Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prošnja za 4-urni del.čas po porodniški 8.2.2010 18:02:06
|
|
|
|
Katy78
|
V službi ti morajo v pogodbo dodati člen ali pa k pogodbi dodati ankes, točno od kdaj pa do kdaj boš delala po 4 ure na dan, oz. 20 ur tedensko. Pogodbo potem neseš na CSD in izpolniš še en obrazec (dobiš ga tudi na netu) in to je to. Na podlagi tega te potem CSD oz. pristojno ministrstvo prijavi v sistem zavarovanja za manjkajoče 4 ure. Natančneje si preberi na http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/krajsiDelovniCas.asp
|
|
|
|
RE: Prošnja za 4-urni del.čas po porodniški 8.2.2010 18:04:35
|
|
|
|
MIAAA30
|
Hvala Katy, a ima katera primer prošnje, da nesem na šiht?
|
|
|
|
RE: Prošnja za 4-urni del.čas po porodniški 8.2.2010 18:06:52
|
|
|
|
Katy78
|
Saj ne rabiš nest nobene prošnje, ti jim samo povej, da bi rada delala skrajšan delovni čas zaradi otroka.
|
|
|
|
RE: Prošnja za 4-urni del.čas po porodniški 8.2.2010 18:27:59
|
|
|
|
marsovcek
|
Jaz sem napisala čisto na kratko. Moje podatke, delovno mesto bi rada koristila 4,5,6,7 urni delovnik (npr. 30 ur tedensko) od datuma - do datuma, zaradi varstva otroka (njegovi podatki). Lahko se pa po domače zmišljuješ, 1 m delaš 4 ure, drugi 6,..... samo parvočasno moraš oddat zahtevek.
|
|
RE: Prošnja za 4-urni del.čas po porodniški 8.2.2010 18:40:11
|
|
|
|
kajajaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katy78 Saj ne rabiš nest nobene prošnje, ti jim samo povej, da bi rada delala skrajšan delovni čas zaradi otroka. rabiš, rabiš. Z dnem prejema tvoje prošnje začne teči 30 dnevni rok v katerem mora služba izdati aneks... Poleg tega ti morajo v 8 dneh pisno odgovorit. Če se le ustno meniš, jim nič ne moreš, če odklonijo... Piši mi na ZS, pa ti kaj več povem in pošljem moj primer kaj sem napisala.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?