Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Primerno branje za 3.razred 9 letke 3.2.2006 22:12:17
|
|
|
|
TaRe*
|
Pozdravljene. Še nedavno tega,sem pisala o tem,kako naučiti brati v drugem letu.Zdaj pa imamo doma pravega knjižnjega molja.Mala komaj čaka,da dobi kako knjigo v roke,pol pa čisto pozabi na svet okoli sebe,dokler ni na zadnji strani. Prebrala je vse tele Disneyeve knjigice,ki smo jih kupovali zdaj v Dnevniku ,vsako soboto sproti. Prebrala je Moj prijatelj Piki Jakob,pa vse tiste,ki jih je dobila v šoli za bralno značko in podobno,zdaj pa mene priganja,naj grem z njo v knjižnico,da ji pokažem kakšno fajn knjigo.A mami nima pojma,kaj se še bere pri teh letih...pomagajte mi...
|
|
RE: Primerno branje za 3.razred 9 letke 3.2.2006 22:16:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Tiste knjigice o Anici (večja zbirka), potem zgodbice o Mini (tudi zbirka), pa zgodbice o Maticu (zopet zbirke)....naslove točne ne poznam....samo so pa to luštne knjigice za osemletnike....
|
|
|
|
RE: Primerno branje za 3.razred 9 letke 3.2.2006 22:26:29
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz sem že v vrtcu hodila z mojima v knjižnjico in sta si sama izbrala, kaj želita. Prvič jima je knjižnjičarka pokazala, kje so knjige primerne zanju, potem pa sta jih sama iskala. Knjige o Anici pa tudi moja hčera rada bere. Hodi pa prav tako v 3/9.
|
|
|
|
RE: Primerno branje za 3.razred 9 letke 4.2.2006 9:23:30
|
|
|
|
al1*
|
Moja prvošolka je tudi pravi knjižni molj. Rada bere knjige o Anici, ravnokar je do konca prebrala Piko Nogavičko. Obožuje tudi zbirko Hišica na drevesu. Roald Dahl ima tudi nekaj simpatičnih knjig: Matilda, Čarli in tovarna čokolade. Anton Ingolič: Ptiček brez kljunčka in pa Rokove zgodbe
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?