|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Privat fizioterapevt na obali
30.3.2009 7:37:48   
Sibil_
Sina bi rada peljala na pregled k res dobri fiziterapevtki, mi lahko svetujete katero/ga na Obali?
Sicer bi ga za pregled peljala tudi v Ljubljano, samo da je res dober fiziterapevt, prosim za kakšen nasvet, telefonsko številko mogoče?

Hvala vnaprej,LP,user posted image
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Privat fizioterapevt na obali
30.3.2009 12:10:23   
tojeto1
A lahko poveš koliko je star tvoj otrok in kakšen problem ima?
Namreč tudi privat fizioterapevti so zelo specializirani: ali razvojne težave, ali poškodbe,... na podlagi tega, ti lahko povem katerega bi ti priporočala. Poznam pa jih le v Ljubljani.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.3.2009 13:47:15   
Sibil_
Mah, sumim da ima ohlapne mišice, ima težave s fino motoriko - recimo pri risanju zaostaja za vrstniki, pa štorast je...ampak nisem sigurna, zato bi rada mnenje fiziopterapevta, ki pač te zadeve obvlada.

Lahko tudi v Ljubljani, saj rabim pregled, da vidim če sploh kaj je na tem ali je pač malo počasnejši.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tojeto1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.3.2009 15:21:17   
anajmad
Še najbolje bi bilo,če bi v Staro Goro poklicala. Tam so (vsaj po moje in kar sem slišala)najboljši fizioterapevti daleč naokoli. Drgač pa reč,svoji pediatrinji naj ti napiše napotnico za RA in tam te lahko dohtarca pošlje na fizioterapijo in ti lahko izbiraš ali v KP,LJ ali v Stari Gori.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?