Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pripomočki za telovadbo? 11.1.2009 23:47:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas so to zdaj naprave za obesanje perila gor
|
|
|
|
RE: Pripomočki za telovadbo? 12.1.2009 0:19:37
|
|
|
|
Olivija
|
orbitrek, leg magic, stepper, elastične trakove - fajn zadeve, stepperja sem se sicer že mal naveličala in je trenutno v pralnici, sem ga pa kar precer uporabljala. Poleti tečem, pozimi pa uporabljam te naprave. Je pa orbitrek super za ohranjanje kondicije.
|
|
|
|
RE: Pripomočki za telovadbo? 12.1.2009 0:24:36
|
|
|
|
Anonimen
|
mi nimamo nč, bi mela orbitrek, pa ni denarja. v sobi mam samo uno airex blazino tavelko za trebušnjake, pa žogo, če se mi paše zvirat... če mam pa voljo grem pa itq raj vn na kakšen sprehod.
|
|
|
|
RE: Pripomočki za telovadbo? 12.1.2009 0:29:58
|
|
|
|
rija
|
jaz si nagledujem tole..... http://fitnesscube.domyos.com/EN/ se mi zdi zelo univerzalna zadeva, pa še zgleda nekak, da je ne rabiš pod kako posteljo tišat
|
|
RE: Pripomočki za telovadbo? 12.1.2009 1:59:31
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: skamp Pri nas so to zdaj naprave za obesanje perila gor pri nas ima orbitrek to funkcijo poleg orbitreka imam še easy-shaper.
|
|
RE: Pripomočki za telovadbo? 12.1.2009 6:25:39
|
|
|
|
lotoska
|
Sobno kolo, klop za bench, celo zbirko uteži, pa eno napravo za hrbet in rame, steper, 2 gimnastični žogi, elastični trak.
|
|
|
|
RE: Pripomočki za telovadbo? 12.1.2009 6:35:57
|
|
|
|
Kerensa*
|
- dve uteži (naloži se do 20 kg, uporablja jo starejši sin)
- airex blazino (ampak ne služi svojemu namenu)
- taščo prepričujem, da mi da Orbitrek, ki ga ima na balkonu in na njem obeša perilo
- eno garderobno omaro (najvišja polica na skoraj treh metrih)
Skratka - - nismo športniki. Niti malo.
|
|
|
|
RE: Pripomočki za telovadbo? 12.1.2009 6:56:20
|
|
|
|
Hans
|
Eno sobno kolo na kater ni že dolgo nihče sedel.
|
|
RE: Pripomočki za telovadbo? 12.1.2009 7:53:53
|
|
|
|
hubi
|
Moža
|
|
|
|
RE: Pripomočki za telovadbo? 12.1.2009 8:13:05
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: hubi Moža Ta je dobra, pa še v časih resnična . Drugače imamo -tredmil -2 gimnastični žogi -steper -orbitrek -klop oz bench, ki združuje še druge funkcije (fitnes v malem) - uteži in ob vsem tem nič volje -psa za daljše sprehode, ki je edino učinkovito, saj te kljub pomanjkanju volje in kljub grdemu vremenu spravi na noge
|
|
|
|
RE: Pripomočki za telovadbo? 12.1.2009 8:16:20
|
|
|
|
zvesta
|
Jaz imam steper.... Bi pa imela orbitrek, pa nimam prostora zanj.
|
|
|
|
RE: Pripomočki za telovadbo? 12.1.2009 8:31:56
|
|
|
|
higuys
|
orbitrek, in nekaj za trebušnjake....
|
|
|
|
RE: Pripomočki za telovadbo? 12.1.2009 8:35:26
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: higuys orbitrek, in nekaj za trebušnjake.... Saj res, še za trebušnjake imamo neko zadevo . Zvesta oglasi se pri nas, če imaš voljo, se bo vsaj rja in prah iz naprav spucal
|
|
|
|
RE: Pripomočki za telovadbo? 12.1.2009 8:37:15
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Zvesta oglasi se pri nas, če imaš voljo, se bo vsaj rja in prah iz naprav spucal hehe, z veseljem... samo se mi zdi, da si malo daleč.... razen, če pridem peš... to bo še največ haska pol dalo...
|
|
|
|
RE: Pripomočki za telovadbo? 12.1.2009 8:38:35
|
|
|
|
Jelcy
|
Mi nimamo nic....ampak sem zacela resno razmisljat o nabavi orbitreka
|
|
|
|
RE: Pripomočki za telovadbo? 12.1.2009 8:43:28
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Ene lestvine, eno gimnastično žogo, steper in sobno kolo Se pridružujem mnenju hope2, da je hiperaktiven pes edin dober pripomoček, da greš v tem mrazu na 3km sprehod zjutraj navsezgodaj
< Sporočilo je popravil Pikapolonica_ -- 12.1.2009 8:48:32 >
|
|
RE: Pripomočki za telovadbo? 12.1.2009 10:12:09
|
|
|
|
Ajona
|
Orbitrek sem oddala, ker je služil namesto obešalnika. Imam in uporabljam podlogo za na plažo (armaflex-al kako se že reče) in leg magic občasno. Ravno včeraj zvečer delam na leg magic in se potrese. Pač potres si mislim in delam naprej. Še enkrat, tokrat še bolj močno, kar bobnelo je...tast je tolkel po radiatorju naj dam mir, ker malo ropota ko delaš. Pa ne zdržim več kot 2 minuti
|
|
|
|
RE: Pripomočki za telovadbo? 12.1.2009 11:36:33
|
|
|
|
Lenny
|
Blazino za jogo, 2x1kg uteži, najbolj pa pomaga trma, ki me priganja, da migam Skrita želja je nekaj v stilu orbitreka, za kar pa sedaj ni prostora. Ima pa hiška kabinet .... se že veselim, da bom kaj takega lahko dala tja noter. Za pozimi je po moje super.
|
|
|
|
RE: Pripomočki za telovadbo? 12.1.2009 11:58:29
|
|
|
|
Taula
|
- ab rocket to uporabljam - sobno kolo...tudi v rabi - stepper počiva - zbirko uteži uporablja Taulnik - žogo smo nabavili za dete, pa tudi midva jo rabiva - kolebnico ima mala da se igra z njo - imela bi ful stezo za teči, ampak nimam placa, škoda mi je keša, pa še Taulnik me ubije če jo kupim, ker lahko zunaj tečem
|
|
RE: Pripomočki za telovadbo? 12.1.2009 12:05:10
|
|
|
|
Hope2
|
pozabila še nanovo pridobitev: boksarska vreča , noro fajn, da se zneneš nad njo, ko te mož razkuri
|
|
|
|
RE: Pripomočki za telovadbo? 12.1.2009 12:07:24
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
To tudi mi imamo nekje v kleti, zaprašeno, osamljeno, pa dva para rokavic. Samo ko ni prostora
|
|
RE: Pripomočki za telovadbo? 12.1.2009 12:18:07
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 pozabila še nanovo pridobitev: boksarska vreča , noro fajn, da se zneneš nad njo, ko te mož razkuri ja, tole pa imamo mi tudi, samo jo še največ uporablja moj mulček
|
|
RE: Pripomočki za telovadbo? 12.1.2009 14:33:57
|
|
|
|
bumerang
|
Telovadnico cca. 50m2 z ni-da-ni, edino kar manjka, je volja. Verjetno najbolj pomemben "pripomoček".
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?