Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pritožba za vrtec - kako napisati? 6.5.2008 22:20:01
|
|
|
|
januskica
|
načeloma so meni rekli, da pregledajo vse pritožbe, ki pridejo vendar so pomembne le tiste v katerih je razloženo kje so se zmotili pri točkovanju. ostale jim baje nič kaj ne pomenijo. če so ti prav točkovali, pač napiši, da nimaš otroka kam dat, bla bla bla ... ne vem, če ti bo kaj pomagalo. mogoče piši še ti županu. lp
|
|
|
|
RE: Pritožba za vrtec - kako napisati? 7.5.2008 10:46:48
|
|
|
|
mojca75
|
predvsem je odvisno kake argumente imaš ! - gre za lokalni vrtec, torej otrokovemu bivališču najbližji vrtec? - ste bili že lani zavrnjeni? - etc... brez argumentov boš težko spisala pritožbo kateri bo ugodeno.
|
|
RE: Pritožba za vrtec - kako napisati? 7.5.2008 10:50:17
|
|
|
|
viv_
|
Pri meni je bila situacija taka: Ta velika je bila že v vrtcu, ta mala pa ni bila sprejeta v isti vrtec kot ta velika, ampak v enega drugega. Jaz sem potem napisala cel spis, v katerem sem napisala: - da je en otrok v enem vrtcu en v drugem in da mi v 9 urah, kolikor je zakonsko določeno ne znese oddat oba otroka, it v službo in pobrat oba otroka - da nam je izbrani vrtec najbližje - da sem že v svetu staršev in da v dveh vrtci to ne morem bit, torej ne bom v nobenem - da sem vrtcu večkrat pomagala z raznimi materiali, da dva vrtca pa ne morem s tem oskrbovat, torej tudi to odpade - da pogosto sodelujem z vzgojiteljicami, da se dobro razumemo, da z dvema vrtcema se pa ne morem ukvarjat... In potem so našli mesto
|
|
RE: Pritožba za vrtec - kako napisati? 14.5.2008 22:46:04
|
|
|
|
dabe
|
Fvala vam za informacije! Že napisano in poslano. Zdaj v napad še na župan - pol pa še naprej! Upajmo na najboljš!
|
|
RE: Pritožba za vrtec - kako napisati? 15.5.2008 7:48:02
|
|
|
|
racman2
|
Pa sej je dal menda Jankovič v intervjuju, da bodo septembra sprejeti vsi ljubljanski otroci razen če nisi iz LJ. Sam jaz to ne verjamem najbolj.
|
|
|
|
RE: Pritožba za vrtec - kako napisati? 15.5.2008 22:58:18
|
|
|
|
dabe
|
Nažalost nisem iz LJ. Pri nas v Medvodah slabo kaže! Tudi sama Jankoviču ne zaupam najbolj, čeprav pa vsem Lj otrokom privoščim, da bi bili jeseni v vrtcu - bolj se mi zdi to "misija nemogoče"!
|
|
RE: Pritožba za vrtec - kako napisati? 20.5.2008 15:31:27
|
|
|
|
Mojcamami
|
Mi smo pa iz občine Lukovica v Domžalah. In sicer imam 3 otroke, starejša gre jeseni v šolo, dvojčici pa nista bili sprejeti v lokalni vrtec. Sedaj sestavljam pritožbo, zato sem malo prebrala vaše besede. Na našem koncu je res kriza. Za tavečjo smo vrtec sicer pa krepki pritožbi slučajno dobili v Domžalah, ker je nekdo odpovedal (iz 31.avgusta za 1. september) - takrat je bila stara 3 leta, od 2 do 3 leta je bila v privat varstvu (pri prijateljici), za dvojčici tega nikakor ne morem urediti. Staršem nimam, babica je doma na primorskem, itak je že stara in ne bi mogla nič pomagat. Ali ima kdo še kakšen predlog za pritožbo?
< Sporočilo je popravil Mojcamami -- 20.5.2008 15:35:00 >
|
|
|
|
RE: Pritožba za vrtec - kako napisati? 20.5.2008 16:01:07
|
|
|
|
emaa
|
Mojcamami, naša dvojčka sta tudi zavrnjena v Domžalah, pa tudi nimam alternativnega varstva, pritožba ne bo pomagala, je rekla, da če kdo odpove, ker so točke pravilno seštete (nam ne upoštevajo, da je eden otrok s posebnimi potrebami, ker ima samo odločbo min. za zdravstvo, ne pa min. za šolstvo, pa tega nihče ni mogel prej omenit), pa seveda, ko bo novi vrtec odprt. Lepa tolažba ni kaj.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?