|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prisla z dopusta
2.5.2005 9:27:59   
Nyah*
Uf, se je prileglo lenarit na :morje:.
Sem vas pa pogresala, punce moje zlate:love:, fejst prav zares:);).

Vidim, da kaj pretresljivega nisem zamudila:)-, tiste, ki cakamo, se vedno samo cakamo, ampak jaz mislim, da letos vse docakamo nase :roza::modri: in bomo ze vse kmalu v 9nebesa.

Soncek je, lepo kaj, gremo veeeeen:bravo::bravo:!

Uzivajte se danes ta prelepi prosti dan!
:rozica::rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prisla z dopusta
2.5.2005 9:39:16   
PiaM
Pozdravljena.Lepo da si uživala na :morje:.
Tukaj je tudi bilo kar lepo vreme.:bravo:
Punc na RR te dni ni bilo kaj dosti gor, bo pa verjetno od jutri spet migetalo po ekranu kaj bolj.
:sloncek: :kuza: :rozica:

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prisla z dopusta
2.5.2005 13:10:40   
Maša26
:)-Nyah, dobrodošla nazaj :)-

Izgleda, da smo se vse dale malo na off. Doma ali pa na :morje::morje:

Paše.. :)-

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prisla z dopusta
2.5.2005 13:48:49   
tinkamiška
Nyah, ja super, da si se mela fajn;) Zdej greva pa tudi midva mal na sončka, avto oprat, pa najine žaube posejat:)-:)-:)-

LP,
Tinka

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prisla z dopusta
2.5.2005 19:32:22   
aljča
Oj Nyah...lepo da si zopet med nami:bravo:in da si se imela na:morje:odklopljeno.
Upam pa da se bodo tvoje besede za konec leta res uresničile sem v tvojem klubu in držim pesti:miska::miska::miska::miska:.
Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......