Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Problem - baby el. varuška - katera? 1.7.2005 9:46:29
|
|
|
|
Petra&Mojca
|
Mi smo kupili novo el.varuško v Toy'su v Avstriji. Nisva preveč gledala na znamko, kupila pa seveda tudi nisva najcenejše. Gledela pa sva, da je sprejemnik možno napajati tudi z baterijami. Sicer mi je seveda žal, da nisem dobro pogledala, da za oddajnik nujno potrebujem el.tok. Tako da, ko ni elektrike, imam pač odprta vrata od otroške sobe in ne hodim naokoli. Tisto o dometu vsaj pri naši varuški drži. Sem večkrat zunaj pred hišo in se čisto fajn sliši. Večkrat pa tud lovimo druge otroke in potem moram it prestavljat kanale. Sicer se moraš sama odločit, ampak upam, da sem ti vsaj malo pomagala!
|
|
|
|
Problem - baby el. varuška - katera? 1.7.2005 9:51:31
|
|
|
|
Marogica
|
Mi imamo kar navadno in že 4 leta super funkcionira. Je celo taka, da lahko vstaviš baterije-prenosna. Važno je, da otroka slišiš. To o dometu ponavadi drži-vsaj pri nas. Jaz sem jo doibla za darilo. Kupila bi tudi rabljeno, zakaj ne? Če funkcionira? Konec koncev je moja po 4 letih tudi rabljena pa dela še vedno in jo sedaj uporabljamo pri drugem otroku. lp
|
|
|
|
Problem - baby el. varuška - katera? 1.7.2005 10:41:41
|
|
|
|
Tommy
|
... kaj pa če bi kupila v Merkurji ročne radijske postaje (1 par = ca 14kSIT) z dometom ca 3 km? ... večjo izbiro pa imajo v Mediamarktu (A) po cenah od 24,99€ - 49,99€ ...
|
|
|
|
Problem - baby el. varuška - katera? 1.7.2005 11:44:29
|
|
|
|
viv_
|
Mi imamo Jokavčka: - nese daleč (po celi hiši in vrtu, pa je stara hiša s ful debelimi zidovi in precej velik vrt) - oddajnik in sprejemnik imata baterijo - rezervne dele in servis imajo v Medvodah (tamala je enkrat zlomila anteno). Jaz sem super zadovoljna.
|
|
|
|
Problem - baby el. varuška - katera? 1.7.2005 12:08:18
|
|
|
|
Petra&Mojca
|
Tommy! Kako pa delujejo radijske postaje? Men se zdi, da je treba en gumb pritisnit za oddajanje zvoka!?! A bo potem bebica pritisnila na gumb, ko bo zajokala? :zmeden::zmeden::zmeden:
|
|
|
|
Problem - baby el. varuška - katera? 1.7.2005 12:12:33
|
|
|
|
Žirafca Helena1
|
Te radijske postaje imajo tudi funkcijo, da se same sprožijo ob zvoku. Lovijo pa veliko dlje. Midva sva najino kupila v Leclercu za 12.000,00 in sva jo probala in nese skoraj do :love: službe. Tako da lahko kdaj tudi za kaj drugega uporabiš. :miska:
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.