Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prirojena srčna napaka! 22.12.2004 11:19:46
|
|
|
|
darjatimci
|
Živijo! Pri meni so slučajno?na pregledu za službo pri 24 ugotovili prirojeno srčno napako(ASD tipa sekundum),tri leta prej sem rodila, nosečnost je bila brez težav porod normalen le da sem se 9ur mučila s popadki v porodni.Operirana sem bila tako,da nimam več težav s strani srca potem sem še dvakrat rodila.Je pa to zanimiva zgodba ko ti pri tej starosti najdejo napako pa še prirojeno povrhu kot otrok sem bila precej bolehna pa nikoli niso omenjali srca,sedaj pa že čisto majcene operirajo.Želim, ti veliko sreče in zdravja obema. Darja!
|
|
|
|
Prirojena srčna napaka! 22.12.2004 12:21:10
|
|
|
|
ZVEZDICA 22
|
Lepo pozdravljena! Ne morem ti opisat kako sem vesela tvojega odgovora! Moram ti povedat,da imam tudi jaz ASD defekt,enak kot si ga imela ti in da sem stara 22 let.Napako so mi rili v 20.letu.Januarja naslednje leto sem bila predvidena za operacijo na srcu,vendar sem medtem zanosila.Tudi sama nisem imela težav s srcem kot otrok,razen tega,da sem bila nonstop bolana,z anginami in podobno.z otrokom pa je vse v redu.Zanima me ali se je kakšna okvara srca prenesla tudi na tvoje otroke,aki je možno in pa lepo lepo bi te prosila,če mi poveš še to,kako je z operacijo tega primera in koliko časa traja! Še enkrat najlepša hvala za odgovor,res sem ti hvaležna! Lep dan še naprej! Nataša
|
|
|
|
Prirojena srčna napaka! 22.12.2004 14:36:19
|
|
|
|
darjatimci
|
Ja kje naj začnem,moji otroci zaenkrat nimajo težav s srčki,najstarejši je bil pred nekaj leti obravnavan v kardiološki amb.(diagnoza prolaps ene od zaklopk-nič hudega),naš najmlajši 20 mesecev pa ima nedolžen šum na srčku pa saj prirojene niso dedne tako trdijo.Z operacijo pa takole najprej greš na preiskave(ne vem kaj si že dala skozi)?katetrizacija srca par dni v bolnici,potem vse preiskave in te pokličejo na operacijo moja je bila uspešna (z nekaj težavami)v bolniški sem bila skoraj šest mesecev v bolnici pa en teden. Lep dan in srečno Darja!
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?