|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Primerjava
2.6.2005 14:00:45   
Pepika
Prosim pomagajte mi...
Če mi lahko poveste izkušnje...ali je boljše biti med nosečnostjo na borzi in ob enem študirati ali biti samo študent(v mojem primeru se tudi redni študij plača). kje je več ugodnosti, več... denarja :)?
Saj vsak išče pot, ki je za njega najboljša, zato prosim za vaše morebitne izkušnje... In kaj vse ti sploh pripada med nosečostjo in po njej?
Hvala vam

POljubček od naju***:sloncek::sloncek::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Primerjava
2.6.2005 14:14:19   
Blink1
Jaz mislim, da je bolje če si samo študentka. Si zavarovana, pa še preko študenta lahko delaš. Je pa res, da ne moreš zaprosit za socialno pomoč.

Če pa malce obidemo zakone, pa se prijaviš na borzo, zavarovanje ti plača občina (tako je v MB), preko študenta ne moreš delat na svojo napotnico:zmeden2: (ne vem pa če se še da delat preko koga drugega)

(odgovor članu Pepika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Primerjava
2.6.2005 14:14:45   
Blink1
Aja...če si na borzi dobiš še socialno pomoč

lp:sloncek:

(odgovor članu Pepika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Primerjava
2.6.2005 14:16:09   
SašaR
Jah, če moraš študij plačati, potem je verjetno bolje biti na borzi, ker mogoče lahko dobiš kakšno pomoč in lažjo službo, kot pa bit študent!

Razen če tam kjer delaš sedaj(če delaš), delaš preko študenta in da te drugače nočejo imeti!:zmeden2:

(odgovor članu Pepika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Primerjava
2.6.2005 14:28:46   
metuljček
ja sem jaz na istem samo da se jaz še trudim :nosecka:.sem redna študentka ki ima status do kon septembra pa sem mislna podalšat pa ne bom, bom šla raje na borzo da dobiš saj kej denarja.
Jaz bi podalšala samo zaradi tega da mi diplome nebi bilo treba plačat pa jo bom že nekak.

(odgovor članu Pepika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Primerjava
2.6.2005 14:35:17   
Blink1
A je treba diplomo plačat??? Pri nas (PeF MB) ni treba še vsaj 2 leto po prenehanju statusa:zmeden2: Je pa treba izpite plačevat.

(odgovor članu Pepika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Primerjava
2.6.2005 15:07:29   
metuljček
ja na našem fax pa je treba okrog 60.000 sit izpite pa mormo plačat že zdej oz. 4. rok morš plačat sem pa na NTF-ju.

(odgovor članu Pepika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Primerjava
2.6.2005 15:14:52   
Anonimen
Prek študenta se lahko dela še eno leto po preteku statusa oz. do diplome. Sama sem bila vpisana na FF v Ljubljani, pa mi je potekel status in sem šla na štud. servis, jim povedala za situacijo, potem so mi dali en listek, ki so mi ga na faksu potrdili, sem ga nesla nazaj na študenta in potem sem veselo še eno leto oz. do diplome delala prek študenta. Pogoj je , da nisi prijavljen na zavodu.

(odgovor članu Pepika)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?