anastasija
|
Nisem vedela, kam umestit tole, pa sem kar nekam dala...Rada bi kakšen pameten nasvet. Problem je v tašči in tastu.Jaz, mož in najin malček, star 1 leto, živimo skupaj v svojem stanovanju v stolpnici.Sicer je enosobno, a je dovolj veliko,lepo in udobno za nas tri.Zdaj, ko sem začela delati, mi tašča pazi malega, vsak dan ji ga pripeljem jaz v varstvo, tudi onadva živita v stanovanju v bloku, v istem mestu.Ok, to so osnovni podatki...zdaj pa:(( Tašča in tast se v vse vtikata. Ampak VSE!!! In jaz tega ne prenesem več! Nazadnje sta me nadlegovala, koliko imam plače, pa kolk tega pa unga pa položnce...Rekla sem, da o tem ne mislim razlagat.In pol oba užaljena.In potem spet najdeta stvari, v katere se vtikata.Jaz imam tega polno glavo že!!! Moj mož načeloma drži z mano, pravi, da naj jima povem, kakor mislim.On vsake toliko časa znori in jima pove naj se brigata zase, na grd način, ampak to je že zadnja faza, ko vidi, da res ne gre drugač.In pol sta dva dni užaljena in ...potem spet vse po starem.Da znoriš, vam pravim.Vikend imava normalno zase, da smo mi trije skupaj! In potem onadva težita, zakaj ne prideva na obisk med vikendom.Obup.Vsake dva dni prihajata k nam nenajavljena in normalno sem besna in nimam nič kaj prijazne obrazne mimike.In potem mi tašča prijavi, da zakaj sem taka, ko pridejo obiski.Halo??!!Samo smejala sem se, no comment. Po telefonu teži na dan vsaj petkrat.Vedno zaradi brezveznih stvari, ki se, mimogrede, nje ne tičejo...itd.itd.tega je toliko da bi lahko eseje pisala o tem.Ko sta se mi vtaknila, v mojo vzgojo otroka, pa sem znorela.povedala sem jima, da sem otroka rodila zato, da ga bom jaz vzgajala, ne pa oni.in uganete???užaljenost dva dni, potem spet vse po starem.Adijo pamet.Saj ne rečem, malega imata rada pa lepo poskrbita zanj, ampak vseeno to ni noben način.Rada bi da ima moj otrok obe babici in dedka,vendar takole se mi bo še zmešalo.In zdaj so predlagali, da si skupaj kupimo hišo.Ajej...ženske moje...kakšen šok...Zakaj?Da bosta lahko nadzorna?Da mi bosta stalno vtikala nos v to, kdo hodi k nama na obisk?Že tako mislita, da se vsaka stvar tiče njiju.Rada bi na lep diplomatski način rešila zadevo, da bi bili vsi zadovoljni.S fantom se dosti o tem pogovarjava in oba veva, da je to že TOO MUCH!!!A vseeno so njegovi starši in stari starši najinemu otroku.Kaj narest, bejbe??Prosim za pomoč...ali pa samo mnenje,tudi to bo dobrodošlo...kakršnakoli beseda...mi bo v veliko pomoč.Lep dan vsem mamicam pa bodočim mamicam!
|