Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prisotnost očeta pri porodu - LJ 8.9.2011 9:54:01
|
|
|
|
roladica
|
Mojega so samo vprašali, če ima tečaj. Lahko bi se tudi zlagal, ker potrdila niso zahtevali. Poznam tudi tak primer. Sicer pa je tak tečaj za očete čisto kratek (2 uri) in si pridobi potrdilo. Po mojem se da vse zmenit, saj če gre za prezgodnji porod ga tudi spustijo zraven, tudi če sta oba brez tečaja. Nisem še slišala, da bi koga ven poslali. Sicer pa imaš vedno na izbiro še druge porodnišnice, kjer manj komplicirajo.
|
|
|
|
RE: Prisotnost očeta pri porodu - LJ 8.9.2011 10:07:12
|
|
|
|
Pigy
|
Moj ima terensko delo in na tečaj ni mogel, pa sem klicala v babiško šolo da kaj se da v tem primeru naredit, ker imam res željo da je pri porodu. Pri porodu je lahko brez potrdila samo če je prezgodnji porod, ali daljša odsotnost očeta zaradi bolezni. No pa mi je povedala nekaj datumov kdaj je hitri tečaj za očete in rekla naj kr na enga pride, trajal je 2,5 ure. Tako da si je pač enkrat uzel čas. Če pa tudi na to ne bo moglel it, potem pa kliči v kateri porodnišnici ne zahtevajo in pejt tja rodit.
< Sporočilo je popravil Pigy -- 8.9.2011 10:08:06 >
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?