Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Privat varstvo 3.6.2008 22:42:27
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Jaz bi poskusila v tem primeru najt kakšno varuško, ki bi prišla na dom, da ni treba otrok prestavljat potem. Če je le možno. Drugače pa te popolnoma razumem, da ti je hudo, upam, da najdeš kakšno rešitev.
|
|
RE: Privat varstvo 3.6.2008 22:58:17
|
|
|
|
hugolina***
|
Tko na domu pa ful teško verjamem da bi bilo izvedljivo, ker imam v stanovanju psa in to ne enega ampak 2 In je pol teško ker bi jo nadlegovala oz bi bila oba tečna pa skoz kako bi rekla na trnih pa lajala
|
|
|
|
RE: Privat varstvo 3.6.2008 23:07:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Tako situacijo ima sestricna od moje mami .. samo nisem cisto dobro poslusala zadnjic, kako nardi. Ampak mislim, da ga da varuska mal prej spat, pa ga potem zbudijo malo prej, preden pride mamica, ki ga potem doma do konca "postima" in da spat.
|
|
|
|
RE: Privat varstvo 4.6.2008 9:11:51
|
|
|
|
frutka_
|
Kaj pa izmenski vrtec? Pri nas v MB so izmenske skupine in otroci se imajo prav lepo.
|
|
|
|
RE: Privat varstvo 4.6.2008 10:22:31
|
|
|
|
metkica1
|
Jaz bom imela obe dve v izmenskem vrtcu, ki je pri nas do 8.30h zvečer, vendar pri nas bo ati šel prej po njih, nekje po večerji. Tavečja je že pred mojo porodniško hodila v izmenskega in se je imela super, se je fajn navadila
< Sporočilo je popravil metkica1 -- 4.6.2008 10:23:15 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?