Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Priloge k vlogi za znižano plačilo vrtca 9.11.2009 9:42:59
|
|
|
|
anitaz
|
Lahko priložiš, lahko ne. Oboje je ok.
|
|
|
|
RE: Priloge k vlogi za znižano plačilo vrtca 9.11.2009 9:43:05
|
|
|
|
luan
|
Jaz sem prejšnji teden oddala samo vlogo, mi je rekla da drugo sami pridobijo. LP
|
|
|
|
RE: Priloge k vlogi za znižano plačilo vrtca 9.11.2009 9:58:17
|
|
|
|
ledenaa
|
ne obkroži naj si sami pridobijo podatke
|
|
|
|
RE: Priloge k vlogi za znižano plačilo vrtca 9.11.2009 10:10:28
|
|
|
|
Encijan
|
Ne. Novo vlogo pa dobiš tule, če slučajno še nisi videla (http://e-uprava.gov.si/storitve/pridobiObrazec.esju?id=1796), na obrazcu na 4. strani piše takole: 2. Podatke o dohodkih in prejemkih vlagatelja/ice in družinskih članov pridobi občinski organ po uradni dolžnosti iz naslednjih virov podatkov davčnega organa: - iz odločbe o odmeri dohodnine oziroma informativnega izračuna dohodnine, na katerega zavezanec ni vložil ugovora, - če podatkov iz odločbe o odmeri ni, se upoštevajo podatki iz informativnega izračuna dohodnine, na katerega je zavezanec vložil ugovor, oziroma iz napovedi za odmero dohodnine, - če podatkov iz prejšnjih dveh alinej ni, se vzame podatke iz datoteke kontrolnih podatkov za odmero dohodnine, - iz podatkov o dohodku iz osnovne kmetijske in osnovne gozdarske dejavnosti, - iz podatkov o obračunu akontacije dohodnine od dohodka iz dejavnosti, - iz podatkov o zavarovalnih osnovah samostojnih podjetnikov. Ni treba nič več označit, Ledenaa, tisto je bilo na lanskem obrazcu. L.p. Encijan
< Sporočilo je popravil Encijan -- 9.11.2009 10:23:16 >
|
|
|
|
RE: Priloge k vlogi za znižano plačilo vrtca 9.11.2009 10:57:26
|
|
|
|
RAKICA2007
|
danes sem jo oddala, pa je vzela samo vlogo, ker občina sama pridobi ostale podatke.
|
|
|
|
RE: Priloge k vlogi za znižano plačilo vrtca 9.11.2009 15:06:35
|
|
|
|
Najaa
|
Ne.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.11.2009 1:44:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Priloge k vlogi za znižano plačilo vrtca 10.11.2009 6:01:08
|
|
|
|
end1
|
IZVIRNO SPOROČILO: MILLEENA Bedarija, ne vem, zakaj toliko birokracije in povprašvenja po uradni dolžnosti, če lahko vsak sam naredi fotokopijo in priloži... ne je bolje obremenjevat davčno, pa dopise pošiljat iz občin, pa itd... Ne vem no... se popolnima strinjam!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?