|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Priporočate uporabno igračo
14.11.2007 19:39:07   
Meggi
  Za katero stvar vam ni bilo žal da jo imajo otroci. Katera igrača uporabna za daljše obdobje.

Za taveliko princesko, vem da je bila investicija dojenček- mehki trebuh(brez drugih funkcij) velikost dojenčka, puzli iz tršega kartona, večje,...

Kaj je tisto še fajnega od 2 let dalje?!

A ja spomin pravijo ene,... al pa kak lesen vlakec z natikanjem kock na nosilce na vagunu. Te kocke poslikane z risbicami, številkami, barvami....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Priporočate uporabno igračo
14.11.2007 19:40:36   
eya
klikni

tale igrača je baje fajn...

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.11.2007 20:27:09   
2ursae
meni ni žal niti za eno Lego (Duplo) kocko, ki jo ima moj 2 letnik, čeprav so daleč od tega, da bi bile poceni.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.11.2007 21:27:35   
Olivija
Na prvem mestu so knjige, zdaj jih imamo že okoli 100. Na drugem so različne sestavljanke in potem sledi kuhinja.
Julija jo obožuje odkar se vsaj približno zna postavljati na noge.

Trenutno so dojenčki tudi zelo aktualni in res mir je šele, ko je Julija (2) dobila svojega BB - smo probali najprej z drugimi dojenčki in se ni obneslo, stalno je bil kreg. Odkar ima pa prav svojega je pa mir  pri hiši user posted image

Vmes je imela Ana (4,5)  tudi že obdobje lego-kock. Ker imamo ogromno igrač, ponavadi tako narediva, da kakšno pospraviva za 2-3 mesece. Zdaj so to lego kocke in klavirček. Potem bomo pa spet zamenjali - tako nekako ostanejo dalj časa zanimive.

Nisva pa nikoli uvedla sistema velikih škatelj za igrače, ker se mi zdi grozno, če se vse pomeša. V glavnem so v svojih originalnih škatlah, zložene na policah.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.11.2007 22:15:23   
BaByGiRl
Mi smo pri prvi nakupili knjigice ( kar zanimivo), lego (niti pod razno ni zanimivo), raznorazne stvari smo probali...najbolj zanimivi so bili vsi lonci in kuhle, pa kljukice,...poceni otrok ni kaj. Jaz trapa pa nakupila toliko,...upam, da bo ta druga bolj za igrače.
To je po moje čisto od otročka odvisno.
Prva ni marala niti malo ropota da prihaja iz igračke, ta druga pa je vsa happy...bolj ropota, boljša je.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.11.2007 8:06:45   
puncica

IZVIRNO SPOROČILO: Meggi

Za katero stvar vam ni bilo žal da jo imajo otroci. Katera igrača uporabna za daljše obdobje.

Magnetna tabla za risanje, barvice, vodni flumastri (se vsaj operejo), voziček za dojenčka, otroška kuhinja, jahalni konjiček, poganjalec, tricikel, gugalnica, knjigice user posted image user posted image Je pa res verjetno od otroka odvisno s čim se igra in kaj mu je zanimivo

Nakup popolnoma mimo:
en poceni plastičen set posode za kuhinjo ki je čist razpadel, avtomobilček tak majhen je vse odpadlo, se mi pa zdi da imamo ful mal neuporabnih igrač.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.11.2007 8:08:59   
viv_
Little People - jih imamo od 1. leta dalje in so pri 4. letih še vedno aktualni.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.11.2007 13:56:13   
Olivija
seveda, kako sem lahko pozabila na poganjalca. Julija je dobila prav svojega za 2. rd, zraven sva pa kupila tudi ščitnike za čevlje oz. obula sva ji stare adidaske od Ane, ker čevlji pa res zelo trpijo, sploh pa klancu navzdol (obvezna čelada).

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.11.2007 14:41:12   
Zamima
naša ima zelo rada igrače, ki oddajajo kake zvoke (pojoče knjigice, telefon - iz Hoferja, ki igra pesmice),... user posted image

Drugače jo zanimajo pa še razne kartonke, tukaj pa se tudi konča user posted image ,

... didaktične igrače kjer vstavlja razne kocke in podobno - ni šans. Stara bo pa 1 leto čez 4 dni.

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.11.2007 21:36:39   
Nea
Na prvem mestu knjigice.
Potem pa velika lesena prodajalna s blagajno, baby born in voziček, skiro (tistega s tremi kolesi je dobila ko se je sestrica rodila, torej ko je bila stara 2.5 l), otroški računalnik.
Zadnje čase so najbolj aktuelne knjigice ki vsebujejo različne naloge.

Brezvezne se mi zdijo plišaste igrače.

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.11.2007 21:36:44   
lex
lego duplo - še posebej kombajn
raznorazni traktorji in priključki
knjige
tabla za risanje

ostalih se spomni kdaj pa kdaj - totalno mimo je pa delavnica, razen orodje, ostalo pri tej stavri sploh ni zanimivo.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.11.2007 6:03:23   
tina104
Bolj razmišljam, katera bi bila igrača, ki bi ga že dalj časa zanimala, bolj ne vem. Za cartanje ima enega plišastega medvedka, občasno pa še dve drugi plišasti igrači, to že zdaj kar kako leto. Drugače pa so tako dolgo zanimivi flomastri in nič drugega. Zdaj je kak mesec že plastelin zanimiv, to je že zelo dolgo obdobje, ker drugače se igrač naveliča po enem tednu ali še prej, se mi zdi.
Ja, pa knjiga Medo Jaka, ta je še na prednostni listi.
Lonci v kuhinji in kabl podaljški so pa naj naj naj igrače.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?