ronja
|
Od vseh možnih lokacij je namreč edini kjer si lahko daš duška ne da bi obstajala možnost, da se kdo pojavi nepričakovano. Če nimaš malih otrok, ki se zbujajo sredi noči. Kaj sem vesela, da končno spijo čez noč:D. in nisem edina:D. Ampak če maš male otroke, tako ne moreš sredi noči nekam odlutat . Ni mi pa jasno, zakaj je vsak, ki se sprehaja ponoči, psihopat . Sama sem trenirala za maraton praktično izključno ponoči, ker čez dan nisem mela časa. Psičko sem sprehajala ponoči, ker je bil takrat čas za daljše sprehode. Pa nisem nikoli zasledovala nikogar. Na srečo smo bili mladi brez placa za seks še v časih, ko ni mel vsak kamere s sabo in se za to nismo sekirali, če je pač kdo kdaj prilutal - pač greš drugam:D. kalbo, a zato so mi policaji sledili, ko sem delala raziskovalno sredi noči in parkirala tam? Meni pa nič jasno - se peljejo za mano, parkiram, ko grem ven, pa se odpeljejo ... Kaj pa če bi se malo manj sekirala za tisith 1000 ušes? Saj verjetno so vsi to že počeli (razen tamalih)... Praktični nasveti: - povšter je ful praktičen, če si težko (dovolj) tiho, dober zvočni izolator, uporaben samo v določenih pozah, ampak ajde, za na postelji je super - posteljo odmaknita od stene, da ne buta vanjo - to se res sliši - ne sekiraj se, dokler vama kdo ne reče, saj ljudje navadno tega ne omenjajo