ronja
|
Kar se tvojega problema tiče: punca je še mlada in ji ne paše toliko seksa kot tebi - ti si zdaj na višku libida, pri njej se šele prebuja. Ker praviš, da imaš dolg penis in da punci bolj paše, če ne pride do penentracije, je možno, da jo odnosi tudi malo bolijo in se jim zato izogiba. 1.) nikoli je ne sili v spolne odnose - vem, da misliš, da je ne, ampak tudi nič ji ne teži, ne sprašuj je ves čas o seksu, o tem, koliko se samozadovoljuje itd... Pusti, da si bo sama zaželela tebe. Se ti veliko bolj splača, če bosta spala takrat, ko bo obema všeč, ker bo potem njej seks nekaj luštnega in si ga bo večkrat zaželela. (ti pove punca, ki je fantje niso nikoli silili in je zato ni treba prosit;). 2.) kadarkoli se spravita k seksu, poskrbi, da bo njej res všeč: dolga predigra in ne pričakuj vedno seksa potem. Verjamem, da je težko, vendar bo njej verjetno precej pritiska padlo z ramen, če bo vedela, da to ne vodi nujno vedno v odnos. Kako imamo mi, ti ne bo kaj dosti pomagalo, ker a.) nismo enako stari, b.) nismo v enaki situaciji in c.) večina nas ima otroke (ki precej neg. vplivajo na pogostost odnosov ) in prevsem zato, ker smo različni - enim paše malo, enim veliko seksa, enako kot pri ostalih stvareh - jaz komot preživim brez mesa, mi je pa težko brez sladkarij in nemogoče brez sadja eni pa ravno obratno. Ampak če že sprašuješ: pri 16ih ne bi seksala nič, ker me fantje še niso tako zanimali. Ne glede na to, kolikokrat bi ga videla, jaz sem bila takrat še otrok, mislim, da sem se takrat komaj 1. poljubila, kar je bilo luštno, ampak sem bila sproščena, ker sem vedela, da se ne bova več videla;). Nisem si želela ne zveze, kaj šele seksa. Danes bi nama pasalo več kot nama znese (3 otroci - en se ziher zbudi ali pa ne zaspi;) in ja, nama je tudi težko zdržat brez seksa (sva morala zaradi rizičnih nosčnosti) in v študentskih letih sva bila ko zajčka, ampak pri 16ih pa si jaz tega še nisem želela. Sem imela srečo, da me ni nihče nikoli silil v to in zato sem lahko danes tako neobremenjena. S tabo ni nič narobe v tem smislu kot sprašuješ, samo ne znaš se vživet v punco, kar pa je narobe za zvezo. Njej še ni toliko do tega, sploh če ji ni tako všeč, ker je pač malo živčna, hormoni še ne delajo tako noro kot pri tebi itd... Daj ji čas, v obeh smislih: da ni treba že takoj navalit s spolnostjo in da kadar si je oba zaželita, da gresta res počasi, večini najstnic ni nikoli prepočasi, ker pač še niso tako sproščene. Povej ji, da jo imaš rad in si rad z njo, pa ne glede na to, ali seksata ali ne (upam, da je to res - če ni, potem si res rajši najdi eno starejšo, z enakimi željami kot so tvoje) in da nočeš, da ji karkoli ni všeč in da lahko naredita tudi odmor in nekaj časa sploh ne spita skup. Naj ti ona sama nakaže, kdaj ji paše in kdaj ne, ne je silit ne z besedami, ne z dejanji.
< Sporočilo je popravil ronja -- 28.3.2012 17:20:05 >