Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Primorke, prosim za pomoč 14.10.2010 21:24:59
|
|
|
|
thaiss
|
za jutri zjutraj ti ne obljubim poročilo (kdaj bi se odpravili dol?), ampak zaenkrat je mirno, brez burje Sicer pa burja ni noben bau-bau, sploh če je dojenčica v vozičku. Temperatura čez dan pa je okoli 19-20°c
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Primorke, prosim za pomoč 14.10.2010 21:27:38
|
|
|
|
mayci
|
thasiss, najlepša hvala za odgovor. Šli bomo okrog pol desetih, prej ne...
|
|
RE: Primorke, prosim za pomoč 14.10.2010 22:26:07
|
|
|
|
silvy
|
Vi kar pridite na obalo. Te dni je tako lepo. Burja ni tako huda za dojenčka. Mi že od rojstva pohajamo po burji (zdaj 8 mesecev).
|
|
|
|
RE: Primorke, prosim za pomoč 15.10.2010 7:55:28
|
|
|
|
uškinamama
|
To mi je bil zmeraj fenomen. Otroka v meglo in na minus ja, na burjo pa ne . Sonček je Majči, burje ni. Uživajte, kar se da.
|
|
RE: Primorke, prosim za pomoč 15.10.2010 8:19:26
|
|
|
|
mayci
|
uškinamama, pri nas v "hribih" je redko megla, tako da se po megli ne sprehajava.. Pa naaajlepša hvala za jutranje poročilo, morje prihajamo!
|
|
RE: Primorke, prosim za pomoč 15.10.2010 8:21:09
|
|
|
|
blaža
|
burja je zdrava :). 100x bolj kot vsi centri na svetu. tam lahko kej stakneš, od burje ne. moja mama naju je z sestro vedno zavila z šalom preko ust in smo tako lepo celo zimo pohajali po Kopru.
|
|
RE: Primorke, prosim za pomoč 15.10.2010 8:30:36
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: mayci uškinamama, pri nas v "hribih" je redko megla, tako da se po megli ne sprehajava.. Pa naaajlepša hvala za jutranje poročilo, morje prihajamo! Ah, ne. Ni letelo direkt nate... , samo mi je zmerja zanimivo da se bojij-jo-te burje. Burja je super. Kam pa greste?
|
|
RE: Primorke, prosim za pomoč 15.10.2010 8:39:09
|
|
|
|
fragola
|
burja ni nobeden bav bav in tudi je zdrava, če pa slučajno te tako moti ti priporočam, da daš čez voziček prevleko za dež in otroček je zaščiten tudi pred burjo
|
|
RE: Primorke, prosim za pomoč 15.10.2010 8:41:15
|
|
|
|
kristinaj
|
burja je ne moti, saj je notr v vozičku in ne pride do nje... če prav močno piha je večja ovira to, da je v burji težko peljat voziček in pa meni osebno mi gre na živce kadar piha...
|
 | Stran: [1] |
luč DA ali NE
пеперутка16
Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?