliko nakopičene energije, ki se zdaj kaže kot agresija, zaradi frustracije in nezadovojlenosti. Ta nekontrolirana energija deluje zelo razdiralno, saj si besen na ves svet, ker si tako frustriran, ker ne moreš do tega, kar si želiš. Odpri ventil, vsaj malo, saj vidiš, da bo ta pisker glih kar razneslo... Če boš malo bojl potešen, boš lahko bolj umirjeno gledal na vse skup in se bo punca počutila bojl varno pri tebi.

2.) Pogovorita se s punco. Lepo, ne kriče, ne z obtoževanjem, iskreno: ali si ona želi seksa pred poroko ali ne. Zelo izi. NIč ni narobe, če se nekdo odloči čakat do poroke, je pa narobe, če vlečeš fanta/punco za nos, da temu ni tako. Karte na mizo.
Zdaj če reče, da do poroke ne bo nič, potem imaš 3 možnosti: ali se poročita, če veš, da je sicer ona prava ali se razideta in najdeš eno, ki bo želela spat s tabo ali pa pač se sprijazniš in čakaš in izvajaš točko 1, da se ti ne zrola medtem, ko ugotavljaš, ali bi se poročil z njo ali ne.
Če reče, da ne misli čakat do poroke, samo zdaj še ni pripravljena, pa se potrudi zgradit tako trdno vezo, da se bo v njej počutila dovlj varno, da se ti čisto preda.

3.) Mogoče se boji, da če bo popustila, potem ti ne bo več zanimiva oz. da jo imaš samo za to - ker se pač toliko pogovorov suka okoli seksa. Dokler ne probamo itak, ne vemo, kako je lahko fajn, pa verjetno ona tega ne pogreša tako kot ti. Mogoče imata že v štartu zelo različen libido (se pa fantom z leti manšja, puncam pa veča tam nekje do 30-35 baje). Punca je še mlada in vsekakor ne čuti tako kot ti.

4.) Zaupaj ji. Ne to, da si želiš seksa, to še predobro ve:D. Zaupaj ji svoje sanje, to, kar si napisal nam: da te ta situacija frustrira in da se počutš grozno, ker ne veš, kaj naj narediš in če ima ona kak predlog. Ne ji turit svoje rešitve (seks), ker se ji bo le-ta zagraužal, če se bo počutila prisiljena vanj in ne bo potem ne enemu ne drugemu všeč. Najdita nekaj, kar bo obema ok. Lahko se ti samozadovoljuješ posebej, skupaj pa delata kaj drugega, če je to obema ok, recimo. Lahko se skup poljubjlata ali gresta do - kamorkolipačgresta.

5.) Poslušaj jo. Svojo jezo in frustracije ji lahko poveš - samo na približno kultiviran način, ne tako kot da ti dol visi zanjo, sicer je jasno, da ji ni do seksa s tabo, saj niti ni prepričana, da si želita bit skup. Mislim, da se ona ne počuti čisto varno v tej zvezi, ti pa tudi ne. Zato se strinjam s tippi, da je vprašanje, če sta res ziher, da bi rada bila skup.

Kako je punca reagirala na skupno samozadovoljevanje? Kako reagira, kadar se poljubljata, itd...? Imaš občutek, da ji je to dovolj, da si želi več, da ji je že to muka? To so precej različne situacije...

Punca mogoče res še ni pripravljena, navsezadnje je tudi vsaj 2 leti mlajša od tebe... Silit je ne, ker delaš sebi in njej medvedjo uslugo. Do kdaj jo boš čakal, je precej odvisno od tega, koliko sta sicer intimna - če čutiš pri njej tisto nekaj, zaradi česar se splača počakat, boš lahko čakal in če ti bo ona dajala nekaj nazaj, ne boš tako frustriran, čeprav še ni pripravljena in mogoče tega celo ne boš doživljal kot zavrnitev (ker v principu ni to zavrnitev tebe, ampak seksa na splošno). Je precej odvisno od okoliščin, skratka. Nama je bilo hudimano težko zdržat pol leta brez, ko nisva smela zaradi zelo rizične nosečnsoti. Pa sva preživela in se nisva takrat nič več kregala. Ker sva vedela, da sva pač oba v tem zosu. Ti pa seveda čutiš drugače: kot da ti ona odteguje tvojo srečo, ona pa da jo siliš v nekaj, kar ji ne paše. Morata si prit na jasno s tem - da ona tega ne dela zato, da bi tebe prizadela in da ti nisi nesramen zato, da bi njo prizadel. IN potem nehat s tem. Punce na splošno doživljamo seks v zvezi bolj čustveno, v smislu popolne predaje kot pa najstniki. Zato je to puncam big deal, fantom pa seveda ne;).

Mimogrede: to mi nikoli ni šlo v glavo, kako to parom rata, da čakajo do poroke, pa se poljubljajo in objemajo itd... samo ne grejo naprej... meni se zdi, da grejo te stvari nekak spontano, težko bi potegnila črto - ampak imamo različne poglede, samo vem, da sem spraševala take pare, kako jim to znese in če želiš, tole so njihovi odgovori, kolikor se pač spomnim:
- zamotita se z drugimi aktivnostmi - to je bil univerzalen odgovor, vsi so to rekli. Sama si sicer ne predstavljam zamenjat dobrega seksa s kolesarjenjem, recimo (pač to sta dva dala za primer), ampak pri 18ih pa bi mi bilo mogoče tudi ok...
- imajo določeno, do kod grejo in potem se začnejo pogovarjat kaj tretjega, da se strasti umirijo
- pri nekaterih sem dobila občutek, da ne njej ne njemu to ni predstavljalo problemov in enostavno pač nista toliko dala na seks - smo različni.

