|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prisotnost starejšega otroka na nuhalni..
14.1.2008 10:04:52   
Anonimen
Živ
Ker na zgornji temah ni veliko obiska bom še tukaj prosila za mnenja...

sem še na začetku nosečnosti (zato tudi anonimnost) in me zanima, če je katera s seboj na NS ali UZ peljala tudi starejše otroke (seveda če jih ima)? Ali pa pozna katero ki je imela otroke s seboj. Zanimajo me izkušnje?

Imam sina stra bo 7 let in je zelo zvezdav. Ker ga blazno vse zanima (tudi ko smo izgubili eno pikico je imel veliko vprašanj) sem razmišljala da bi ga vzela s seboj na pregled, toliko da mu malo pokažejo kako otroček raste.

Hvala za mnjenja
lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prisotnost starejšega otroka na nuhalni..
14.1.2008 10:06:08   
GoYa
Komot ga lahko vzameš s sabo. Poznam primere. Jaz svoje sicer nisem vzela, ker je še premajhna (niti 1,5 leta).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.1.2008 10:07:22   
Olivija
Naša je bila zraven, pa je bila stara šele dobre dve leti. Šla je z nama na pregled in že zaradi tega, ker nisva imela varstva, sva jo potem vzela tudi v ordinacijo.

Ginekolog ni nič kompliciral, še balon ji je napihnil.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.1.2008 10:07:46   
mamči
Jaz bi ga vzela s seboj. Naš je bil star 2.5 leti, pa sem ga vzela na morfologijo in je bil zelo navdušen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.1.2008 10:09:46   
špelin@
Moja velika pika je bila pri petih letih prvič z mano na NS (žal smo tega otročka izgubili), potem je bila pri slabih šestih na morfologiji (ima mlajšo sestrico) in pri 8,5 letih spet na NS - pričakujemo tretjega sončka. Pri nas se je krasno obneslo, prav uživala je čisto vsakič. Poleg tega ji je zdravnik zraven vse razložil in se z njo pomenil, dobila pa je tudi čisto svojo slikico male sestrice/bratca user posted image  2,5-letnice pa nisem vzela s seboj, ker vem, da je še premajhna za te reči user posted image  Prihodnji teden gre velika pika spet z mano na morfologijo user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.1.2008 10:11:26   
Piškotka~
Živjo, midva z možem sva vzela s seboj 6 letnega zelo zvedavega sina. Bilo je super, zdravnica je vse pokazala kje je kaj - za spol smo se pa zmenili, da nama z možem pove otroku pa ne. In tako je tudi bilo. Je pa zdravnica pozabila dati slikico pa smo ponovno namazali bušija in dobili dve slikici. Luka jih je ponosno gledal in gledal, če bi kje videl spol kar je bilo takrat najbolj pomembno za njega. Želel si je sestrico in to zelo dobil pa je bratca. user posted image

Mamica Luku in Maticu!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.1.2008 10:28:47   
Nasara88
Tudi mi smo na NS s seboj vzeli 4-letnika, ki je il zelo navdušen in je z zanimanjem opazoval rokice, nogice,.... Skoraj ne mine dan, ko ne bi vprašal, kako velik pa je danes naš user posted image  user posted image

(odgovor članu Piškotka~)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.1.2008 10:37:46   
mayy
Jaz sem svojega starejšega sina tut vzela sabo, je bil star 9 let. Mu je bilo ful zanimivo.

Biti to kar smo in postati to kar smo zmožni, to je edini cilj življenja!

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.1.2008 12:03:08   
cofk
mene je moja mama uzela sabo na uz ko sm bla stara 9 let. in se tega spomnem kot ful fajn izkušnje..da vidiš kako use poteka, pa dojenčka itd...
tko da ti iz lastnih izkušenj povem da je blo ok :) 

(odgovor članu mayy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.1.2008 12:05:58   
kofetek2010
Moj sin je bil zraven na vseh UZ (razlika med otrokoma je 9.let).

Na zadnjem UZ v porodnišnici je bil že tak maher, da je G povedal kje je kaj. user posted image

(odgovor članu cofk)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.1.2008 13:11:39   
lelaval
Le vzami ga zraven. Jaz sem imela morfologijo in UZ vedno, ko sta bila v šoli. In mi je sedaj žal, da ju takrat nisem vzela iz šole - ker sta se tako veselila prihoda dojenčka.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.1.2008 13:46:22   
katra55
Lahko ga vzameš s sabo, če ti dela navaden UZ. Meni je prvega in NS delal vaginalno.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.1.2008 14:23:30   
dezurna
Seveda ga vzami zraven,midva vzameva hčerko ki je stara 5 let vedno zraven,že sama gin. mi reše naj jo vedno pripeljem,ker sem imela vedno UZ,samo vedno je nisem mogla ker je bila v vrtcu,če pa se je le dalo je šla zraven in je zelo navdušena.

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.1.2008 14:24:41   
Maxica
Da, tudi mi smo našega starejšega sina vzeli s sabo na nuhalno, takrat je bil star leto in pol.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu dezurna)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.1.2008 15:01:04   
Skabi
Mi smo šli vsi štirje (mož in oba otroka - 3 in 5 let). PA ni bilo težav. le tamali se je čez čas začel dolgočasiti.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.1.2008 18:27:26   
Anonimen
Živ

hvala za vaše izkušnje in sedaj sem samo še bolj prepričana, da vzamem škrata s seboj na NS. Prvi UZ je vaginalni na tega ga ne bom vzela, potem pa naj sodeluje, bo tako tudi lažje sprejel bratca/sestrico.

hvala še enkrat user posted image

(odgovor članu Skabi)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
15.1.2008 15:58:03   
bamby
Pri nas je bil z nami in je imel 4 leta. Zanj je bilo to noro zanimivo, pa čisto priden je bil. Sploh se mi zdi vredu, če starejšega otroka tudi vključiš v dogajanje, ker tako tudi novega člana lažje sprejema.
Naš je potem celo knjigo Nega matere in otroka preštudiral user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.1.2008 23:32:45   
shooo
naša je bila zraven na morfologiji pa  bo drug teden stara komaj 2. ni bila prisotnas cel čas. najblj ji je bilo všeč ko smo poslušali srčeka,
lp

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?