|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prošnja za delo
27.12.2007 17:17:05   
Anonimen
Vem, da se je o tem že veliko pisalo, in ker ničesar ne najdem, bom vprašala še enkrat.

Kako se napiše dobra prošnja za službo?

Vsak nasvet ali link bo dobrodošel.

Pri pisanju sem čisto izgubljena, ker prošnjo pišem prvič.user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prošnja za delo
28.12.2007 16:24:39   
mighi
Odvisno za kakšno del.mesto gre. Ko sem jaz iskal sem si naredi CV (življenjepis v tabeli) in en vzorec prošnje ter ga prilagajal del.mestom. Je pa bilo to za ekon. tko da po moje ni vplival dosti sam izgled prošnje. Nekaj nasvetov najdeš na spodnjih straneh:
www.mojedelo.com
www.svetla-kariera.com
www.zaposlitev.net

Pa malo po googlu poišč (zavod za zaposl. ipd.). Je pa to projekt in ti svetujem da organizirano pristopiš (kaj želiš, za koliko si pripravljena, koga poznaš ipd.).

Srečno pri iskanju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.12.2007 17:58:05   
LoCa
aspirinčica, če te zanima ti lahko mojo pošljem. je bla komaj tretja prošnja, pa ko je prjatlca na podoben način napisala je tut ona na koncu dobila službo user posted image

(odgovor članu mighi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.12.2007 20:48:53   
saraja
Loca - se pa pol še jaz priporočam, ker bi tut rada dobila službouser posted image , ker jo že kar dolgo iščem! Plis!

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.12.2007 22:22:46   
LoCa
ja dej mi mejl pošlji user posted image .

matr, če bi vi vidli prošnjo od moje sestre s katero je pršla tja kamor je želela bi vas na rit vrglouser posted image ....killer prošnja, sam je pa nimam user posted image

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.12.2007 22:38:17   
karmy
a tko dobra, al tko zanič?user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.12.2007 22:48:33   
soncek28
LOCA,A TE SE LAHK JAZ PROSIM ZA PROSNJO,ČE MI JO LAHKA POŠLJES NA ZS! HVALA V NAPREJ!

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.12.2007 22:58:25   
pokica_
LOCA, a bi lahko še meni prosim poslala vlogo za delo, js že tudi doooolgo iščem službo, pa ni še nič:(. Ali pa če bo ktera druga tak dobra in mi pošlje vlogo na moj e-mail: nincyy@gmail.com

Tnxuser posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu soncek28)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.12.2007 23:00:08   
OliveOyl
Jaz bi jo tudi.user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.12.2007 12:00:06   
LoCa
IZVIRNO SPOROČILO: karmy

a tko dobra, al tko zanič?user posted image

tko dobra ;)

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.12.2007 12:03:28   
LoCa
sonček28, OliveOyl, vajina mejla user posted image . sicer pa, js sm pošiljala za prvo zaposlitev, torej brez delovnih izkušenj (razen preko študenta). mislim, da se je treba prodat na nek trezen način. ne ala "si želite večjo produktivnost?" ampak tko...treba povedat zakaj to področje, kje ti tle vidiš probleme, kjre so rešitve. magari s krepkimi črkami kao pomembno zadevo o sebi označte. mislim, neke birokratične zadeve se vsak zna priučit, uporabljat programe itd. niso pa vsi zares zainteresirani za konkretno področje, in tu je pomoje treba izstopat :)
aja, pa za CV  naj bo pregleden.

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?