Kar se tiče akcije po poroki, pa sem videla precej različne scenarije:
- eni so srečni, da zdaj pa lahko in je vse fino fajn
- eni so bili neg. presenečeni, da ni glih fajn, če noben nima pojma in da sta tudi po poroki še precej nesproščena, pa da ni tako fajn kot so mislili, da bo (ampak to je lahko tudi sicer isto, ne glede na poroko)
- eni so bili neg. presenečeni, da drugemu ni bil problem čakat zato, ker mu tudi sicer seks ne pomeni prav dosti

Tak da neke garancije ni. To se morata zmenit, nekaj je pa vedno riziko.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.7.2012 12:09:48   
Anonimen
Še nekaj točk za razmislek/ pogovor z moje strani:
- kako sta bila vzgojena? Kakšno vlogo dajeta spolnosti (kurjenje energije, fajn telovadba, odsev siceršnjega stanja v zvezi, delanje otrok)?
- zakaj si ti tako zelo želiš seksa s punco (razen tega, da si moški in ti zato vsaki 2s prevzema glavo spodnji organ)? Ker si firbčen za znoret, kako to zgleda? Ker misliš, da sta zadosti časa skupaj? Ker vsi tvoji frendi veselo seksajo 4x dnevno? Ker si jezen, da si se tako zaj* z izbiro punce, da ti po enem letu še ni dala?
- zakaj misliš, da je nujno masturbirati (tako pogosto)? Meni se to zdi za seks kot če bi si preveč solila hrano. Preveč kontroliranih dražljajev (npr. mehiška hrana), običajni seks pa je potem v primerjavi s tem kot nesladkan mlečen gres brez kakava (buuu). Skušajta se zamotiti drugače, brez masturbiranja (skupaj ali vsak zase), preusmeriti vajino energijo in zaljubljenost v razvoj in napredek vajinega odnosa. Seks namreč najprej zgleda fuuuul pomemben biznis, sploh ugibanja o njem, potem pa ugotoviš, da je sicer super stvar in da imaš po dobrem seksu svojega najljubšega še raje in si fuul boljše volje kot pred seksom, samo še zdaleč pa ni najpomembnejša zadeva v zvezi. Niti najbolj intimna stvar med dvema - povedati svoje strahove, travme, napake iz preteklosti neprimerno bolj boli in si ob tem veeeliko bolj razgaljen kot če stojiš pred punco brez gat in s stoječim korenjakom.
- ženske so malce drugačne že zaradi vsakomesečne hormonske vojne (ob ovulaciji enkrat fuuul bi, med PMS se jih z vatirano palčko ne smeš dotaknit, med menstruacijo tudi verjetno ne bi, pa ko so noseče, je spet cela štala, tabletke pogosto dajo libido v hibernacijo, ... ) Potem se pa zaleti! Nič ni prav.
- Večina žensk gleda na seks malce drugače kot večina moških. Dogaja se v glavi (če je trezna). Več je strahov (je res pravi, me res ima rad, me bo imel rad tudi po tem, ko se zgodi, kaj pa če me bo zapustil, ko bo dobil svoje, kaj pa če želi tale moj janez samo trofejo, kaj pa če bo brezveze, če me bo bolelo, če zanosim ...????!) S tem mora opraviti sama, ti si ji pa lahko ob tem v pomoč s svojim razumevanjem in podporo. Si pa predstavljam, da je težko zate.

Bolj kot boš silil vanjo in žical, slabše bo. Pa tudi nisi najstarejši devičnik. In ni ti treba seksati zaradi samopotrditve ali zato, da boš polnopraven državljan.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
15.7.2012 1:45:00   
Anonimen
Bi rekla, da je zelo pomembno za kvalitetno zvezo ujemanje na vseh področjih - zelo pomembno je tudi v spolnosti. Je pač toga, zavrta oseba. Če se ti že zdaj izmika, kaj šele bo. Itak je pa vedno kup izgovorov in obsojanj, ter takih in drugačnih razlogov da ji ni za stvar. Počakaj, da bodo nekoč še otroci in vse ostalo. Kdaj boš ele takrat na vrsto prišel, če je že sedaj tako. A želi devica v zakon??
Dozdeva se mi, da ima tvoja ljubezen zelo nizek libido. Če se je pa že kaj dogajalo, pa bolj ali manj na tvojo pobudo. Mislim, da boš v tej zvezi, več ali manj nepotešen v spolnosti. Kot riba na suhem. Ali se sprijazni, ali pa si najdi skrivno eno gajstno za zraven, da se ti ne bo zmešalo. Samo od zraka se tudi ne da živeti. Na dolgi rok sigurno ne. Pa brez zamere. To je samo moje mnenje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
30.7.2012 15:08:53   
*Aura
To je pa tudi noro! Prav je, da nekako se naredi ženska, da je zaželjena, ampak to je pa čisto noro - za moj pogled. Star si 20 let, želiš si obilo seksa, to je čisto normalno in zdravo. Glej, jaz bi ji na tvojem mestu rekla, da to ni kar si želim in odjahala drugam. Pa pol naj si naprej zmišljuje in te vleče za nos, da bosta kmalu, pa da ne bosta..... Oprosti, če je res zaljubljena že zdavnaj bi morala imeto odnose, ona bi se morala tresti ob tebi od poželenja.
Odkorakaj stran.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Dekliško ime
Luna88

Kakšno se vam zdi ime Luna za punčko?

Zanimivo (25%)

Lepo (19%)

Ni ravno ime za deklico (20%)

Ime mi ni všeč (36%)

Število vseh glasov: 269

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!