|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pritožba :)
15.9.2005 13:25:17   
anabanana
Mislim, kaj se lahko nekomu potožim ???!!!!
Vedno imam M na pribl.30 dni. Ta mesec prvič v življenju NE čakam M in gospa se prikaže 20. dan !!!!

Včeraj sem imela samo malo rjavega izcedka, tako, da sem si še malo lagala, da je mogoče kaj drugega, danes pa počasi postaja krvavo pa tudi šraufa me po trebuhu .

Ahhhh .... zdaj mi je malo lažje, nekomu sem morala povedat
Neposredna povezava do sporočila: 1
15.9.2005 13:28:59   
lucika
uf, jaz jo vedno komaj cakam. ce ze mora prit naj pride cimprej, da gremo pol v nove boje. jaz bi bila srecna!

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.9.2005 13:31:16   
sania
Kaj pa če je to vgnezditvena krvavitev, vem da so punce pisale nekaj o tem

Neposredna povezava do sporočila: 3
15.9.2005 13:31:43   
S22
Srečna bodi,da če je že mogla prit,da je. Men sploh noče,pol pa nevem al bo al ne,ker test neg.

Neposredna povezava do sporočila: 4
15.9.2005 13:36:28   
anabanana
Ja, sania, sej najprej sem tudi jaz upala, da je to to, sam o nekaj sumljivo me šraufa po trebuhu ... Bomo videli, ne upam si niti pomisliti, da je že uspelo, ker bom potem preveč razočarano.

Ne, po mojem je kar lepo M ... pa naj bo, kot pravite vi punce, bomo šli prej novim zmagam naproti

Neposredna povezava do sporočila: 5
15.9.2005 16:15:09   
petrca81
Jaz sem jo tudi imela redno na 28 dni. Ta mesec so me pa ze ves cas boleli jajcniki. In tako sem jo dobila ze 25.dan. Malo sem bila zalostna, samo je kar je. Gremo pa v nove boje. Upam da nam kmalu uspe.

Neposredna povezava do sporočila: 6
15.9.2005 17:03:28   
SANDRA

anabanana ni rečeno da je tudi če te šraufa.
Ene imajo predmenstrualne bolečine pol so pa noseče..
Pa zelo krvaviš? Res čudn da si jo dobila tolk kmalu
ker jo imaš ponavadi na 30 dni...
mati narava se res mal igra z nami...

LP

Neposredna povezava do sporočila: 7
16.9.2005 10:31:14   
MATEJA
Ojla anabanana!
NO tudi jaz imam isti problem kot ti, prvič v življenju ne čakam M, pa jo dobim, sicer ne 10 dni prej ampak 3 dni prej, kar je pri meni povsem čudno in neobičajno.Točna je ko ura, vedno na 31.dan redko na 32., sedaj pa na 28.dni.Včeraj sem imela nek rjavkast izcedek, danes malo to malo kot neka redka kri-tudi nek čuden vonj ima!Nimam pojma kaj je to, ker moja M se ne začne tako.Sem fullll in se počutim grozno, stalno hodim na wc preverjat stanje, al se je kej umirilo.Trebuh me tudi boli.Ni sreče, no mogoče drugič.Srečno.LP!

Neposredna povezava do sporočila: 8
16.9.2005 12:17:16   
anabanana
Sandra, krvavela sem čisto malo in potem je včeraj čisto nehalo, danes nič, zdaj pa sem šla in spet en flekec malo temnejše krvi. Kaj misliš? Istočasno me je začelo spet malo bolet, ampak ne jajčniki temveč v področju maternice ???!!! Ma nimam pojma res, sem prav malo zmedena

Mateja, ne veš, kako dobro te razumem ... isto tukaj. V moji firmi ne more it več noben normalno na wc, ker jaz non stop tam visim Smo malo smešne ne ?!!!

Kaj mislite, da je prezgodaj delat test pa da razrešim to dilemo? Sej če je M nič hudega, samo naj bo nekaj !!!!

