|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Problem!!!!
22.11.2004 14:35:16   
anastasija
Nisem vedela, kam umestit tole, pa sem kar nekam dala...Rada bi kakšen pameten nasvet. Problem je v tašči in tastu.Jaz, mož in najin malček, star 1 leto, živimo skupaj v svojem stanovanju v stolpnici.Sicer je enosobno, a je dovolj veliko,lepo in udobno za nas tri.Zdaj, ko sem začela delati, mi tašča pazi malega, vsak dan ji ga pripeljem jaz v varstvo, tudi onadva živita v stanovanju v bloku, v istem mestu.Ok, to so osnovni podatki...zdaj pa:(( Tašča in tast se v vse vtikata. Ampak VSE!!! In jaz tega ne prenesem več! Nazadnje sta me nadlegovala, koliko imam plače, pa kolk tega pa unga pa položnce...Rekla sem, da o tem ne mislim razlagat.In pol oba užaljena.In potem spet najdeta stvari, v katere se vtikata.Jaz imam tega polno glavo že!!! Moj mož načeloma drži z mano, pravi, da naj jima povem, kakor mislim.On vsake toliko časa znori in jima pove naj se brigata zase, na grd način, ampak to je že zadnja faza, ko vidi, da res ne gre drugač.In pol sta dva dni užaljena in ...potem spet vse po starem.Da znoriš, vam pravim.Vikend imava normalno zase, da smo mi trije skupaj! In potem onadva težita, zakaj ne prideva na obisk med vikendom.Obup.Vsake dva dni prihajata k nam nenajavljena in normalno sem besna in nimam nič kaj prijazne obrazne mimike.In potem mi tašča prijavi, da zakaj sem taka, ko pridejo obiski.Halo??!!Samo smejala sem se, no comment. Po telefonu teži na dan vsaj petkrat.Vedno zaradi brezveznih stvari, ki se, mimogrede, nje ne tičejo...itd.itd.tega je toliko da bi lahko eseje pisala o tem.Ko sta se mi vtaknila, v mojo vzgojo otroka, pa sem znorela.povedala sem jima, da sem otroka rodila zato, da ga bom jaz vzgajala, ne pa oni.in uganete???užaljenost dva dni, potem spet vse po starem.Adijo pamet.Saj ne rečem, malega imata rada pa lepo poskrbita zanj, ampak vseeno to ni noben način.Rada bi da ima moj otrok obe babici in dedka,vendar takole se mi bo še zmešalo.In zdaj so predlagali, da si skupaj kupimo hišo.Ajej...ženske moje...kakšen šok...Zakaj?Da bosta lahko nadzorna?Da mi bosta stalno vtikala nos v to, kdo hodi k nama na obisk?Že tako mislita, da se vsaka stvar tiče njiju.Rada bi na lep diplomatski način rešila zadevo, da bi bili vsi zadovoljni.S fantom se dosti o tem pogovarjava in oba veva, da je to že TOO MUCH!!!A vseeno so njegovi starši in stari starši najinemu otroku.Kaj narest, bejbe??Prosim za pomoč...ali pa samo mnenje,tudi to bo dobrodošlo...kakršnakoli beseda...mi bo v veliko pomoč.Lep dan vsem mamicam pa bodočim mamicam!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Problem!!!!
22.11.2004 14:50:37   
Pupica
Ej pomoje so vsi isti, vendar bi oni lahko napisali kako grozno snaho imajo.
Jaz se načeloma strinjam s tabo, družina mora bit skupaj, in mmica naj vzgaja otročka po svoje.Ja teorija...realnost je pa ponavadi drugačna.Jaz ti lahko svetujem le malo manj se obrmenjuj, nasmehni se, pa bo!Ne sicer bolj, ampak ti ne boš tako obremenjena z njimi. Ker če ne pomaga pogovor in je vsakič isto, mislim, da je brez veze tvojih živčkov.
Telefon pa pusti naj zvoni, če te bo hotla kaka prijateljica ali dragi, se ti bo že na mobilcu izpisalo:)-...imaš pa srečo da ste v svojem stanovanju:)-

ja to je samo moje mnenje
:kuza:

(odgovor članu anastasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Problem!!!!
22.11.2004 14:55:59   
Nogavička

Svetujem, da še naprej ostanete na svojem. Če so že zdaj take težave, kaj bi bilo šele v isti hiši. In, če se v tem stanovanju počutite dobro niti ni razloga, da bi se že zdaj selili a ne?

Tudi jaz sem imela težave z raznimi obiski sorodnikov -nenajavljenimi seveda in sem kakšno leto ponavljala kot papiga, da prosim, da se najavijo. Nekajkrat se tudi nismo oglasili, čeprav smo bili doma in ko so parkrat prišli zastonj so se navadili, da prej pokličejo.

