|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pritožba za vrtec - kako napisati?
5.5.2008 23:35:28   
dabe
Zdravo punce!

Mi lahko prosim katera pomaga z nasvetom, kako napisati pritožbo za negativen odgovor na sprejem otorka v vrtec (jasli)?

Kaj je sploh pametno napisati?
Hvala že vnaprej za nasvete!user posted image user posted image user posted image

LP

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 6.5.2008 1:41:19 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pritožba za vrtec - kako napisati?
6.5.2008 22:20:01   
januskica
načeloma so meni rekli, da pregledajo vse pritožbe, ki pridejo vendar so pomembne le tiste v katerih je razloženo kje so se zmotili pri točkovanju. ostale jim baje  nič kaj ne pomenijo. če so ti prav točkovali, pač napiši, da nimaš otroka kam dat, bla bla bla ... ne vem, če ti bo kaj pomagalo. mogoče piši še ti županu. lp

(odgovor članu dabe)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.5.2008 10:46:48   
mojca75
predvsem je odvisno kake argumente imaš !
- gre za lokalni vrtec, torej otrokovemu bivališču najbližji vrtec?
- ste bili že lani zavrnjeni?
- etc...

brez argumentov boš težko spisala pritožbo kateri bo ugodeno.

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu januskica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.5.2008 10:50:17   
viv_
Pri meni je bila situacija taka:
Ta velika je bila že v vrtcu, ta mala pa ni bila sprejeta v isti vrtec kot ta velika, ampak v enega drugega. Jaz sem potem napisala cel spis, v katerem sem napisala:
- da je en otrok v enem vrtcu en v drugem in da mi v 9 urah, kolikor je zakonsko določeno ne znese oddat oba otroka, it v službo in pobrat oba otroka
- da nam je izbrani vrtec najbližje
- da sem že v svetu staršev in da v dveh vrtci to ne morem bit, torej ne bom v nobenem
- da sem vrtcu večkrat pomagala z raznimi materiali, da dva vrtca pa ne morem s tem oskrbovat, torej tudi to odpade
- da pogosto sodelujem z vzgojiteljicami, da se dobro razumemo, da z dvema vrtcema se pa ne morem ukvarjat...

In potem so našli mesto user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.5.2008 22:46:04   
dabe
Fvala vam za informacije!
Že napisano in poslano.
Zdaj v napad še na župan - pol pa še naprej!

Upajmo na najboljš!

Moj zlati sonček Ajda

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.5.2008 7:48:02   
racman2
Pa sej je  dal menda Jankovič v intervjuju, da bodo septembra sprejeti vsi ljubljanski otroci razen če nisi iz LJ. Sam jaz to ne verjamem najbolj.

(odgovor članu dabe)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.5.2008 22:58:18   
dabe
Nažalost nisem iz LJ. Pri nas v Medvodah slabo kaže!

Tudi sama Jankoviču ne zaupam najbolj, čeprav pa vsem Lj otrokom privoščim, da bi bili jeseni v vrtcu - bolj se mi zdi to "misija nemogoče"!user posted image user posted image user posted image

Moj zlati sonček Ajda

(odgovor članu racman2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.5.2008 15:31:27   
Mojcamami
Mi smo pa iz občine Lukovica v Domžalah. In sicer imam 3 otroke, starejša gre jeseni v šolo, dvojčici pa nista bili sprejeti v lokalni vrtec.user posted image Sedaj sestavljam pritožbo, zato sem malo prebrala vaše besede. Na našem koncu je res kriza. Za tavečjo smo vrtec sicer pa krepki pritožbi slučajno dobili v Domžalah, ker je nekdo odpovedal (iz 31.avgusta za 1. september) - takrat je bila stara 3 leta, od 2 do 3 leta je bila v privat varstvu (pri prijateljici), za dvojčici tega nikakor ne morem urediti. Staršem nimam, babica je doma na primorskem, itak je že stara in ne bi mogla nič pomagat. Ali ima kdo še kakšen predlog za pritožbo?

< Sporočilo je popravil Mojcamami -- 20.5.2008 15:35:00 >

(odgovor članu dabe)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.5.2008 16:01:07   
emaa
Mojcamami, naša dvojčka sta tudi zavrnjena v Domžalah, pa tudi nimam alternativnega varstva, pritožba ne bo pomagala, je rekla, da če kdo odpove, ker so točke pravilno seštete (nam ne upoštevajo, da je eden otrok s posebnimi potrebami, ker ima samo odločbo min. za zdravstvo, ne pa min. za šolstvo, pa tega nihče ni mogel prej omenit), pa seveda, ko bo novi vrtec odprt. Lepa tolažba ni kaj. 

(odgovor članu Mojcamami)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.5.2008 15:03:38   
Mojcamami
Ja, lepo tale naša država skrbi za naše otroke. Sem  brez besed. Sploh glede zdravstvenih težav, da ne opozorijo, kakšno odločbo moraš sploh imet.  Hudo.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?