Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Primeren čas za skupno življenje 4.12.2018 8:46:13
|
|
|
|
mini86
|
nisi napisala koliko sta stara..
|
|
RE: Primeren čas za skupno življenje 9.12.2018 16:26:58
|
|
|
|
ovnica00
|
Jaz 18 on 20
|
|
|
|
RE: Primeren čas za skupno življenje 10.12.2018 10:45:35
|
|
|
|
mini86
|
koliko časa pa še imaš da zaključiš sredno šolo.. verjamem da si zrela, vendar bi jaz počakala da zaključiš sredno šolo..bo tudi staršem potem lažje
|
|
RE: Primeren čas za skupno življenje 10.12.2018 12:16:55
|
|
|
|
varja
|
Draga Ovnica, verjamem, da se imata s fantom zelo rada, a jaz na tvojem mestu ne bi hitela, sploh pa ne, če se imaš namen preseliti k fantovi družini in torej ne gresta živet sama zase. Sklepam, da bi te preživljal on (ker ima službo, ti pa (še) ne), kar je res slaba popotnica za začetek skupnega življenja. Pri svojih kolegicah vidim, da se potem to vleče naprej v neko podrejenost tudi, če so se kasneje kolegice zaposlile, ža. Midva z mojim sva skupaj 21 let, pa sva začela skupaj živet pri 29. letih, po 7 letih zveze, ko sva oba imela že po nekaj let službo za NDČ, prej sva bila skupaj za vikende in na dopustih, pa je bilo čisto v redu, se prav z nostalgijo spominjam tistih časov.
|
|
|
|
RE: Primeren čas za skupno življenje 10.12.2018 20:14:14
|
|
|
|
ovnica00
|
Imam se dobro leto pa pol. Hodim 3+2 . Tako da sem zdaj 4 letnik.
|
|
|
|
RE: Primeren čas za skupno življenje 10.12.2018 20:24:46
|
|
|
|
ovnica00
|
IZVIRNO SPOROČILO: varja Draga Ovnica, verjamem, da se imata s fantom zelo rada, a jaz na tvojem mestu ne bi hitela, sploh pa ne, če se imaš namen preseliti k fantovi družini in torej ne gresta živet sama zase. Sklepam, da bi te preživljal on (ker ima službo, ti pa (še) ne), kar je res slaba popotnica za začetek skupnega življenja. Pri svojih kolegicah vidim, da se potem to vleče naprej v neko podrejenost tudi, če so se kasneje kolegice zaposlile, ža. Midva z mojim sva skupaj 21 let, pa sva začela skupaj živet pri 29. letih, po 7 letih zveze, ko sva oba imela že po nekaj let službo za NDČ, prej sva bila skupaj za vikende in na dopustih, pa je bilo čisto v redu, se prav z nostalgijo spominjam tistih časov. Pravzaprav bi se on preselil k meni. Doma imamo dvonadstropno hiso in bi midva bila v pritlicju. Tako, da imam doma vseeno svoje starse + stipendija. Sicer sam pravi, da mu ni odvec ces da bi "me prezivljal"...ampak vem da je vseeno bolse da koncam solo. Sama poklic že drugace imam in sem tudi ze navajena delati (v soli smo meli v vsakem letniku po 2 meseca zunanje prakse).
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?