Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Priporočate uporabno igračo 14.11.2007 19:40:36
|
|
|
|
eya
|
klikni tale igrača je baje fajn...
|
|
|
|
RE: Priporočate uporabno igračo 14.11.2007 20:27:09
|
|
|
|
2ursae
|
meni ni žal niti za eno Lego (Duplo) kocko, ki jo ima moj 2 letnik, čeprav so daleč od tega, da bi bile poceni.
|
|
RE: Priporočate uporabno igračo 14.11.2007 21:27:35
|
|
|
|
Olivija
|
Na prvem mestu so knjige, zdaj jih imamo že okoli 100. Na drugem so različne sestavljanke in potem sledi kuhinja. Julija jo obožuje odkar se vsaj približno zna postavljati na noge. Trenutno so dojenčki tudi zelo aktualni in res mir je šele, ko je Julija (2) dobila svojega BB - smo probali najprej z drugimi dojenčki in se ni obneslo, stalno je bil kreg. Odkar ima pa prav svojega je pa mir pri hiši Vmes je imela Ana (4,5) tudi že obdobje lego-kock. Ker imamo ogromno igrač, ponavadi tako narediva, da kakšno pospraviva za 2-3 mesece. Zdaj so to lego kocke in klavirček. Potem bomo pa spet zamenjali - tako nekako ostanejo dalj časa zanimive. Nisva pa nikoli uvedla sistema velikih škatelj za igrače, ker se mi zdi grozno, če se vse pomeša. V glavnem so v svojih originalnih škatlah, zložene na policah.
|
|
|
|
RE: Priporočate uporabno igračo 14.11.2007 22:15:23
|
|
|
|
BaByGiRl
|
Mi smo pri prvi nakupili knjigice ( kar zanimivo), lego (niti pod razno ni zanimivo), raznorazne stvari smo probali...najbolj zanimivi so bili vsi lonci in kuhle, pa kljukice,...poceni otrok ni kaj. Jaz trapa pa nakupila toliko,...upam, da bo ta druga bolj za igrače. To je po moje čisto od otročka odvisno. Prva ni marala niti malo ropota da prihaja iz igračke, ta druga pa je vsa happy...bolj ropota, boljša je.
|
|
|
|
RE: Priporočate uporabno igračo 15.11.2007 8:06:45
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi Za katero stvar vam ni bilo žal da jo imajo otroci. Katera igrača uporabna za daljše obdobje. Magnetna tabla za risanje, barvice, vodni flumastri (se vsaj operejo), voziček za dojenčka, otroška kuhinja, jahalni konjiček, poganjalec, tricikel, gugalnica, knjigice Je pa res verjetno od otroka odvisno s čim se igra in kaj mu je zanimivo Nakup popolnoma mimo: en poceni plastičen set posode za kuhinjo ki je čist razpadel, avtomobilček tak majhen je vse odpadlo, se mi pa zdi da imamo ful mal neuporabnih igrač.
|
|
RE: Priporočate uporabno igračo 15.11.2007 8:08:59
|
|
|
|
viv_
|
Little People - jih imamo od 1. leta dalje in so pri 4. letih še vedno aktualni.
|
|
RE: Priporočate uporabno igračo 15.11.2007 13:56:13
|
|
|
|
Olivija
|
seveda, kako sem lahko pozabila na poganjalca. Julija je dobila prav svojega za 2. rd, zraven sva pa kupila tudi ščitnike za čevlje oz. obula sva ji stare adidaske od Ane, ker čevlji pa res zelo trpijo, sploh pa klancu navzdol (obvezna čelada).
|
|
|
|
RE: Priporočate uporabno igračo 15.11.2007 14:41:12
|
|
|
|
Zamima
|
naša ima zelo rada igrače, ki oddajajo kake zvoke (pojoče knjigice, telefon - iz Hoferja, ki igra pesmice),... Drugače jo zanimajo pa še razne kartonke, tukaj pa se tudi konča , ... didaktične igrače kjer vstavlja razne kocke in podobno - ni šans. Stara bo pa 1 leto čez 4 dni.
|
|
RE: Priporočate uporabno igračo 15.11.2007 21:36:39
|
|
|
|
Nea
|
Na prvem mestu knjigice. Potem pa velika lesena prodajalna s blagajno, baby born in voziček, skiro (tistega s tremi kolesi je dobila ko se je sestrica rodila, torej ko je bila stara 2.5 l), otroški računalnik. Zadnje čase so najbolj aktuelne knjigice ki vsebujejo različne naloge. Brezvezne se mi zdijo plišaste igrače.
|
|
RE: Priporočate uporabno igračo 16.11.2007 21:36:44
|
|
|
|
lex
|
lego duplo - še posebej kombajn raznorazni traktorji in priključki knjige tabla za risanje ostalih se spomni kdaj pa kdaj - totalno mimo je pa delavnica, razen orodje, ostalo pri tej stavri sploh ni zanimivo.
|
|
RE: Priporočate uporabno igračo 17.11.2007 6:03:23
|
|
|
|
tina104
|
Bolj razmišljam, katera bi bila igrača, ki bi ga že dalj časa zanimala, bolj ne vem. Za cartanje ima enega plišastega medvedka, občasno pa še dve drugi plišasti igrači, to že zdaj kar kako leto. Drugače pa so tako dolgo zanimivi flomastri in nič drugega. Zdaj je kak mesec že plastelin zanimiv, to je že zelo dolgo obdobje, ker drugače se igrač naveliča po enem tednu ali še prej, se mi zdi. Ja, pa knjiga Medo Jaka, ta je še na prednostni listi. Lonci v kuhinji in kabl podaljški so pa naj naj naj igrače.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?