Neposredna povezava do sporočila: 9
16.9.2005 12:24:56   
MATEJA
Ja tudi jaz se sama sebi zdim smešna, ma kaj ko si ne morem pomagat, pričakovanje in radovednost je močnejše od mene.Za test ne vem, pomojem je še prezgodaj delat pred dnem ko bi po "pravilih" morale dobit M, jaz ga bom naredila v ponedeljek, če seveda ne bo večje krvavitve..
Nekaj pa res naj bo, ker se počutim kot povožena, nobene volje, sam počivala bi, ker upam, da bo izginilo.Upam, da bo kej sreče.Javi kaj bo anabanana.LP!

Neposredna povezava do sporočila: 10
16.9.2005 12:28:52   
SANDRA

za test je po moje prezgodaj, mislim pa da bi
blo fino če bi šla do zdravnika...mal čudn je tale tvoj izcedek...en dan je pa spet ne pa spet se pokaže...
pa tud zelo kmalu 10 dni prej...

LP

Neposredna povezava do sporočila: 11
16.9.2005 12:36:28   
nelky
Anabanana, jaz mislim, da imaš mogoče vgnezditveno krvavitev Šesti čut? Upam, da ti je res uspelo. če je vgnezditvena, je ravno pravi čas zanjo-toliko pred M.

Vso srečo!

N.

Neposredna povezava do sporočila: 12
16.9.2005 12:57:16   
SANDRA

Tudi to je možno ja anabanana..nelky prav misli

Neposredna povezava do sporočila: 13
16.9.2005 13:24:59   
toktok
Se ena, ki jo ta mesec ne caka. Pri meni podobno stanje in nevem na cem sem...ker sem bila 7.9 pri G in se je lepo videla O, vem kdaj je bila...vendar me je 10.9. (20 dan od ZM) presenetil rjav izcedek in rahli krci v maternici (!?) in sem ze mislila da je M... pa ni. Izcedek je vmes malo prenehal, malo spreminjal barvo (rjava-sv.rjava-oker-roza...), sedaj ga trenutno ni...M pricakujem najprej 20. in najkasneje 22., prsa so ze 1 teden napeta in bradavice spremenjene...so I wonder what is that?!? Ocitno mi preostane le cakanje...

Neposredna povezava do sporočila: 14
16.9.2005 15:19:40   
anabanana
Ma nič ... živi bili pa vidjeli Ne bom nobenega testa delala, bom počakala če se ulije , če ne bom čakala M (še 8 dni), če bo zamujala test, če bo neg. zdravnik.

Ma punce moram vam pa povedat, da ste res ful simpatične in sreča, da imamo ta forum, da si medsebojno pomagamo, ker samo mi vemo kako nam je ... Sej nas nebi noben drug poslušal

Neposredna povezava do sporočila: 15
16.9.2005 15:47:50   
petrca81
ojla

jaz imam tud tak cuden izcedek, da ne vem ali je menstruacija ali ne. Ze prejsna menstruacija mi je trajala samo 2 dni in je bila zelo sibka. Sploh ne vem vec kaj se dogaja.

Vso sreco vsem

Neposredna povezava do sporočila: 16
16.9.2005 16:38:29   
SANDRA

anabanana prav imaš mal še počaki pol boš pa vidla
kaj bo....ja tale forum je pa res super ko lahko dobiš kakšen nasvet ali pa te kdo potolaži...

p.s. a je mogoče katera iz Domžalskega konca?

LP

Neposredna povezava do sporočila: 17
16.9.2005 16:48:05   
lex
jaz sem jo kar čakala in čakala in kar neki me je šraufalo, sem naredila test preden, da bi mogla dobit M potem je bil še izcedek - sedaj smo pa stari 7 mesecev. Držim pesti, da je z vami isto in da ni ta
kaj pa če je prišla prej (UPAM DA NI TO), ker te živčki dajejo, ker je prvič ne čakaš???

Sporoči!!!

Neposredna povezava do sporočila: 18
19.9.2005 8:04:10   
MATEJA
Pozdravljena anabanana, sam bi ti sporočila, da sem imela že od četrtka (kot sem že napisala zgoraj) ta prekleti izcedek, do nedelje je bilo slabo, sem že mislila, da je še kaj upanja, v nedeljo popoldne pa se je ulila in sledilo je veliko razočaranje.no pa spet v nove boje.Upam, da bo vsaj tebi uspelo, in pa seveda vsem, ki si želite .LP.

Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?