Povejta jima, da sta jima sicer hvaležna, ker čuvata vnuka in ga imata rada a da bi vseeno želela, da vama pustita živeti po svoje. Ali pa jima daj kontro - postavljaj nazaj ista vprašanja, ki so tebi nadležna pa bosta mogoče dojela.Vprašanje, če ti bo tašča želea odgovoriti na vse tisto, kar ona tebe sprašuje.

Pa ne preveč resno jemat vsega kar rečeta, malo na hec obrni, pa bo lažje. Tako jaz naredim pri svoji tašči, ko pride na obisk pa mi hoče vse naokol obrnit.

L.p.

Tea

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Problem!!!!
22.11.2004 14:57:37   
mami Lea
Tudi pri nama so se neprestano vtikali. Tašča mi je celo rekla: ne dovolim, da daješ mojemu vnuku za jest že odprt jogurt (v hladilniku je bil 2 uri odprt).
Pa sem čist znorela, in sem rekla, da mi nima ona kej dovolt ali pa ne dovolit. Lahko si samo želi ali pa ne želi. Je pa to čisto najina stvar kako bova naredila. To sva jim tudi jasno povedala. Sedaj sicer povesta svoje mnenje vendar ju midva ne upoštevava. Delava po svoje in se ne sekirava več, naj govorita kar hočta, tako ali tako bova naredila po svoje. No jaz sem dostikrat znorela in ne norim več sedaj nori moj mož in jo včasih skor kam pošlje pa čeprov je potem užaljena.
Je ta užaljenost čist njen problem.
Jaz sem ji tudi jasno in glasno povedala, da bom delala z najinim ortokom tisto kar bo nama pasal.
No žena od moževega brata, je pa pop....dila je spokala tamalga in njegove stvari in odšla k svojim (sta začasno živela pri njegovih pa je po 14 dneh totalno počlo)
V skupno hišo pa definitivno ne hodite pa tudi če bi morali kje drugje najemnino plačvat. Ne boš mela nikjer več besede nad svojim otrokom in še odšetal bo k njima kadar mu bo to pasal.
Moj nasvet, ko bosta lahko se preselta čim dalj. Tako, da se sam enkrat na teden vidte. Otroka pa dej v vrtec. Bo bolje zate. Za tamalga pa tudi, ker ne bo nonstop gledal kako se kregate.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Problem!!!!
22.11.2004 14:59:36   
Anonimen
Draga Anastazija si pa res postavila eno težko vprašanje.Tako težko se je vtikat v osebne zadeve drugih,pa čeprav samo z nasveti.Vsak človek drugače sprejema svojo oklico.Moram pa priznati,da me kar spreleti,ko berem tvojo zgodbo.Koliko me to vmešavanje pojezi:grrr::grrr::grrr:če bi bila zdaj blizu tvojr tašče bi jo ugriznila.Jaz nimam preveč izkušenj z taščo,ker je umrla,ko sva bila z njenim sinom poročena tri leta.Ne me razumet narobe nobena,samo vem,če bi bila še živa bi bil moj zakon pekel.Moj bi držal z mamo kot ga poznam.Silno ljubosumna je bila na sina,ki ni edinec.Nisva se smela pred njo objeti,takoj se je postavila med naju.Ko se je rodila moja hči sem vsak dan poslušala,da jo ne znam hranit,da jo stradam,ker je preveč suha itd.:hudicek:hudičevim karakterjem bi jo poslal k :hudicek:še posebej,če mož drži s tabo.Družina ste vi trije,živite kot vi hočete.Ona je svojo že imela sedaj pa naj pusti sinu in snaho,da jo tudi imata.Za telefoniranje ji tudi povej,če bo kaj narobe jo boš že ti poklicala ali pa boš številko zamenjala.Zagrozi ji,da boste popolnoma prekinili stike z njimi.če vam ne da mir.Če hoče dobro svojemu vnuku,če ga ima rada naj pusti njegove starše na miru.Težko je res težko svetovati.Upam da se bo pri vas stvar umirila,da bo mir.papa Neva:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Problem!!!!
22.11.2004 15:13:05   
kimi
jaz bi se preselila daleč stran le če bi moj dragi hotu, pa noče jaz živim s taščo in tastom

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Problem!!!!
22.11.2004 15:17:23   
KIRA
Jaz bi jima točno tako rekla: hočemo imet svoj mir, obiske se najavi,če boste tečnarili, nas pa ne bo več na obisk. Pa izklopit telefon, vrat ne odpirat... Bodite močni. Bosta že kapirala..

(poznam situacijo...)

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?