|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Priprave na poroko
7.4.2008 15:33:28   
PIZZA
Fant me je zaprosil in sedaj iščeva datum. Jesen ali poletje. Ne  moreva se odločiti. Meni bi bilo ljubše jeseni, ker se bojim, da ne bo časa vse skupaj z organizirat.

Koliko časa ste ve porabile za organizacijo?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Priprave na poroko
7.4.2008 15:36:50   
Tanik
časa je vedno dovolj za organizacijo. februarja sva se odločila in junija poročila, torej časa je bilo 4 mesece.
odvisno kakšne so želje.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu PIZZA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.4.2008 15:41:03   
baguSka
Koliko časa ste ve porabile za organizacijo?

Odvisno od tega kaj hoces.

Midva sva se odlocla 4 mesece prej. Ampak nimava itak nic za organizirat, razen par malenkosti, ker bova sama s pricami.

Najina prijatelja sta se za poroko odlocla v zacetku januarja, se porocila 2.2. in imela 150 ljudi. Pa mlaj in veliko ohcet in vse. Pa sta tok hitro vse zrihtala, pa se do vsakega svata osebno sta vabilo nesla, pa se ona je noseca. Tko da: vse se da, ce se hoce! :))

(odgovor članu PIZZA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.4.2008 15:45:30   
PIZZA
Hvala. user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.4.2008 15:50:39   
robinzon
Na to je težko odgovorit, ker nisi napisala, kakšno poroko bosta imela. Če mislita imet zvečer poročno  slavje, se bojim, da sta za poletje že prepozna.Se mi zdi, da se drugo da hitro zrihtat, za  ansambel in prostor pa je problem, ker je že  precej rezerviranega.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.4.2008 15:51:50   
Tanik
IZVIRNO SPOROČILO: robinzon

Na to je težko odgovorit, ker nisi napisala, kakšno poroko bosta imela. Če mislita imet zvečer poročno  slavje, se bojim, da sta za poletje že prepozna.Se mi zdi, da se drugo da hitro zrihtat, za  ansambel in prostor pa je problem, ker je že  precej rezerviranega.

vse je odvisno v katerem kraju je. jaz sem najprej rezervirala prostor kjer je bila zabava in šele potem datum civilna/cerkvena

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu robinzon)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.4.2008 15:53:31   
robinzon
Baguska, potem sta pa cel januar okrog svatov hodila user posted image  .

(odgovor članu robinzon)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.4.2008 16:09:59   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: robinzon

Baguska, potem sta pa cel januar okrog svatov hodila user posted image  .

Ja vec ali manj. Cisto vsak dan pa VEM da nista. Ker so VSI vedli ze en teden pred poroko, tko da zadnji teden potem je bil samo se mlaj in cakanje na veliki dogodek.user posted image  Torej sta dejansko mogoce vse skupi zrihtala v ene dobrih 14ih dnevih.user posted image  Vabila, konfete, piskote, gostilno, civilno in cerkveno poroko, pojedino po cerkveni poroki, ansambel, fotografa, torto, obleke... skratka VSE.

Pa sej sploh ni tok grozn: poklices ansambel in se zmenis, poklices fotografa in se zmenis, poklices v slascicarno in se zmenis, obleko gres probat in jo vzames, v gostilno poklices in se zmenis... skratka vse je ze nakako zrihtano, samo telefone obracas. Sem bla kr precej zraven, ko sta pedenala vse skupi. Pa skor vsak dan sta sla do enega, dveh, mogoce tud do treh druzin z vabili in to je to. Pa vikende itak sta okol mal hodila do svatov. In je blo. :) Pridna sta bla full! :)))

(odgovor članu robinzon)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.4.2008 16:20:57   
robinzon
Ne rečem, da se ne da, vse je odvisno od pričakovanj. Meni se letos  moži hčerka, pozno poleti in ko sta jeseni šla rezervirat želen prostor za poroko, sta bila na voljo samo še dva termina za letos, en aprila in en septembra. Dober ansambel dobit je tudi problem, so rezervirani za celo leto vnaprej.  Vse drugo se da.

Pa še nekaj je, porok pozimi je zelo malo, tako, da verjetno res ni bilo problema.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.4.2008 18:17:23   
Kaliope
Februarja je verjetno malo manj porok, zato tudi prej dobiš prost plac in termin in svatje imajo čas ...

Če se mislita poročit poleti, pa je po mojem fajn svatom (če jih bosta imela, seveda) čim prej povedat - zaradi planiranja poletnih dopustov ... pa v cerkev in na urad tudi čim prej poklicat, ker se poleti kar "zabaše" - pa da ne boste potem ravno v vrsti stali za drugimi pari user posted image

veliko sreče in lepih trentkov!

(odgovor članu robinzon)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.4.2008 18:41:30   
Naja30
Časa je vedno dost.
Midva sva se zaročila (in odločila, da se poročiva) konec aprila, poroka pa je bila konec junija. Torej čez 2 meseca. Zrihtala sva pa vse pravi čas.

(odgovor članu Kaliope)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.4.2008 21:06:15   
sazi
odvisno, kaj želiš
midva sva datum rezervirala dobra 2 meseca pred poroko, vse pa sva uredila v manj kot dveh tednih - je pa res, da nisva imela, niti želela nekega pompa, pa če bi imela možnost popravljati za nazaj, ne bi ničesar spremenila

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.4.2008 22:02:51   
vaney
midva sva imela med zaroko in poroko 8 mesecev, pa mi je bilo ravno prav. je pa res, da sem ogromno stvari izdelovala sama.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.4.2008 7:20:45   
NATAŠI
odvisno je kje si želita imeti civilno poroko, midva sva morala rezervirati eno leto prej ... drugače imata pa dovolj časa, pozanimaj se kje je prosto (civilni obred, gostilna....) potem pa hitro na lov za obleko.

in čestitke  user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.4.2008 9:34:02   
taši84
nekje od decembra dalje sva začela okol skakat za gostilno, obleko....sicer bo bolj za ožje sorodstvo. moraš vedet kaj si želita in koliko sta pripravljena odšteti za vse skupaj. poročiva se 3.maja

**Septembra bomo trije....**

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Pedagogi.
пеперутка16

Kakšno je vaše mnenje o pedagogih (strokovnih sodelavcih) v naših vrtcih in šolah?

Dobro. (67%)

Slabo. (33%)

Ne vem. (0%)

Število vseh glasov: 3

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!