|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Priprava na cr
29.12.2007 15:27:57   
hugolina24
Sam neki me zanima ko mal berem pa pri več keri zasledim ko napiše da je imela priprave na cr. Klistir pa britje pa nevem kaj še vse spada zravn me zanima a to izbereš sam al ti sami nardijo. Sama sm bla pri prvem cr že 3 tedne prej v bolnici sm mela planiran cr pa so me iz sobe brez kakih priprav direkt u operacisko spravl. Drugič je bil pa neplanirani sm čakala u bolnci 4 ure pa so me tud sam iz sobe pelal gor nobene zadeve ni blo. niti me ni kdo vprašal kaj u zvezi s tem. rodila pa sm u sg.
Je še kera mela cr u sg?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Priprava na cr
29.12.2007 15:40:51   
akaj
Jaz nisem imela planiranega cr ampak drugače ni šlo. me tudi ni noben vprašal kako analgezijo bi, podpisala nisem nič, čeprav se mi zdi da je treba pred vsako opracijo nekaj podpisat (ne bom trdila). Sem pa imela prav tako klistir in britje, oz. če se že sama urediš, pogledajo če je ok.

(odgovor članu hugolina24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.12.2007 16:16:32   
hugolina24
No tko res se mi zdi smešno ko se spomnem nazaj nazadnje sm rodila pred 5 meseci. u bistvu me niti ni kdo vprašal če sm šla prej na wc vsaj lulat. pa ena je napisala da v lj maš prvi dan po cr katetr za urin no u sg greš čist lepo iz operaciske na oddelek med ostale mamice če ne morš na wc dobiš kahlo.

(odgovor članu akaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.12.2007 16:22:58   
Anonimen
V kranju imaš kateter 2 dni, tisti čas ko si na intenzivnem oddelku.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
29.12.2007 17:22:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 5
29.12.2007 20:20:56   
*pepelka*
Trikrat rodila s cr. Vedbno britje in klistir, katera pa nisem imela nikdar. Rodila sem v LJ

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.12.2007 20:33:27   
emaa
Urinski kateter imaš le, če rodiš s spinalnim blokom, ker ne smeš 20-24 ur vstat (lahko padeš, ker ni nujno, da te noge držijo). Če imaš popolno anestezijo, pa ni katetra in normalno par ur po porodu vstaneš. kateter se odstrani, ko lahko vstaneš in greš sam na WC. Predpriprave, ne vem katere misliš, EKG, drugače pa v LJ britje, klistir. 

(odgovor članu *pepelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.12.2007 21:24:31   
Anonimen
Jaz sem imela popolno anestezijo in 2 dni kateter na intenzivni.

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
29.12.2007 22:24:50   
hugolina24
ne nč kaj določenga nism misenna pač čudno se mi je zdel ko sm pr vsaki prebrala o tem klistirju kak da ga men nikol sploh ni kdo omenu pa se je zmerej že tok prej vedlo da bo cr in sm se pol začela sprašvat zakaj ga pri cr sploh delajo oz zakaj ga men nikol niso.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.12.2007 8:21:33   
Bonnie_RR
Js klistirja in britja nisem imela. Klistirja ne zato, ker sem bila itak en dan prej že v bolnici in mi od kosila naprej niso dali več za jest, od polnoči pa še za pit nisem več dobila, obrila sem se pa že sama doma.
Drugače pa sem se morala zvečer stuširat z nekim njihovim šamponom, pa zjutraj še enkrat. Ctg so mi naredili 2x čez dan, pa potem še 1x navsezgodaj zjutraj na dan poroda. Kateter so mi vstavili v operacijski, ven sem prišla brez njega. Po 3 urah so me prestavili z intenzivne na oddelek. S pomočjo sestre sem šla isti dan na wc in tudi pod tuš.
Imela sem popolno narkozo.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

Neposredna povezava do sporočila: 10
30.12.2007 8:24:41   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: akaj

Jaz nisem imela planiranega cr ampak drugače ni šlo. me tudi ni noben vprašal kako analgezijo bi, podpisala nisem nič, čeprav se mi zdi da je treba pred vsako opracijo nekaj podpisat (ne bom trdila). Sem pa imela prav tako klistir in britje, oz. če se že sama urediš, pogledajo če je ok.

Js sem morala podpisat izjavo, sem imela pa planiranega. Mogoče nisi imela več časa za podpisovanje...user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu akaj)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?